Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Чим ти пишала да излезете, готова е нема кај да бега :pipi:
абе и јас го помислив тоа ама некако ми го скрши филмот кога ми кажа како божем и излегло нешто друго а после дознав дека со другарка излегла..и втор пат кога ја викнав како во земја да пропадна.. тоа малце ми "смрди" .. ај ке видам што како во овие денови :) ако има уште некој совет да дадете давајте :) :D

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
абе и јас го помислив тоа ама некако ми го скрши филмот кога ми кажа како божем и излегло нешто друго а после дознав дека со другарка излегла..и втор пат кога ја викнав како во земја да пропадна.. тоа малце ми "смрди" .. ај ке видам што како во овие денови :) ако има уште некој совет да дадете давајте :) :D
Може девојчето те сака и не може уште да поверува дека си ја викнал да излезете:) може е срамежлива, па и треба малку време, не знам што да кажам. Викни ја пак да излезете, или кажи и таа кога ќе биде слободна да ти каже да се видите.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Ај сега дајте помош ... вака со една правам муабет веќе подолго време..кога ке се видиме вака со друштво муабет бла бла ке ја шмекнам и таа возврати на сличен начин xD е сега што е проблемот то ест каде ја правам грешката веќе два-три пати ја викнав да излеземе..еднаш ја прашав кога ја сретнав она ми кажа нешто како ајде ке видам..после ми пиша дека е слободна за следниот викенд да излеземе и на 1 ден пред да излеземе ми откажа нешто непланирано се случило па морала да ми откаже,подоцна пак ја викнав да излеземе овој пат преку нет/фб и одеднаш ја снема како во земја да пропадна. А од другарките дознав дека ме свиѓала бла бла...е сега значи ме свиѓа а ми изгледа како да не сака да излеземе
РЕШЕНИЕ ?!?!??!
Викни ја и трет пат. Ако и третиот пат откаже, сврти се на друга, со која ќе има лапање, драпање итн.

Жалам, но не може да се оствари врска со фантазија или слика. Ако не сака да се конкретизира, не вреди да се губи време на неа.

G

GucciMane

Гостин
Сеа не и пишувај повеќе на фб, прај се дека не си заинтересиран повеќе. За 2 недели максимум она ке ти пише :helou:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Сеа не и пишувај повеќе на фб, прај се дека не си заинтересиран повеќе. За 2 недели максимум она ке ти пише :helou:

Убаа тактика али го копка..а и некој за 2 недели ќе се ожени а не па да излезе на кафе:pos2:

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
znaci isto istooo... ja znam tipkava use od pred 2 godini ama pred 3 meseci pocnavme da se zblizume i ni ide muabetot epten...... celo vreme se smeeme i se nego epten onaka se zatreskav u nea od pocetok taka taka moze slabo ama sea epten.....i pred nekoj den mi pisa da dojdam da se vidam so nea na samo....AMA JAS IZVISIV ......:tapp::kesa:I MN TAPA SE CUSTVUVAV... i se izviniv se i izmisliv prica i sea e se ok .....znaci devojceto mnogu cudno neznam kako da reagiram sea ja pokaniv vikendov na kafe ...pa ke vidime.. neznam kako da izdejstvuvam A NEMOZM DA I PRIZNAAM U OCI A RADI BI I PRIZNAL DEKA MI SE SVIGJA ..............ke se ubijaam ...mn cudna tipka :uvo:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Има едно девојче кое го сакам и еве што пиметувам:

- Ме гледа

- Порано не излагаше од училна, а сега почесто и дури доаѓа со другарка и демек бара нешто

- Кога излагаме надвор ми шепоти и кажува тајно:pos:

Но, има сега друг проблем. Има друг кој ја сака, а јас и он сме другари. Сега барањето: Ме сака ли девојчето? И како да приметам дали го сака него?

