Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Премногу си фин биди лош и смешен не давај многу комплименти.
ne tuku za jaka zensk MU treba dobor telo i karakter na ulicar :))
--- надополнето: Aug 4, 2011 4:08 PM ---
radi ova nemash zhenska dete <3
ajde pisi mi go na mene tvojot fb devojce :) moze
--- надополнето: Aug 4, 2011 4:09 PM ---
Брат,женска(асална) не моеш да фатиш оти постот ти е како кратка биографија за во огласник.
coekot si e iskren si kaza nase e da mu dajme sovet a ne da go ismejavame

S

smexy

Гостин
ne tuku za jaka zensk MU treba dobor telo i karakter na ulicar :))
--- надополнето: Aug 4, 2011 4:08 PM ---

ajde pisi mi go na mene tvojot fb devojce :) moze
--- надополнето: Aug 4, 2011 4:09 PM ---

coekot si e iskren si kaza nase e da mu dajme sovet a ne da go ismejavame
Дали ти го прочита неговиот пост и во него не ја најде дијагнозата која ја напишав?
Суптилно,али она Е у право.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Swagger не се учи. Со swagger се раѓаш.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Смени тимот за кој навиваш. Барса ти е сега актуелна, Јуве се олд скул.. Уште то ти фали и ќе ја ќариш да знајш..:coffee:
--- надополнето: Aug 4, 2011 4:49 PM ---
P.S. Ме расплачи со постот

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
.. многу убави девојќи.Јас за тие девојќи можам да сонувам.Пробај на една пушти му се пробај на друга не бидува.Пробај преку фб и таму не бидува.Другарите и тие помагаат ама слабо.Дајте бе луѓе дајте и вие некој совет.Карактер немам лош чесен сум,тоа што го велам гледам стално да го реализирам,некои девојќи многу пати ми имаат кажано дека сум интелигентен по ова ќе заклучите дека сум добар ученик.Незнам што е работата дали незнам да пријдувам.Дајте вие постарите кажете некоја финта.Вие помладите кажете како да и пишам на то Фејсбукот.Ви благодарам од напред.
Well, there is your problem.
А да, и премногу се умараш. That is your second problem.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
20
Никогаш не се преоптеретувај со вакви работи ,ќе сватиш и дека не биле толку многу важни и ќе се смееш на ова ... Епа вака ти требаат :
*самодоверба - биди самоуверен но не и премногу ,не отстапувај од она што си го замислисл ,ако не успееш не се преоптеретувај ,
*Биди спонтан ,не планирај ништо премногу зошто плановите најчесто не успеваат ,
*Биди интересен за да оставиш впечаток ,
*Биди уникатен не копирај никого
*Никогаш не заборавај да си понесеш доза на шарм со тебе ,а не да ја заборавиш дома под перница па да да му пристапиш на девојчето целиот збунет ,препотен ,зацрвенет
* Во согласност со твојата возраст најди некоја интересна тема за разговор...некој интересен филм (не од типот колење,масакри ,мечови ) некој трилер,позната љубовна комедија ,потоа исто можете да зборувате за музика а со тоа да ја поканиш во некое кафуле на сокче каде што се слуша таа музика или да гледате некој филм или сами или во друштво ....
*Никогаш не се однесувај како мамино синче од 5 годинки кое плаче,се жали на се, се лути , си го дига носот ,не се дружи со одреден тип на луѓе и слично што повеќе се мешаш во групи од секаков тип на девојчиња ,момчиња и колку повеќе си дружељубив и стекнуваш нови пријателства се повеќе ќе бидеш популарен и интересен за девојчињата ,а и покрај другарите ќе можеш почесто да си фатиш и ти женска ...
И да критериуми којзнае какви за почеток не ти требаат .... :cool:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
глеј сеа јас можда не сум постар ама можам да ти дадам совет за во македонија. се убаво не си висок не си низоок убав си итн. не кажа пари имаш ли? зборувам за пари пари . кола имаш? имаш да частиш во кафич цела маса по два-три пати секој викенд? Треба ти пари за да имаш женска тука :) ако си гледал скарфејс цитирам: first u get the money then u get the power and then u get the women :)
Тоа е точно

P

PewDiePie

Гостин
Дете си има тема за љубовни проблеми престани да отвораш теми за се и сешто ! Fucking retard. :tapp:

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Step 1 : Купи си еден мотор од 2000 eвра (евтин е)
Step 2 : Почни да лажеш(дојди кај мене на часови за лажење, јас сум професионалец за такви работи)
Step 3 : Оди во теветана малку да се освежеш
Step 4 : Секогаш кога си надвор носи си по 2000 денари во паричник.
Step 5 : Биди малку лош, направи фаца на пример како овој

