T
Tetro
Гостин
Не треба да се плашиш.ХЕЛП ! После секс со кондом и сврсив во него, па после 10 мин имав секс без кондом .. треба да се плашам или не :kesa::salut:
Само добро може да испадне.
Не треба да се плашиш.ХЕЛП ! После секс со кондом и сврсив во него, па после 10 мин имав секс без кондом .. треба да се плашам или не :kesa::salut:
Абе оно знам дека може да испадне добро(ако се мисли за бебе:smir него мене ми е рано да испадне сеа нешто ... :nesvest:Не треба да се плашиш.
Само добро може да испадне.
Не е потребно да се плашиш, мисли позитивно. Почекај недела-две, ќе ти се разјасни на што си.Абе оно знам дека може да испадне добро(ако се мисли за бебе:smir него мене ми е рано да испадне сеа нешто ... :nesvest:
Па како се однесуваше таа со тебе, покажа ли знаци на заинтересираност за тебе, те шмекаше ли со поглед, аман бе, како не знаеш да читаш знаци а имаш 20 години.Запознав една девојка и сеа се видовме исе ок си поминав со неа и прваиме муабет дали и се допаѓам а таа вели тоа ќе мора сам да го прочиташ. Слаб сум со читање знаци ќе мора да ми кажеш. Не откриј сам. Некој сове како полесно да откријам?
Da ne si i se dopagjal, nemalo da go pravi ovoj muabet so tebe.Запознав една девојка и сеа се видовме исе ок си поминав со неа и прваиме муабет дали и се допаѓам а таа вели тоа ќе мора сам да го прочиташ. Слаб сум со читање знаци ќе мора да ми кажеш. Не откриј сам. Некој сове како полесно да откријам?
Си игра курот со тебе,батали ја.Запознав една девојка и сеа се видовме исе ок си поминав со неа и прваиме муабет дали и се допаѓам а таа вели тоа ќе мора сам да го прочиташ. Слаб сум со читање знаци ќе мора да ми кажеш. Не откриј сам. Некој сове како полесно да откријам?
Виктор, Јас да сум на твое место - ќе терам напред во освојување на нејзиниот бакнеж.Запознав една девојка и правиме муабет дали и се допаѓам а таа вели тоа ќе мора сам да го прочиташ?
ЦФ. РЕАЛ МАДРИД,И симињав звезди на една,јадев гомна може еден месец,и пишував убави зборови и она вракаше си пишувавме за на крај да ми рече ни две ни три не ми пишуј повеќе имам дечко.......Си викам у мене па шо к..р ме акаш по керамиди шо не ми речеш навреме дека имаш дечко и крај....И тркнавме до кафанче се наштимавме и сеа по нови девојки......
Залапај ја и видиЗапознав една девојка и сеа се видовме исе ок си поминав со неа и прваиме муабет дали и се допаѓам а таа вели тоа ќе мора сам да го прочиташ. Слаб сум со читање знаци ќе мора да ми кажеш. Не откриј сам. Некој сове како полесно да откријам?
... никогаш повеќе да не го прашаш тоа, со самото прашање се ставаш под нејзе и ја губиш вредноста. Такво прашање никогаш не се прашува од типот зошто треба да излезеш фраер и ти да ја имаш контролата, т.е ТИ ЗНАЕШ ДЕКА СИ ФАЦА АУ И ДЕКА НОРМАЛНО ТЕ СВИЃА и таа треба да се потруди за тебе.. значи имај ја ти контролата не и ја давај на нејзе , вака кога сака може да те одјебеЗапознав една девојка и сеа се видовме исе ок си поминав со неа и прваиме муабет дали и се допаѓам а таа вели тоа ќе мора сам да го прочиташ. Слаб сум со читање знаци ќе мора да ми кажеш. Не откриј сам. Некој сове како полесно да откријам?
Девојка на која не и се допаѓаш, јасно кажува ...а чим ти кажала да откриеш сам, симни и некоја ѕвезда и бакнежЗапознав една девојка и сеа се видовме исе ок си поминав со неа и прваиме муабет дали и се допаѓам а таа вели тоа ќе мора сам да го прочиташ. Слаб сум со читање знаци ќе мора да ми кажеш. Не откриј сам. Некој сове како полесно да откријам?
никако ѕвезди да и симнуваш, сеа е нејзин ред почни малце ладно она нека се отвори..Девојка на која не и се допаѓаш, јасно кажува ...а чим ти кажала да откриеш сам, симни и некоја ѕвезда и бакнеж
Ако сите го чекаат "редот", тогаш ќе се изначекаат.никако ѕвезди да и симнуваш, сеа е нејзин ред почни малце ладно она нека се отвори..
А некои и чекална ке отворат од чекање.Ако сите го чекаат "редот", тогаш ќе се изначекаат.
Во љубовта не постои ред....има само храброст да сакаш и да бидеш сакан.