Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Не треба да се плашиш. :)
Само добро може да испадне.
Абе оно знам дека може да испадне добро(ако се мисли за бебе:smir:) него мене ми е рано да испадне сеа нешто ... :nesvest:

T

Tetro

Гостин
Абе оно знам дека може да испадне добро(ако се мисли за бебе:smir:) него мене ми е рано да испадне сеа нешто ... :nesvest:
Не е потребно да се плашиш, мисли позитивно. Почекај недела-две, ќе ти се разјасни на што си.
И наредниот пат, носи повеќе гумички, ако сакаш да имаш повеќе односи еден по еден. :)

V

Viktor g

Гостин
Запознав една девојка и сеа се видовме исе ок си поминав со неа и прваиме муабет дали и се допаѓам а таа вели тоа ќе мора сам да го прочиташ. Слаб сум со читање знаци ќе мора да ми кажеш. Не откриј сам. Некој сове како полесно да откријам?

A

Auditore

Гостин
Запознав една девојка и сеа се видовме исе ок си поминав со неа и прваиме муабет дали и се допаѓам а таа вели тоа ќе мора сам да го прочиташ. Слаб сум со читање знаци ќе мора да ми кажеш. Не откриј сам. Некој сове како полесно да откријам?
Па како се однесуваше таа со тебе, покажа ли знаци на заинтересираност за тебе, те шмекаше ли со поглед, аман бе, како не знаеш да читаш знаци а имаш 20 години.

its_ok_im_new

brake lights
Член од
24 август 2010
Мислења
402
Поени од реакции
216
Da ne si i se dopagjal, nemalo da go pravi ovoj muabet so tebe.
Samo napred druze =)

P

PewDiePie

Гостин
Си игра курот со тебе,батали ја.

:tv:

Не бе,види ваљда не си до толку труп да не можеш да направиш разлика меѓу некоја што не те свиѓа и некоја што те.
Ако ви иде муабет,се смее на твоите шеги,не ти одговара само како машина "да да мхм да" на се што ќе кажеш туку ти враќа со муабет значи дека те следи што збориш и ја интересира,башка ако имало некој допир (оние "случајните") може да се каже дека те свиѓа.

Мада мене не ми се свиѓаат девојчиња што играат игри на погодување,мразам тактики планчиња и такви работи,ваљда дека сум прилично директен и очекувам директен одговор одма и сега. Али тоа си е твое,само пази си пошто стварно може да си игра таковото со тебе.

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Запознав една девојка и правиме муабет дали и се допаѓам а таа вели тоа ќе мора сам да го прочиташ?
Виктор, Јас да сум на твое место - ќе терам напред во освојување на нејзиниот бакнеж.

Најчесто, луѓето го гледаат она што им одговара ... ако сакаш да бидеш со неа - обиди се и не му ја мисли.

Ако нешто рече - па врати и со тоа што ќе и речеш ... па така прочитав на твоето лице.

Поздрав и пиши како си поминал.

--- надополнето ---

И симињав звезди на една,јадев гомна може еден месец,и пишував убави зборови и она вракаше си пишувавме за на крај да ми рече ни две ни три не ми пишуј повеќе имам дечко.......Си викам у мене па шо к..р ме акаш по керамиди шо не ми речеш навреме дека имаш дечко и крај....И тркнавме до кафанче се наштимавме и сеа по нови девојки......
ЦФ. РЕАЛ МАДРИД,

Јеби га - се случува и тоа - ти твоето си го направи ... а тоа што таа имала дечко тоа е нејзина проблем ... само да не испадне да и се сврти тркалцето ... па да те бара после ... ама тогаш .... ееее

Уживај друже ок си ти - таа е таа што е во дилема СО СЕБЕ

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Залапај ја и види :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Викса, lad, сфати го ова као мал предизвик. Зашто кога се` би се сведувало во зборови, би изгледало како во филмот Invention of lying. А тоа значи нема инвентивност во врската, нема машта, што веднаш води до монотонија и сам крај во што е можно побрз временски рок. И не барај да те сакаат во врската, повеќе уживај во времето кога сте заедно, зезајте се, праите понекој откачен испад. Ако она нејќе во даден момент, не мора да значи секогаш дека е така.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
... никогаш повеќе да не го прашаш тоа, со самото прашање се ставаш под нејзе и ја губиш вредноста. Такво прашање никогаш не се прашува од типот зошто треба да излезеш фраер и ти да ја имаш контролата, т.е ТИ ЗНАЕШ ДЕКА СИ ФАЦА АУ И ДЕКА НОРМАЛНО ТЕ СВИЃА и таа треба да се потруди за тебе.. значи имај ја ти контролата не и ја давај на нејзе , вака кога сака може да те одјебе

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Девојка на која не и се допаѓаш, јасно кажува ...а чим ти кажала да откриеш сам, симни и некоја ѕвезда и бакнеж :pipi:

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Девојка на која не и се допаѓаш, јасно кажува ...а чим ти кажала да откриеш сам, симни и некоја ѕвезда и бакнеж :pipi:
никако ѕвезди да и симнуваш, сеа е нејзин ред почни малце ладно она нека се отвори..

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
никако ѕвезди да и симнуваш, сеа е нејзин ред почни малце ладно она нека се отвори..
Ако сите го чекаат "редот", тогаш ќе се изначекаат.
Во љубовта не постои ред....има само храброст да сакаш и да бидеш сакан.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Ако сите го чекаат "редот", тогаш ќе се изначекаат.
Во љубовта не постои ред....има само храброст да сакаш и да бидеш сакан.
А некои и чекална ке отворат од чекање.
Напред виктор,не ја пуштај малата :pipi:
Ако бидеш попаметен од нејзе,ке ја фатиш...
И да,не и ги симнувај сите звезди,небото ке остане после празно : (

Kajgana Shop

На врв Bottom