Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Мариченце батали го,зошто ке ти е таков кој пишувал со својата бивша?
А твоја грешка е и што си му го спомнувала,негова што ти давал лажна надеж дека те сака додека бил со тебе.
Разговарај со него и побарај да ти каже на што си.

S

Shellshock nam67

Гостин
Заедноо бевмее 1 месец...се бешее супееер..немавмее ни една караница...почуствував декааа сеуште ја сакаа
Е тоа е лоша страна кај нас машките штом на една врска си ставил крај или ти ставиле крај во новата врска не треба да мешаш стари работи, по ова што го прочитав типот е типичен лепешкар :tapp: како можи да си со една девојка а пак да ја бараш таа предходната како и да е имало некоја причина што се разделиле а да и се вратиш на истата особа е како да и се вратиш на веќе прочитана книга на која и го знаеш крајот.
За твојата ситуација најдобро е самата да си одлучиш најтешките одлуки сами ги донесуваме.
подобро да си најдеш нов дечко што ќе те цени и поштува, на крај краева никој не му е дадено правото другиот да го заебава

--- надополнето ---

Мариченце батали го,зошто ке ти е таков кој пишувал со својата бивша?
А твоја грешка е и што си му го спомнувала,негова што ти давал лажна надеж дека те сака додека бил со тебе.
Разговарај со него и побарај да ти каже на што си.
од самите негови постапки се гледа како човек бил тешко дека ќе се смени

H

HITCH

Гостин
Заедноо бевмее 1 месец...се бешее супееер..немавмее ни една караница...
А како треба да биде штом идете 1 месец?! За себе секој ден дознаваш по нешто ново, а тек за некој што идеш 1 месец. Добро бе, на мајтап ли ги кажувате работиве?

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
а кај е таа тема за сексуални јадови жити се ? :P :nesvest:

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Хахаха ова нешто близу априлска шега ... нвм вака ми требасе хитен совет. Имав секс со девојками.. купивме расипани суви кондоми и се одлучивме на однос без кондом(свршување немаше во неа) ...и проблемот е што по некој си нормален пат на нејзе мензисот и касни . ок се слагам со тоа али она при добивање мензис никогаш немала ужасни болки во стомакот гадливост и нагон за повраќање ,сега ми кажа дека добила и дека тоа и се дешава. Е сеа ме гризе нешто да не се тоа симптоми на бременост ... помош ?:vozbud::nesvest:

H

HITCH

Гостин
Хахаха ова нешто близу априлска шега ... нвм вака ми требасе хитен совет. Имав секс со девојками.. купивме расипани суви кондоми и се одлучивме на однос без кондом(свршување немаше во неа) ...и проблемот е што по некој си нормален пат на нејзе мензисот и касни . ок се слагам со тоа али она при добивање мензис никогаш немала ужасни болки во стомакот гадливост и нагон за повраќање ,сега ми кажа дека добила и дека тоа и се дешава. Е сеа ме гризе нешто да не се тоа симптоми на бременост ... помош ?:vozbud::nesvest:
Не е бремена, понекогаш за време на циклус се случуваат и такви работи, да ја боли стомак, да повраќа, да и се врти... Ништо ново! :toe:
Една молба до тебе, немој да бегате повеќе од часови по биологија, најважен предмет е! :smir:

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Не е бремена, понекогаш за време на циклус се случуваат и такви работи, да ја боли стомак, да повраќа, да и се врти... Ништо ново! :toe:
Една молба до тебе, немој да бегате повеќе од часови по биологија, најважен предмет е! :smir:
ХАХАХА помина тоа време коа јас бев во школските клупи ... а и баш не сум имал предмет биологија :) и онака читсто ме интересираше да прашам само ... фала како и да е :smir:

Член од
8 февруари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Ajde da ve prasam za sovet tuka ste poveke a sam ne sum dovolno pameten kako da postapam :S Zenska mi posle 6 godini odenje me izneveri so kolega od rabota ona e 21 god a on e 39 :) tipot ima zena preubava i 2 mali decinja.Oni se gledale skoro 1 mesec a jas sumjav i na lice mesto gi fativ :)) ama bas na lice mesto sex takvi rab nemale toa so sigurnost mi go dokaza .......E vaka vo toj moment bev tolku smiren ama bas mn smiren so ne izreagirav loso koga ja prasav OTI odgovor bese pa znaes deka imavme mn los period voa noa (taka bese) i ti dodeka me navreduese on so mene se ponasase mn ubavo i padnav na toa si priznavam i takvi rab :) i kaza deka bas voa i trebalo za da i dojde pametot oti sama kaza deka letala mn visoko , e sea jas i rekov ke ti prostam voa noa sekoj pravi greska vo zivotot,ama ja prasav ako planiras da prodolzis so mene kako so bilo OK ako ne sega seceme posle da nema kaenje i ona se nafati da prodolzime.......Jas bev tolku spremen so use koga gi vidov ukluciv na mob da snima i snimen mi e cel razgovor so fakti so se so ja prasuvav namerno za da doe den da i go dadam na zenamu se da slusne i da poveruva :)))) Ajde sea kazujte so mislite dali zasluzuva sansa ili da bidam gubre. oti od toa ispagaat 2 rab ili ke nauci da ceni ili pak ke se poftori :)

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Ajde da ve prasam za sovet tuka ste poveke a sam ne sum dovolno pameten kako da postapam :S Zenska mi posle 6 godini odenje me izneveri so kolega od rabota ona e 21 god a on e 39 :) tipot ima zena preubava i 2 mali decinja.Oni se gledale skoro 1 mesec a jas sumjav i na lice mesto gi fativ :)) ama bas na lice mesto sex takvi rab nemale toa so sigurnost mi go dokaza .......E vaka vo toj moment bev tolku smiren ama bas mn smiren so ne izreagirav loso koga ja prasav OTI odgovor bese pa znaes deka imavme mn los period voa noa (taka bese) i ti dodeka me navreduese on so mene se ponasase mn ubavo i padnav na toa si priznavam i takvi rab :) i kaza deka bas voa i trebalo za da i dojde pametot oti sama kaza deka letala mn visoko , e sea jas i rekov ke ti prostam voa noa sekoj pravi greska vo zivotot,ama ja prasav ako planiras da prodolzis so mene kako so bilo OK ako ne sega seceme posle da nema kaenje i ona se nafati da prodolzime.......Jas bev tolku spremen so use koga gi vidov ukluciv na mob da snima i snimen mi e cel razgovor so fakti so se so ja prasuvav namerno za da doe den da i go dadam na zenamu se da slusne i da poveruva :)))) Ajde sea kazujte so mislite dali zasluzuva sansa ili da bidam gubre. oti od toa ispagaat 2 rab ili ke nauci da ceni ili pak ke se poftori :)
Хух брале бркај одма тоа, да сум на твое место би ги прекинал сите контакти. Од едноставна причина штом еднаш го направила нема многу да се замисли да го направи пак. Инаку за разговорот би требало да и го дадеш на неговата сопруга да види каков маж има. Сеа стварно има две дечиња и може да се растури семејството, али за тоа требал да мисли мангупот.Ова е мое мислење и мислам дека е најисправно. Поз

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Ako go napravila ednas,togas mozno e da go napravi i uste ednas.Od druga strana proskata ke pokaze deka si golem covek,no taa nema da go vidi toa taka,naprotiv,ke misli deka si glup i deka moze da manipulira so tebe.Ako 6 godini ne i bile dovolni da sfati deka te saka,ili ako za 6 godini si i zdosadil i posle prviot los period go napravila ova,togas sto ke bide vo brak koa ke treba 66 godini da ziveete zaedno.Iskreno nemozam da najdam razumno resenie za ovoj slucaj,no mislam deka najpametno ti e da se oddalecis od nea,a snimkata dali da i ja daes na negovata zena nez.Od edna strana toa ke izglea kako odmazda,ako ja daes,a ako ne ja daes ke izglea kako nepravda,bidejki negovata zena nema da znae so gjubre ima doma:)So srekja,i jas bi se plasel da prodolzam so takva zenska,zosto posle toa moze da bide kasno:):):):)))))

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Хух брале бркај одма тоа, да сум на твое место би ги прекинал сите контакти. Од едноставна причина штом еднаш го направила нема многу да се замисли да го направи пак. Инаку за разговорот би требало да и го дадеш на неговата сопруга да види каков маж има. Сеа стварно има две дечиња и може да се растури семејството, али за тоа требал да мисли мангупот.Ова е мое мислење и мислам дека е најисправно. Поз

бацка...не го оправдувам мажјакот..али за едно мување семејство не се растура искрено..

Член од
18 ноември 2008
Мислења
621
Поени од реакции
612
Jas mislam deka ne ti treba takva devojka...ajde be covece ti predava finti za mali deca...." padnav na toa sto se ponasase dobro so mene vo losiot period bla bla bla'.....a taa cavka bez mozok li e pa da padne na 40 godisen ...i plus toa...koga ke se skaras so nejze ponatamu taa pak li ke paga na dobrite ponasanja na drugite..i op trop ...cel grad ja tesel tvojata zenska...ti si znaes....ama ako ste vekje 6 god zaedno tesko deka ke ja ostavis taka i ke se nadevas deka nema da se sluci nisto loso ponatamu( znaci jas ti kazuvam jas kako bi napravil, a ti ako ke napravis e do tebe, ama sepak mislam deka vekje si i prostil i ke sibas napred)....a za ona da go pratis snimaniot razgovor na zena mu..:nenene:nemoj ni da si pomislil...mozebi ke rasturis semejstvo pa ke te sledi losa karma vo zivotot...nemoj da bides zol...moe mislenje e vednas da go izbrises toa....tvoja rabota

Kajgana Shop

На врв Bottom