Р

~~РубинРед~~

Гостин
znaci isto istooo... ja znam tipkava use od pred 2 godini ama pred 3 meseci pocnavme da se zblizume i ni ide muabetot epten...... celo vreme se smeeme i se nego epten onaka se zatreskav u nea od pocetok taka taka moze slabo ama sea epten.....i pred nekoj den mi pisa da dojdam da se vidam so nea na samo....AMA JAS IZVISIV ......:tapp::kesa:I MN TAPA SE CUSTVUVAV... i se izviniv se i izmisliv prica i sea e se ok .....znaci devojceto mnogu cudno neznam kako da reagiram sea ja pokaniv vikendov na kafe ...pa ke vidime.. neznam kako da izdejstvuvam A NEMOZM DA I PRIZNAAM U OCI A RADI BI I PRIZNAL DEKA MI SE SVIGJA ..............ke se ubijaam ...mn cudna tipka :uvo:
И ти си испаднал чуден што си ја извисил а ја сакаш...Која е причината за тоа?зошто ти е таа чудна?не ми е јасно?зошто те викнала да се видите?па и си смислил приказна.Немој така.
Ако си решил да се убиеш за некоја повели(џст кидинг:icon_lol:)Си ја викнал веке и првиот чекор си го направил,сега е на нејзе дали ке прифати да се видите.Ако дојде до тоа супер.
Како да и признаеш дека ја сакаш?Не треба некоја филозофија околу тоа,кажи што ти лежи на срцето.Биди си свој.И така :pipi:
Има едно девојче кое го сакам и еве што пиметувам:

- Ме гледа

- Порано не излагаше од училна, а сега почесто и дури доаѓа со другарка и демек бара нешто

- Кога излагаме надвор ми шепоти и кажува тајно:pos:

Но, има сега друг проблем. Има друг кој ја сака, а јас и он сме другари. Сега барањето: Ме сака ли девојчето? И како да приметам дали го сака него?
Aх не знам дали се заебаваш ама така ми изгледа,но ако си сериозен-

Стапи во контакт со нејзе,покани ја на кафе,а за другар ти?кој го шиша?Ке го испратиме кај Жаре Бербер и тој нека го ошиша :)
A ти си терај со нејзе.
Тоа дали те сака само ти можеш да откриеш.
И то...

И те молам,немој преку фејсбук,okay?

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Aх не знам дали се заебаваш ама така ми изгледа,но ако си сериозен-

Стапи во контакт со нејзе,покани ја на кафе,а за другар ти?кој го шиша?Ке го испратиме кај Жаре Бербер и тој нека го ошиша :)
A ти си терај со нејзе.
Тоа дали те сака само ти можеш да откриеш.
И то...

И те молам,немој преку фејсбук,okay?
Сериозен сум. Со девојчето и цело друштво (во него спаѓа и другарот) искачаме. Но, незнам, во некои ситуации мислам дека мене ме сака, а во други па другарот. А правевме муабет со него и го прашав дали ти се свиѓа некоја од девојчињата (затоа што се повеќе) и он вика не. Но, лаже. Многу се промени, порано го немаше нигде, а сега дреме пред училна. Незнам навистина, во голема дилема сум. Незнам дали да тргнам по нејзе. Јас мислам дека треба да се обидам, па и да добијам корпа не е крај на светот. Но, едно нешто сум сигурен дека никогаш нема да ја вреѓам и да ја викам курва како што прават другите машки после корпата, едноставно ќе си се тргнам на страна. Размислувам и дали ќе остане друштвото и какви ќе бидат односите после корпата со девојчето. Она се пресели пред неколку години и се запознавме и прво беше многу срамежлива, а после со моја помош се опушти и не престанува да збори. Ова ме охрабрува да тргнам по нејзе, а од една страна ме кочи помислата на другарот.

Не, сигурно нема да бидам фраер по фејсбук иако е многу полесно.

EDIT: Сериозно ми треба помош, како да и го привлечам повеќе вниманието и како да приметам дали ме сака мене или другарот?

Ах овие девојчиња што проблеми прават :)

Член од
1 октомври 2010
Мислења
368
Поени од реакции
31
ja izvisiv posto mi ispadna nesto mnogu vazno mnogu...................zal mi e so ja izvisiv toa i licno i go kazav......ZOSTO ME VIKNALA DA SE VIDIME ??? toa ni mene ne mi e jasno seuste zosto me viknala da se vidime.... cudna mi e poso celo vreme mi se smeska mi pisue poraki celo vreme na fb mi se ubacue zatoa mi e cudna......i posle odednas ja snemue 2,3 den apa pak ..... nemozam u sema da i se vklopam
so kaako nz dal i ona misli isto sto i jas......
inace mnoguu mi lezi na srce tipkava mnoguuu......

S

Shellshock nam67

Гостин
пријателе не чекај многу шом ти се смејт значи дека нешто има не чекај пријателот да ти ја грабне после можит да го засакат па после потешко да ја освоиш покани ја на прошетка на кафе, бакни и ете си имаш врска не е тешко :helou:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Сериозен сум. Со девојчето и цело друштво (во него спаѓа и другарот) искачаме. Но, незнам, во некои ситуации мислам дека мене ме сака, а во други па другарот. А правевме муабет со него и го прашав дали ти се свиѓа некоја од девојчињата (затоа што се повеќе) и он вика не. Но, лаже. Многу се промени, порано го немаше нигде, а сега дреме пред училна. Незнам навистина, во голема дилема сум. Незнам дали да тргнам по нејзе. Јас мислам дека треба да се обидам, па и да добијам корпа не е крај на светот. Но, едно нешто сум сигурен дека никогаш нема да ја вреѓам и да ја викам курва како што прават другите машки после корпата, едноставно ќе си се тргнам на страна. Размислувам и дали ќе остане друштвото и какви ќе бидат односите после корпата со девојчето. Она се пресели пред неколку години и се запознавме и прво беше многу срамежлива, а после со моја помош се опушти и не престанува да збори. Ова ме охрабрува да тргнам по нејзе, а од една страна ме кочи помислата на другарот.

Не, сигурно нема да бидам фраер по фејсбук иако е многу полесно.

EDIT: Сериозно ми треба помош, како да и го привлечам повеќе вниманието и како да приметам дали ме сака мене или другарот?

Ах овие девојчиња што проблеми прават :)
Хах,океј штом си сериозен зошто на прв поглед ми изгледаше дека се заебаваш.Мy mistake xD !
Е сега,се прашуваш дали друштвото ке опстане.
Златен слушај ваму.
Другари си доагаат и си одат,девојки си доагаат и си одат,ако една те одбие ке дојдат две.
Не се занесвај со тоа што ке рече твојот другар штом си пробал со девојката,денес секој гледа за себе а не за други.
Друго,браво бе :bravo:тоа ценам,и ако те одбила имало и други.Не се припотресуваш ако те одбила.
Оди ан ризик,за проба не се плака.Така никогаш нема да знаеш дали ке бидне работата или не.
Покани ја да излезете,биди попаметен од другар ти.

Почекај и друго мислење на темава.

ja izvisiv posto mi ispadna nesto mnogu vazno mnogu...................zal mi e so ja izvisiv toa i licno i go kazav......ZOSTO ME VIKNALA DA SE VIDIME ??? toa ni mene ne mi e jasno seuste zosto me viknala da se vidime.... cudna mi e poso celo vreme mi se smeska mi pisue poraki celo vreme na fb mi se ubacue zatoa mi e cudna......i posle odednas ja snemue 2,3 den apa pak ..... nemozam u sema da i se vklopam
so kaako nz dal i ona misli isto sto i jas......
inace mnoguu mi lezi na srce tipkava mnoguuu......
Гарант те сака,оди нападни,нема што да ти е чусно,таа го сторила она што ти не си го сторил.Го направила првиот чекор.

Kajgana Shop

На врв Bottom