Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
По твојава логика командо, ружните девојки не можат дечко да фатат, а баш таквите први се мажат и имаат најдолги врски, а поубавите девојки секад се сингл, "убавите круши свињите ги јадат"не за џабе рекол народот така :wink:
тоа е интересн факт. Ама тоа важи само кај девојките. Еве на пр јас имам сретнато толку девојки што се многу ставаат на пиедестал и ја имат коментирано мојата надворешна убавина и ме избегаваат =) а знам многу така понепривлечни девојки кои што внатрешно се божествени.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Не е до тоа, се е лесно останатото, проблемот е што јас неа ја сакав повеќе од животот што си го сакам, а и мислам дека и таа сеуште има некоја трошка љубов останато, тој ми ја уништи врската со неговите измислици и и ја наполни главата со работи што јас не сум ги ни помислил а тој и велел дека јас сум ги кажувал и сега бидејки таа мисли дека тоа е вистина мисли дека сум идиот.
Дечко жалам што ќе те разочарам, но таа тебе не те сакала очигледно е, тоа дека другар ти те оговарал пред девојка ти па таа затоа ти раскинала се глупости, и да било така тоа не било причина таа да му падне впрегратки, сте можеле да разговарате за лошите невистинити лаги што другар ти и ги изнакажал и да ја расчистите ситуацијата но таа изгледа потајно го симпатизирала "другар ти"

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
не може... затоа што тешко е целосно да се опише ситуацијава.

Comic

Syntarginaris
Член од
14 април 2010
Мислења
430
Поени од реакции
32
комплицирано е ... премногу ситуации се за да почнам да објаснувам а и плус тоа некои од нив не се за на форум но сепак главната слика ја знаете, таа повеќе не е вредна. Сепак некоја мала искра во мене ме тера некогаш да помислам на неа.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Добро ај го изреметивте човеков. Си ја знае ситуацијата, има избор, ги ислуша повеќето совети.
Next patient!

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Значи муабетов е... како да направиш да ти раскинат? Пошо сум ептен забегана особа и незнам како да раскинувам ама ете се освестив дека после 3 дена у врска веќе не ми прави филм воопште тоа и не сакам да чујам за врска пошо неам емоции за таа личност, због заради затоа што бидејќи боли стара љубав и така... да се вратиме на прашањето, како да ми раскине?!?!?

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
комплицирано е ... премногу ситуации се за да почнам да објаснувам а и плус тоа некои од нив не се за на форум но сепак главната слика ја знаете, таа повеќе не е вредна. Сепак некоја мала искра во мене ме тера некогаш да помислам на неа.
Dokazi i deka si vo pravo ako mozes, so cvrsti dokazi...da ja ubedis....i ako ti poveruva...kazi i deka ne sakas da ja vidis vekje...i deka e devojka so koja lesno se manipulira cim padnala na vakva finta ( da ne odis so plavusa more covece ?) goni ja u kurac i nea i nego....i uste nestooo.... ne razgovaraj so toj glupak majkata.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.279
Значи муабетов е... како да направиш да ти раскинат? Пошо сум ептен забегана особа и незнам како да раскинувам ама ете се освестив дека после 3 дена у врска веќе не ми прави филм воопште тоа и не сакам да чујам за врска пошо неам емоции за таа личност, због заради затоа што бидејќи боли стара љубав и така... да се вратиме на прашањето, како да ми раскине?!?!?
Скелетон барем ти треба да си повешта во ситуацијава знаеш точно што ќе ја оттргне од тебе, ладен однос или јас би гласала да ја седнеш и и кажеш што е како е без некои посебни сценарија ем тебе ќе ти е полесно ќе си искрена без после тоа да ти се шират муабети дека си ваква или онаква личност, е сеа ти види измери па пресечи:smir:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
A зашо ти не и раскинеш?
Kako што си пишал тука на форум, дека не ти се допаѓа и да не си гаи илузии дека е во врска со тебе-а не е, така кажи и неа.
Односно, биди маж.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.279
A зашо ти не и раскинеш?
Kako што си пишал тука на форум, дека не ти се допаѓа и да не си гаи илузии дека е во врска со тебе-а не е, така кажи и неа.
Односно, биди маж.

Скелетон е девојка :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
И да е машко и да е женско, треба да биде искрен/а :pipi:

--- надополнето ---

... =/ сепак фала само што има нешто што не ми давало некогаш да помислам на друга девојка, а таа беше многу чувствителна знаеше да докаже со ситниците колку ме сака само дечкото ми го уништи најсреќното нешто што го имав, скоро сум сигурен дека тој е 99% крив за ова... таа е малку наивна и знае да заплаче лесно ако работите и се вклопат со тоа што тој и рекол, ама проблемот е што и тој и дал лажни докази... а како го направил тоа само бог знае.
Ваков дечко, со вакви размислувања секоја кучка би посакала.
Сигурно ќе прашаш ти, а и другите зш сум пишала кучка....па ај да објаснам.
Таквите епитети ги добиваат личности кои вешто манипулираат со својот партнер, ги користат солзите за да добијат прочка за нивното неверство и нормално лопатарите простуваат, мислејќи дека нивната драга ги сака највише на свет, а они од љубов продужаваатт да се ебаваат со кој стигант (пошо нели за нив е нормално да одат од к** на к** при проблеми/кавги во врска).
Се додека посилниот пол нема доволно самодоверба и не се постави како маж, ќе постојат вакви кучки кои ќе му е**т матер на машкиот пол.

--- надополнето ---

Еве на пр јас имам сретнато толку девојки што се многу ставаат на пиедестал и ја имат коментирано мојата надворешна убавина и ме избегаваат =)
Tука лежи зајакот.
Комплекс.
Страв за да не бидеш сам.
Затоа и мислиш дека твојата екс девојка те сакала најмногу на свет и била предобра.
Подобро да бидеш сам а среќен, отколку со некоја а несреќен.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Машко или женско не е битно :pos:битно е да се средат работите..
Прво:Зошто си во врска со типот/типката кога немаш чуства кон него/нејзе? Стави се на негово/нејзино место да ти направи некој тебе така...Во ред е не те осудувам.:smir:
Картите на маса и биди искрена,кажи му/и како стојат работите.Не губи време,Македонија нема време за чекање...Подобро болна вистина отколку лажна надеж.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
A зашо ти не и раскинеш?
Односно, биди маж.
Прво незнам како да раскинам, едноставно НЕЗНАМ, колку и да бидам искрена пак ќе навалува, а нејќум да сум кретен и да мавам канти... знам ко бог да чува сум :kesa:

--- надополнето ---

со големо Д :pipi:

--- надополнето ---

Машко или женско не е битно :pos:битно е да се средат работите..
Прво:Зошто си во врска со типот/типката кога немаш чуства кон него/нејзе? Стави се на негово/нејзино место да ти направи некој тебе така...Во ред е не те осудувам.:smir:
Картите на маса и биди искрена,кажи му/и како стојат работите.Не губи време,Македонија нема време за чекање...Подобро болна вистина отколку лажна надеж.

У врска сум због заради затоа што... еми ја не реков дека сакам да бидам во врска самата особа си ја доби идејата дека сме у врска а убаво знае дека ја сеуште се лигавам по бившата и дека не сум спремна за во врска, в нејкум да чујам од врска, и треба сега од околу некако да ја соопштам работава валјда

Kajgana Shop

На врв Bottom