Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

T

Tetro

Гостин
Јас имам еден проблем со девојката која ја засакав многу
значи се запознавме скоро секој ден се гледаме ама не комуницираме многу скоро ич
ја прашав зашто не комуницира со мене ми рече се ми се свига кај тебе само понашањето не ми се свига ич и затоа нема шанса со мене па помагајте сеа кажете како да се поправам после тоа
Тоа не зависи од мене или друг форумџија. Ние не знаеме какво "понашање" имаш. Ама, јас со вакви случаи си играм топло-ладно, додека не се запознаеме подобро и после полесно е.

A

Auditore

Гостин
Дечки за да ви се помогне со вашите љубовни јади, мора прецизно да утврдите првин самите што мислите дека е проблемот, да се анализирате самите себе, и додека уште не ви е јасно, тука да прашате.
Инаку, никој неможе на форум да ве научи како да се однесувате додека сте во врска, или како да смувате или легнете некоја, сите идат по свои искуства или клишеа, и секој истото ќе ти го рече, така да use your imagination & release yourself и тргнете во акција стекнете искуство па и вие да солите тука памет, пис.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Огромен проблем, но секако не мој... Премногу блиска личност остана бремена, сеуште е првиот месец во тек, но прашањето тука ми е следното...
Таа нема сеуште 18 години, а потребен и е абортус кој ќе и гарантира живот понатамошен што значи кај реален доктор, но најголемиот проблем е во тоа што не смее да каже кај своите родители дома, што значи не смее да бара докторот согласност..
Дали воопшто било кој би можел да ми помогне, зашто девојчево ми значи премногу а оставена е сосем сама во сето ова.
Благодарам однапред ( И ве молам без коментари што би требало да било ... веќе е случено... ако имате некоја помош ..пишете )
:)
Дали е твое детето?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Јас имам еден проблем со девојката која ја засакав многу
значи се запознавме скоро секој ден се гледаме ама не комуницираме многу скоро ич
ја прашав зашто не комуницира со мене ми рече се ми се свига кај тебе само понашањето не ми се свига ич и затоа нема шанса со мене па помагајте сеа кажете како да се поправам после тоа
Шо му фали на твоето понашање? Леташ со умот или?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Огромен проблем, но секако не мој... Премногу блиска личност остана бремена, сеуште е првиот месец во тек, но прашањето тука ми е следното...
Таа нема сеуште 18 години, а потребен и е абортус кој ќе и гарантира живот понатамошен што значи кај реален доктор, но најголемиот проблем е во тоа што не смее да каже кај своите родители дома, што значи не смее да бара докторот согласност..
Дали воопшто било кој би можел да ми помогне, зашто девојчево ми значи премногу а оставена е сосем сама во сето ова.
Благодарам однапред ( И ве молам без коментари што би требало да било ... веќе е случено... ако имате некоја помош ..пишете )
:)
Една другарка на сестрами исто беше вака..она плати во Ремедика мислам (не сум баш сигурен) 400 евриќи и ја исчистија...и после тоа пиеше некој апчиња три четири месеца..и сега си е океј

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Не, кажав дека девојчето е оставено сама во тоа, поради тоа јас и помогам...ако можам и колку можам.
Една другарка на сестрами исто беше вака..она плати во Ремедика мислам (не сум баш сигурен) 400 евриќи и ја исчистија...и после тоа пиеше некој апчиња три четири месеца..и сега си е океј
400? Многу е! Мислам дека е во Државна Болница 200.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Сепак на било Ремедика..Систина било..моја грешка
Систина е изгор со цените. Ако беше Ремедика тогаш не ќе беше 4 стотки гарант! Но, небитно е тоа. Ако е девојчето малолетно, мислам дека никаде нема да може легално да абортира додека родителите не дадат согласност.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Систина е изгор со цените. Ако беше Ремедика тогаш не ќе беше 4 стотки гарант! Но, небитно е тоа. Ако е девојчето малолетно, мислам дека никаде нема да може легално да абортира додека родителите не дадат согласност.
Да да..ме праша членот во ПП му одговорив...Мој совет е прво и основно да каже на мајкаи,сигурно нема јас ти или било кој поубаво да ја свати,поучи и помогне подобро од нејзините родители..

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Да да..ме праша членот во ПП му одговорив...Мој совет е прво и основно да каже на мајкаи,сигурно нема јас ти или било кој поубаво да ја свати,поучи и помогне подобро од нејзините родители..
Токму така! Стравот од тоа да им каже на родителите заправо и создава уште поголем проблем и ја прави да биде уште побеспомошна. Тоа што ќе и каже на мајка си е само 5 или 10 минути страв со едно големо олеснување кое подоцна ќе следи. Но за жал, често пати стравот ни е најголемиот непријател во животот.

П

Пепси_

Гостин
А што е проблемот да каже мислам готово е,трудна е човече не може ништо да се направи,додека е по рано нека кажи дома вака и вака се случија сра*‘* сакам да абортирам и тоа е тоа.Ќе и дадат ум малце од дома за понатаму во животот за нејзино добро а не од што сакаат да и викаат дома или шотизнам.
Значи готово е сторено е нека кажува што побрзо дома и нека се чисти да не се комплицира.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Или ќе и` го спремат куферот да си најде сама чаре... Но, тоа во најлош случај. Мислам дека сепак и да се лоши и тапа нејзините родители, најверојатно ќе и` дадат пари и ќе сакаат да се реши ситуацијата пред да дознаат комшиите и роднините, зошто баш лошите луѓе сакаат да остаат најдобар впечаток во општеството.
Кажи и` на другарка ти да ги чита мислењата на темава и да ја среди ситуацијата што е можно побргу, колку поише чека, полошо е.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Прва работа што мора да направи е да кажи на родителите, потоа да се распраша за цени и каде има најдобра услуга. Сега не е секојдневна работа ама па не е ниту крах. Сепак е рана бременост и не би требало да има поголеми последици.

Да мора да каже на родителите за тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom