Ajde da ve prasam za sovet tuka ste poveke a sam ne sum dovolno pameten kako da postapam :S Zenska mi posle 6 godini odenje me izneveri so kolega od rabota ona e 21 god a on e 39
tipot ima zena preubava i 2 mali decinja.Oni se gledale skoro 1 mesec a jas sumjav i na lice mesto gi fativ
) ama bas na lice mesto sex takvi rab nemale toa so sigurnost mi go dokaza .......E vaka vo toj moment bev tolku smiren ama bas mn smiren so ne izreagirav loso koga ja prasav OTI odgovor bese pa znaes deka imavme mn los period voa noa (taka bese) i ti dodeka me navreduese on so mene se ponasase mn ubavo i padnav na toa si priznavam i takvi rab
i kaza deka bas voa i trebalo za da i dojde pametot oti sama kaza deka letala mn visoko , e sea jas i rekov ke ti prostam voa noa sekoj pravi greska vo zivotot,ama ja prasav ako planiras da prodolzis so mene kako so bilo OK ako ne sega seceme posle da nema kaenje i ona se nafati da prodolzime.......Jas bev tolku spremen so use koga gi vidov ukluciv na mob da snima i snimen mi e cel razgovor so fakti so se so ja prasuvav namerno za da doe den da i go dadam na zenamu se da slusne i da poveruva
))) Ajde sea kazujte so mislite dali zasluzuva sansa ili da bidam gubre. oti od toa ispagaat 2 rab ili ke nauci da ceni ili pak ke se poftori