Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

D

devojcence

Гостин
moe mislenje da ja batalis zenskata/ ke si patis nekoe vreme ali ke si najdes posle zenska sto ke te pocituva, saka i nema da te vara.a od druga strana sto i ti ke ja sakas i pocituvas. za toa sto si go snimil nemoj da go pustas na zenata vo nikoj slucaj. posto ima deca malceki ke napravis golemi problemi. vinata ja imaat dvajcata ama zenskati povekje i batili gi.

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Ajde da ve prasam za sovet tuka ste poveke a sam ne sum dovolno pameten kako da postapam :S Zenska mi posle 6 godini odenje me izneveri so kolega od rabota ona e 21 god a on e 39 :) tipot ima zena preubava i 2 mali decinja.Oni se gledale skoro 1 mesec a jas sumjav i na lice mesto gi fativ :)) ama bas na lice mesto sex takvi rab nemale toa so sigurnost mi go dokaza .......E vaka vo toj moment bev tolku smiren ama bas mn smiren so ne izreagirav loso koga ja prasav OTI odgovor bese pa znaes deka imavme mn los period voa noa (taka bese) i ti dodeka me navreduese on so mene se ponasase mn ubavo i padnav na toa si priznavam i takvi rab :) i kaza deka bas voa i trebalo za da i dojde pametot oti sama kaza deka letala mn visoko , e sea jas i rekov ke ti prostam voa noa sekoj pravi greska vo zivotot,ama ja prasav ako planiras da prodolzis so mene kako so bilo OK ako ne sega seceme posle da nema kaenje i ona se nafati da prodolzime.......Jas bev tolku spremen so use koga gi vidov ukluciv na mob da snima i snimen mi e cel razgovor so fakti so se so ja prasuvav namerno za da doe den da i go dadam na zenamu se da slusne i da poveruva :)))) Ajde sea kazujte so mislite dali zasluzuva sansa ili da bidam gubre. oti od toa ispagaat 2 rab ili ke nauci da ceni ili pak ke se poftori :)
А како да не жена му ќе се затрча да го остави со две деца, послем сама да се грижи за нив. не е будала хех а за неверството како што глдам не те погаѓа многу зашто некако потсмешливо опишуваш ситуации, така да не знам зашто си пишал воопшто.

S

Shellshock nam67

Гостин
Ajde da ve prasam za sovet tuka ste poveke a sam ne sum dovolno pameten kako da postapam :S Zenska mi posle 6
кратко и јасно вака
најди си нова девојка еднаш те заебала пак ќе повторит биди сигурен нема слаби моменти самата си решила да изневерит а кавгата ја користи како алиби, сепак најтешките одлуки ги носиме сами

--- надополнето ---

moe mislenje da ja batalis zenskata/ ke si patis nekoe vreme ali ke si najdes posle zenska sto ke te pocituva, saka i nema da te vara.a od druga strana sto i ti ke ja sakas i pocituvas. za toa sto si go snimil nemoj da go pustas na zenata vo nikoj slucaj. posto ima deca malceki ke napravis golemi problemi. vinata ja imaat dvajcata ama zenskati povekje i batili gi.
А овај типот пак не сакал да му даде а ?
добро е и тој малку да се изгори да го чека жената со сукало во рака :pos2:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Ajde da ve prasam za sovet tuka ste poveke a sam ne sum dovolno pameten kako da postapam :S Zenska mi posle 6 godini odenje me izneveri so kolega od rabota ona e 21 god a on e 39 :) tipot ima zena preubava i 2 mali decinja.Oni se gledale skoro 1 mesec a jas sumjav i na lice mesto gi fativ :)) ama bas na lice mesto sex takvi rab nemale toa so sigurnost mi go dokaza .......E vaka vo toj moment bev tolku smiren ama bas mn smiren so ne izreagirav loso koga ja prasav OTI odgovor bese pa znaes deka imavme mn los period voa noa (taka bese) i ti dodeka me navreduese on so mene se ponasase mn ubavo i padnav na toa si priznavam i takvi rab :) i kaza deka bas voa i trebalo za da i dojde pametot oti sama kaza deka letala mn visoko , e sea jas i rekov ke ti prostam voa noa sekoj pravi greska vo zivotot,ama ja prasav ako planiras da prodolzis so mene kako so bilo OK ako ne sega seceme posle da nema kaenje i ona se nafati da prodolzime.......Jas bev tolku spremen so use koga gi vidov ukluciv na mob da snima i snimen mi e cel razgovor so fakti so se so ja prasuvav namerno za da doe den da i go dadam na zenamu se da slusne i da poveruva :)))) Ajde sea kazujte so mislite dali zasluzuva sansa ili da bidam gubre. oti od toa ispagaat 2 rab ili ke nauci da ceni ili pak ke se poftori :)
Скрати си ги маките со време и батали тоа ѓубре. Секој има криза во врска, кавги и неубави моменти...ама само курва/курв го решава проблемот со неверство.
Лесно е да се изневери и да се лета у облаци мислејќи дека проблемите на тој начин ќе се средат, ама уште полесно е со комуникација и реално гледање на фактите и проблеми во врската да се реши се. За секој проблем постои решение.....ако се сака.
Недостаток на комуникација во врска, бегање од проблеми и разговор = неверство.
п.с. Од кај си толку сигурен дека не спиела со него? Со катанец да не и ја закључи?

H

HITCH

Гостин
море како идат времево галаиба жените ќе да се поголеми швалери од нас машките :pos2:
И порано имало се` и сешто, ама сега имаш форум за тоа јавно да си го кажеш, затоа младите доаѓаат до забуна дека жените или мажите се вакви, такви, онакви...

S

Shellshock nam67

Гостин
И порано имало се` и сешто, ама сега имаш форум за тоа јавно да си го кажеш, затоа младите доаѓаат до забуна дека жените или мажите се вакви, такви, онакви...
и тоа шо викаш ти држи вода муабетов :helou:

H

HITCH

Гостин
Oni se gledale skoro 1 mesec a jas sumjav i na lice mesto gi fativ :)) ama bas na lice mesto sex takvi rab nemale toa so sigurnost mi go dokaza ...
Абе ајде сега да ни објасниш убаво на нас од кога гледањето со некого е изневерување? Велиш си ги фатил на лице место, ама немале секс, па уште и со сигурност ти докажала?! :pos:
Тоа што го имаш како доказ чувај си го, ама не го користи. На секоја жена и е доволно само да го види мажот и знае каде бил и со кого бил (женско или машко друштво). Ако таа решила да ќути тогаш нема ти што да се перчиш со докази. Секој си бира како ќе си живее! Некои луѓе си имаат договор во бракот не прашувај - не кажувај. :smir:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
бацка...не го оправдувам мажјакот..али за едно мување семејство не се растура искрено..
Тоа да у право си, али јас сум сигурен доколку не ги фател на дело во оваа порана фаза ќе имало и нешто поише..

P

PewDiePie

Гостин
Ajde da ve prasam za sovet /QUOTE]

Абе мајсторе батали тие муабети лошо понашање затоа дошло до изневерување,немале секс имам сигрен доказ тинтири минтири.
Таа штом еднаш изневерила прашање на време е кога ќе го стори пак тоа,ај тоа што си ги фатил на дело ама да и простам одма ? Се ќе биде како порано? хах неќе моќи ове ноќи.

Јас да сум на твое место ја оставам да се швалериша со кого сака и колку сака,нека не ми го губи МЕНЕ времето. Барај си нова.
А за тоа што си снимил јас би и го покажал на жена му,не за друго само за да знае со каков гад си има работа,пошто најподло нешто што можеш да му го направиш на човек е да го изневериш. А и незнам зошто викате нема шанси да го остави со две деца биле,па што? Како што кажа ти таа била преубава нели? Мислиш нејзе тешко ќе и биде да си најде нов? Нека си ги земе децата и нека го остави гадот од маж нејзин штом незнае да цени ни жена ни фамилија.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.285
Анноун јас кога би била на твое место има да ја општам жена му, башка викаш добра била, таман мило за драго, нема потреба ништо да и покажуваш, сними го моментот кога ќе си заедно со неа и дај му го поклонче на маж и да осети малку како е коа своето си го газиш, а ти понастрана од таа што побрзо, на кучка неможеш да и ја спуштиш опашката чим веќе еднаш ја дигнала.

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Постот на @SASUKE е сосем на место, послушај го неговиот совет.

@Луси_Лу многу гледаш филмови.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.834
Поени од реакции
20.285
Постот на @SASUKE е сосем на место, послушај го неговиот совет.

@Луси_Лу многу гледаш филмови.

Немам време за филмови момче баш напротив имам поважни работи во животот како на пример маж и три деца, секој си има свое мислење нели за совет беше темава, затоа и има избор чив да послуша.

Член од
8 февруари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Kako so citam gledam deka site mislite deka NE bi mozela da se smeni nikogas........Fala vi mnogu mi znacese posto vo voj moment jas znam deka nemozam pravilno da razmislam oti custva se sepak Fala uste ednas

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Kako so citam gledam deka site mislite deka NE bi mozela da se smeni nikogas........Fala vi mnogu mi znacese posto vo voj moment jas znam deka nemozam pravilno da razmislam oti custva se sepak Fala uste ednas
Не се крепи скроз на нашиве постови...ние сме само форумџии со свое мислење...остави некој период среди си ги чуствата види како ќе биде..па пиши на форум :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom