Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Се` ок, само зошто машкото да плаќа, која е твојата `филозофија` зад тоа, smart kid? Исто што е лошо со таа friend zone, зошто е опасна??
Albus, иди види, ако не ти се свиѓа муабетот, секогаш можеш да си заминеш на пола, што ти е гајле. Што си како потресен, олабави се малце, не е ништо посебно едно кафе. А дека мораш да ја викнеш, мора.
Он плаќа зашто е ебан бон-тон.
Неќе да влезе во friend zone зашо нема такви намери. Не ја сака за другарка, туку за цура.
А коа цура ќе те засака ко онака невинко, ко другар, а ти ја сакаш за цура ондак, yeah, ти треба магија за таа калуѓерска клетва од неа да ја оттргнеш.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Се` ок, само зошто машкото да плаќа, која е твојата `филозофија` зад тоа, smart kid? Исто што е лошо со таа friend zone, зошто е опасна??
Albus, иди види, ако не ти се свиѓа муабетот, секогаш можеш да си заминеш на пола, што ти е гајле. Што си како потресен, олабави се малце, не е ништо посебно едно кафе. А дека мораш да ја викнеш, мора.
Maшкото плаќа пошо така се врти светот.
Наравно, не секогаш - осим ако не е рокфелер, али првите неколку пати (или барем првиот пат - треба машкото да плати).
Исто така не треба женското кога веќе ја знае оваа информација да го остаи да плати машкото од одма, малце препирање - без голема тврдоглавост - и после попуштете.
Ни се праи ќејфот коа ќе платиме така.

А за friend zone, опасна е пошо е ко жива песок.
Штом влезеш, заебано е да излезеш.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Исто така не треба женското кога веќе ја знае оваа информација да го остаи да плати машкото од одма, малце препирање - без голема тврдоглавост - и после попуштете.
Ни се праи ќејфот коа ќе платиме така.
Eпа ви се праи кеифот,of course,али што ке биде ако некогаш од претераната тврдоглавост на женското машкото се согласи таа да ја плати сметката а oнa не го очекувалa тоа:icon_lol:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Eпа ви се праи кеифот,of course,али што ке биде ако некогаш од претераната тврдоглавост на женското машкото се согласи таа да ја плати сметката а oнa не го очекувалa тоа:icon_lol:
Ако се курчи, ќе си плати.

Член од
4 септември 2010
Мислења
136
Поени од реакции
32
MI trebaa pomosssss :D Dali e plodna zenata koga ima zenski problemi :) posto napraviv mala belja daj kazujte koj znae :S :S :S

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
MI trebaa pomosssss :D Dali e plodna zenata koga ima zenski problemi :) posto napraviv mala belja daj kazujte koj znae :S :S :S

Ваљда менструација мислиш под овие проблеми :)

Па добри 99 % немаш простор за паника :helou:

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.530
Ај сега дајте помош ... вака со една правам муабет веќе подолго време..кога ке се видиме вака со друштво муабет бла бла ке ја шмекнам и таа возврати на сличен начин xD е сега што е проблемот то ест каде ја правам грешката веќе два-три пати ја викнав да излеземе..еднаш ја прашав кога ја сретнав она ми кажа нешто како ајде ке видам..после ми пиша дека е слободна за следниот викенд да излеземе и на 1 ден пред да излеземе ми откажа нешто непланирано се случило па морала да ми откаже,подоцна пак ја викнав да излеземе овој пат преку нет/фб и одеднаш ја снема како во земја да пропадна. А од другарките дознав дека ме свиѓала бла бла...е сега значи ме свиѓа а ми изгледа како да не сака да излеземе
РЕШЕНИЕ ?!?!??!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ај сега дајте помош ... вака со една правам муабет веќе подолго време..кога ке се видиме вака со друштво муабет бла бла ке ја шмекнам и таа возврати на сличен начин xD е сега што е проблемот то ест каде ја правам грешката веќе два-три пати ја викнав да излеземе..еднаш ја прашав кога ја сретнав она ми кажа нешто како ајде ке видам..после ми пиша дека е слободна за следниот викенд да излеземе и на 1 ден пред да излеземе ми откажа нешто непланирано се случило па морала да ми откаже,подоцна пак ја викнав да излеземе овој пат преку нет/фб и одеднаш ја снема како во земја да пропадна. А од другарките дознав дека ме свиѓала бла бла...е сега значи ме свиѓа а ми изгледа како да не сака да излеземе
РЕШЕНИЕ ?!?!??!
Мене ова ми стои дека она се срами..и дека и треба малце време..

G

GucciMane

Гостин
РЕШЕНИЕ ?!?!??!
Чим ти пишала да излезете, готова е нема кај да бега :pipi:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Чим ти пишала да излезете, готова е нема кај да бега :pipi:
Aма после тоа

1 ден пред да излеземе ми откажа нешто непланирано се случило па морала да ми откаже,
Го откачила...значи не е готова.

Значи стефчо или ја прашај дали сака да излезете(нека се реши а не да изиграва шмизла) или ја откачи и барај друга...Една од овие две опции-трето нема.
Бирај!

Kajgana Shop

На врв Bottom