а чекај малку што ќе ти е девојка, живеј си го животот без никој да те гњави.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Значи не е никаков проблем само ми треба ваш совет и мислење. Завчера се вратив од Турција од одмор, а таму во хотелот имаше едно девојче 2 години постаро од мене работи како Аниматорка. Уште на прв поглед се заљубив у неа и после 2 дена бидна тоа што сакав, арно ама знаев дека тука ќе ја видам и никогаш повеќе и се заљубив у неа и она у мене. Е сеа она таму работи од 26 Мај до 1 Ноември додека е сезоната. Секој месец има 2 дена слободни и доаѓа тука бидејќи Мајка и тука работи исто и Татко и. А, после цело време е во Скопје. Е сега вие што мислите за ваква врска ? Дали е можно да успее бидејќи сме различна религија ( не ми смета но ипак е некоја пречка), постара 2 години од мене, и 2000км не оддалечуваат. Наредно лето ќе бидеме во истиот тим за Анимација така што цело лето ќе бидам со нејзе и после тоа и е последна година во Турција и се враќаме заедно во Македонија... Па вреди ли да се чека? :)
Ако имаш пари како Надал слободно.

H

-HRO

Гостин
Македонци и Македонки јас сум момче кое нема среќа со љубовта.Незнам што е работата но изгледа многу многу не ми оди.Сега сум 2 година средно сите мои другари добро му оди во љубовта мена надолу ми оди.Незнам зошто.Не сум грда личност.Искрен сум зато искрено ќе ви кажам.Не сум ни дебел не сум ни слаб туку сум таман.Не сум ни висок не сум ни низок.Висок сум ама не она вискок превисок.Имам 178 и 65 кила.Што е нормално.Градба и фаца имам убава.Не сум кузни колку убав ама гледам дупло погрди машки од мене имаат многу убави девојќи.Јас за тие девојќи можам да сонувам.Пробај на една пушти му се пробај на друга не бидува.Пробај преку фб и таму не бидува.Другарите и тие помагаат ама слабо.Дајте бе луѓе дајте и вие некој совет.Карактер немам лош чесен сум,тоа што го велам гледам стално да го реализирам,некои девојќи многу пати ми имаат кажано дека сум интелигентен по ова ќе заклучите дека сум добар ученик.Незнам што е работата дали незнам да пријдувам.Дајте вие постарите кажете некоја финта.Вие помладите кажете како да и пишам на то Фејсбукот.Ви благодарам од напред.
Да не ти смрди здивот бате? :pos: :pos: :pos:

F

FuckYouAll

Гостин
Македонци и Македонки јас сум момче кое нема среќа со љубовта.Незнам што е работата но изгледа многу многу не ми оди.Сега сум 2 година средно сите мои другари добро му оди во љубовта мена надолу ми оди.Незнам зошто.Не сум грда личност.Искрен сум зато искрено ќе ви кажам.Не сум ни дебел не сум ни слаб туку сум таман.Не сум ни висок не сум ни низок.Висок сум ама не она вискок превисок.Имам 178 и 65 кила.Што е нормално.Градба и фаца имам убава.Не сум кузни колку убав ама гледам дупло погрди машки од мене имаат многу убави девојќи.Јас за тие девојќи можам да сонувам.Пробај на една пушти му се пробај на друга не бидува.Пробај преку фб и таму не бидува.Другарите и тие помагаат ама слабо.Дајте бе луѓе дајте и вие некој совет.Карактер немам лош чесен сум,тоа што го велам гледам стално да го реализирам,некои девојќи многу пати ми имаат кажано дека сум интелигентен по ова ќе заклучите дека сум добар ученик.Незнам што е работата дали незнам да пријдувам.Дајте вие постарите кажете некоја финта.Вие помладите кажете како да и пишам на то Фејсбукот.Ви благодарам од напред.

Гледај го филмов Youth in Revolt

Член од
8 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Епа вака ке си бидам искрен :D Ми треба совет од некого поискусен :)
Пред некое време запознав девојка поголема 1 година од мене. Се беше ОК и во живо и на ФБ но почна да ме избегнува од кога дознала од некого дека ми се свиѓа (мислев претходно дека љубовта е е само симпатија но... од кога ја запознав кога и да се доближам до нејзе имам некој немир во себе... мислам срцето ке ми испадне од градите). Пробувам некако да се зближиме но некако слабо ми иде :/ на фб кога и да и пишам не враќа во живо кога ке отидам да се поздравам како да не сум таму ке ми каже само 2-3 збора и толку после како да исчезнувам. Незнам што да правам а да не ја мислам неможам затоа ќе ве молам ако може некој совет да добијам :)

Благодарам

Kajgana Shop

На врв Bottom