Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
И да е машко и да е женско, треба да биде искрен/а :pipi:

--- надополнето ---

Ваков дечко, со вакви размислувања секоја кучка би посакала.
Сигурно ќе прашаш ти, а и другите зш сум пишала кучка....па ај да објаснам.
Таквите епитети ги добиваат личности кои вешто манипулираат со својот партнер, ги користат солзите за да добијат прочка за нивното неверство и нормално лопатарите простуваат, мислејќи дека нивната драга ги сака највише на свет, а они од љубов продужаваатт да се ебаваат со кој стигант (пошо нели за нив е нормално да одат од к** на к** при проблеми/кавги во врска).
Се додека посилниот пол нема доволно самодоверба и не се постави како маж, ќе постојат вакви кучки кои ќе му е**т матер на машкиот пол.

--- надополнето ---

Tука лежи зајакот.
Комплекс.
Страв за да не бидеш сам.
Затоа и мислиш дека твојата екс девојка те сакала најмногу на свет и била предобра.
Подобро да бидеш сам а среќен, отколку со некоја а несреќен.

Комплекс немам, само сум реален, а и не ми е страв да сум сам, сум имал и додворувачки. ... you get what i mean.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Скелетон барем ти треба да си повешта во ситуацијава знаеш точно што ќе ја оттргне од тебе, ладен однос или јас би гласала да ја седнеш и и кажеш што е како е без некои посебни сценарија ем тебе ќе ти е полесно ќе си искрена без после тоа да ти се шират муабети дека си ваква или онаква личност, е сеа ти види измери па пресечи:smir:
Она е таа што е "повештата" барем би требало да биде гледајќи ја разликата во години, ја викам вака... да си се кријам одредено време, да не се јавувам и такви работи и може ќе и се збоктиса од мене :D

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.279
Она е таа што е "повештата" барем би требало да биде гледајќи ја разликата во години, ја викам вака... да си се кријам одредено време, да не се јавувам и такви работи и може ќе и се збоктиса од мене :D

Можеш и така да играш, чим не ти е до муабети и разглабање на филингс, не и се јавувај и гледај да не ја сретнеш:)

Гуд лак:smir:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Скелету,:pos:Никот ти фучи ( :
Tуку јас и баш не сум за криење зошто само кукавиците бегат:pipi:(ама ти си најдобро знаеш)најпрвин размисли малку,можеби ти си и дала повод да мисли дека сте во врска па сега се однесува како вљубено гулапче...
Седни на маса,биди отворена кажи и како стојат работите.Ке и биде тешко но времето лечи све,а ако се криеш со тоа и нема да решиш многу работи само ке го одложуваш разговорот кој и така мора да се случи..
Со срека.:smir:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Е тоа е најпедерското (карактерно, нели) нешто што можеш да го направиш! Глупаво и детски е да се криеш, немаш 10 години.
Имај храброст и објасни и' дека не сакаш да бидеш со нејзе, разграничи ги работите, не се криј! Ако она се надева на нешто со тебе, само полошо ќе направиш ако се скриеш. Размисли и дека ако сака да биде со тебе, значи нешто чувствува и ќе ја повредиш ако те снема туку-така.
Седни, поразговарај со нејзе. Не може да очекуваш некој сам да сфати нешто за тебе, ако му немаш кажано. Подобро е да и објасниш се' и после тоа да се повлечеш (ако веќе не сакаш да комуницираш со неа), отколку да те снема без причина.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Значи муабетов е... како да направиш да ти раскинат? Пошо сум ептен забегана особа и незнам како да раскинувам ама ете се освестив дека после 3 дена у врска веќе не ми прави филм воопште тоа и не сакам да чујам за врска пошо неам емоции за таа личност, због заради затоа што бидејќи боли стара љубав и така... да се вратиме на прашањето, како да ми раскине?!?!?
3 дена врска?
Некои имаат запек кој трае повеќе...

Лесно е.
Оди кај неа приквечер,напрајте си “работа“ и легнете си да спиете.
Заклучи и клучот низ прозор...
Но пред да легнеш земи 3 до 4 таблети.

Наутро нема да има потреба да објаснуваш...:tv:

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
3 дена врска?
Некои имаат запек кој трае повеќе...

Лесно е.
Оди кај неа приквечер,напрајте си “работа“ и легнете си да спиете.
Заклучи и клучот низ прозор...
Но пред да легнеш земи 3 до 4 таблети.

Наутро нема да има потреба да објаснуваш...:tv:

Тоа ми беше муабетот де, не е ни врска, ја не го гледав така а другата страна го гледаше како врска затоа сакам OUT

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Прво незнам како да раскинам, едноставно НЕЗНАМ, колку и да бидам искрена пак ќе навалува, а нејќум да сум кретен и да мавам канти... знам ко бог да чува сум :kesa:

--- надополнето ---

со големо Д :pipi:

--- надополнето ---

У врска сум због заради затоа што... еми ја не реков дека сакам да бидам во врска самата особа си ја доби идејата дека сме у врска а убаво знае дека ја сеуште се лигавам по бившата и дека не сум спремна за во врска, в нејкум да чујам од врска, и треба сега од околу некако да ја соопштам работава валјда

Чекај,како шо те разберах...сегашната девојка е свесна дека уште имаш чувства кон бившата и уште навалува?Хммм...
а за бившата ке ти кажам дека ти е време да ја оттргнеш од глава,кретенка е!!!

