Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Довичински -

Довичински П.
Член од
26 ноември 2009
Мислења
1.205
Поени од реакции
674
Овде ќе мора да те поправам Иренче,нема врска тоа шо некој неможе тоа е од Господа,ова се случило несакајќи фала богу шо има абортуси,не знам на која возраст беше девојчево ама нема теоретски шанси да стане мајка.Да сакаше немаше да абортира.Само не е добро што прават скришум од родителите а и од каде ПАРИТЕ за операцијата???
Несакајќи ? Епа сега несакајќи треба да го роди детето. После некое време ќе ја чука главата од дрво!

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Абортус на прва бременост е многу опасен, може да доведе до стерилитет ама да се надеваме на се најдобро и дека има мозок во главата тој.
Не е само стерилитетот, туку може да се јават и компликации при абортус па може и девојката да почине при абортус. Ме интересира дали и тогаш ќе кријат од родителите?
Башка и се да заврши како шо треба, девојчето ќе има трајни психички пореметувања.

A

Antigona

Гостин
Утрово ја упатив на гинеколог кој што ми го препорачаа... и вечерва без согласност на родители се согласи човекот да изврши операција, ви благодарам на сите на помошта што ја дадовте во секој случај !
Ако и се случи нешто на другарка ти.... ТИ ќе бидеш виновен и тебе цел живот ќе те јаде грижа на совеста.
Ова не ти го кажувам за да те заплашам,,, туку да ти ги отворам очите да размислиш прво што и како ја советуваш другарка ти, а потоа при ЗДРАВА СОВЕСТ да се најде решение.

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Како да и кажам дека ми се допаѓа и да излеземе заедно?

A

Antigona

Гостин
Како да и кажам дека ми се допаѓа и да излеземе заедно?
Е како де ? Иди кај неа пред врата со букет цвекиња , ѕвони на вратата и кога ќе ти се појави едноставно ќе собереш храброст и ќе и речиш „ мала, морам да ти признаам дека ми се допаѓаш и би бил среќен кога би прифатила да излеземе заедно на кафе„

Ако ти впери некој изненадувачки чуден поглед или ако осетиш дека е збунета, тогаш ќе и речиш „ размисли, па пиши ми во порака ( и дај и го твојот тел број во случај да го нема) „

Пробај, оти има случаево кога некој баш вака неочекувано и предложува и брак на својата сакана и ќе ја фати на тесно:)

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
А ако ми излезат со пушка?

И реков дека ми се допаѓа. (преку фејсбук).Сеа што да праам понатаму?

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
@Спенсер
Онака коа ќе се видеме,како што се вика ''на едно здраво сме''.
@Frankie Yale
Реакцијата и беше o.o :P

A

Antigona

Гостин
А ако ми излезат со пушка?

И реков дека ми се допаѓа. (преку фејсбук).Сеа што да праам понатаму?
Ако ти излезат со пушка ќе им речиш дека омилена игра ти е Counter Strike и дека би било добро доколку закажете средба за натпревар и кој ќе изгуби тој части едно кафе.:)

Ххахаха, шала на страна,,, па штом си си признал преку фејсбук , не е лошо да и побараш незин тел број,,,или едноставно прашај ја „ што шравиш за викендов ? сакаш ли да го поминеме заедно ?„

Ајде, ајде, не се мисли многу, покани ја да излезете , да се видете во живо :)

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
@Frankie Yale Реакцијата и беше: Не ми се верува.
@Irenna - I'll do that.
@Довичнски- Мој чоек. :P

Towelie

теХАЦЕ
Член од
26 јуни 2011
Мислења
307
Поени од реакции
254
Не ми се верува у позитивна смисла бе.

С

Спенсер

Гостин
@Спенсер
Онака коа ќе се видеме,како што се вика ''на едно здраво сме''.
@Frankie Yale
Реакцијата и беше o.o :P
Ееее штом имаш муабет не е проблем,макар и само здраво да е :)

Здраво,шо прајш... како си :) Каде идеш утре вечер/слободна ли си преку ден, кафе да пиеме? :) Ако рече ДА,твоја е.... а ако рече НЕ/ батали ја :)

Kajgana Shop

На врв Bottom