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Чекај,како шо те разберах...сегашната девојка е свесна дека уште имаш чувства кон бившата и уште навалува?Хммм...
а за бившата ке ти кажам дека ти е време да ја оттргнеш од глава,кретенка е!!!
Абе знам дека е кретен и пачавра невидена ама шо да праам и да добро сфана :pipi:

--- надополнето ---

Скелету,:pos:Никот ти фучи ( :
Tуку јас и баш не сум за криење зошто само кукавиците бегат:pipi:(ама ти си најдобро знаеш)најпрвин размисли малку,можеби ти си и дала повод да мисли дека сте во врска па сега се однесува како вљубено гулапче...
Седни на маса,биди отворена кажи и како стојат работите.Ке и биде тешко но времето лечи све,а ако се криеш со тоа и нема да решиш многу работи само ке го одложуваш разговорот кој и така мора да се случи..
Со срека.:smir:
Шо му фале на никот бре таман си е :smir:
само кукавиците бегаат, добро тогаш сум кукавица си признавам, а мислам дека и не треба да се однесува како заљубено гулапче зашто не е 16 години не е у пубертет, ти текиња? Нејкам јас да раскинам боље да ми раскинат

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.635
Поени од реакции
34.031
Објави на фејсбук дека имаш сифилис. Индиректно нека дознае. Она тебе! Пф!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
само кукавиците бегаат, добро тогаш сум кукавица си признавам, а мислам дека и не треба да се однесува како заљубено гулапче зашто не е 16 години не е у пубертет, ти текиња? Нејкам јас да раскинам боље да ми раскинат
Не раскинувај. Само кажи дека во одреден период од времето ќе бидеш зафатен и нема да ѝ обрнуваш внимание на тековната девојка. Ако праша зошто, кажи ѝ дека имаш друга девојка со која сакаш да имаш секс.

Или ќе добиеш шлаканица и инстант раскинување, или девојката ќе се сложи на таква поставеност на работите, при што ќе ги добиеш и двете девојки. Добитна комбинација во секој случај.

S

StormRage

Гостин

Ваков дечко, со вакви размислувања секоја кучка би посакала.
Сигурно ќе прашаш ти, а и другите зш сум пишала кучка....па ај да објаснам.
Таквите епитети ги добиваат личности кои вешто манипулираат со својот партнер, ги користат солзите за да добијат прочка за нивното неверство и нормално лопатарите простуваат, мислејќи дека нивната драга ги сака највише на свет, а они од љубов продужаваатт да се ебаваат со кој стигант (пошо нели за нив е нормално да одат од к** на к** при проблеми/кавги во врска).
Се додека посилниот пол нема доволно самодоверба и не се постави како маж, ќе постојат вакви кучки кои ќе му е**т матер на машкиот пол.

не е точно... не не не не... и ја се залетав во таква кучка па сеа ми била другарка и не сакала то мене да ми го напрај не сакала да ме повреди... кај има такви кучки да си купам една упм...

--- надополнето ---

Комплекс немам, само сум реален, а и не ми е страв да сум сам, сум имал и додворувачки. ... you get what i mean.
исто освен болдот... најверојатно се плашат...

успат како шо ме учеше Крусер тука... биди суров ма колку и да боли !

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Абе знам дека е кретен и пачавра невидена ама шо да праам и да добро сфана :pipi:

--- надополнето ---

Окупирај се со нешто друго!Не заслужува таа толку внимание.Поарно порано,оти после сама на себе ке се смееш за шо си се замарала.Слуши ме ти мене :)
а тоа второто,оти нејкеш ти да раскинеш?У овај случај ке мораш,мислам од кога ја опиша ситуацијата типката очигледно абер нема од раскин,ем го знае факто дека уште си алуваш по бившата,ама потајно се надева дека имаш некои чувства кон неа.Разговарај и објасни и се.Ако пак сака смир кажи и дека ти е конечна одлука.Корпа мора да и фрлеш сега,ако сакаш помалку да ја повредеш,оти после ке е повредена ем за раскино,ем шо си играла со неа.Сфакаш ме нели?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Значи муабетов е... како да направиш да ти раскинат? Пошо сум ептен забегана особа и незнам како да раскинувам ама ете се освестив дека после 3 дена у врска веќе не ми прави филм воопште тоа и не сакам да чујам за врска пошо неам емоции за таа личност, због заради затоа што бидејќи боли стара љубав и така... да се вратиме на прашањето, како да ми раскине?!?!?
Чекај сеа, ти си женско, имаш девојка, а патиш по бившИОТ, којшто е машко?!

Мислам дека не треба да раскинуваш, треба да почнеш да водиш дневник, ќе биде мегахит за 5-6 години кога ќе го испуниш. Гледај да има поглавја, „оној пат со кучето“ и „не знам што сакам од животот, ама сфатив дека не сум некрофил“. :helou:

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Чекај сеа, ти си женско, имаш девојка, а патиш по бившИОТ, којшто е машко?!

Мислам дека не треба да раскинуваш, треба да почнеш да водиш дневник, ќе биде мегахит за 5-6 години кога ќе го испуниш. Гледај да има поглавја, „оној пат со кучето“ и „не знам што сакам од животот, ама сфатив дека не сум некрофил“. :helou:
Не,женско е и пати по бившАТА

Kajgana Shop

На врв Bottom