Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Проблем.. за мене голем. Ми се свиѓа еден дечко и тој тоа многу убаво го знае. 2-3 пати се смувавме и само на тоа остана. 2 пати ми кажа не сакам да те повредам но сега не сакам да имам девојка и со тоа како да стави крај, а мене сеуште ми се свиѓа и не можам да го заборавам, едноставно ми е тешко. Правам се за да ме примети, но некако тешко. Дури и правев будала од себе, му плаќав сметки у кафич 2-3 пати, му шишував пораки на пијано, но ништо. Заедно одиме на сите поголеми организации и родендени и секој пат се надевам дека ќе напраиме нешто ама тешко. Пред една недела ми беше роденден и секако тој беше гостин, се надевав дека барем тогаш ќе се потруди да ми го напраи поубав, но тој цело време и се пушташе на една моја другарка. Избезумена сум и не знам што да правам. Секој вечер пред да си легнам, јас морам да се расплачам и кога ќе станам да изгледам страшно. Некој совет што да правам или како да го заведам ?!
Мортиша... мислиш дека ќе освоиш било кого ако се однесуваш или изгледаш како Мортиша Адамс? Или барем ако ти паѓа прво на памет да напишеш на форум како име - Мортиша?!

Мажите се визуелни суштества. Тие сакаат добро тело, продорен поглед којшто зрачи секс. Не сакаат мистичност, не сакаат карактер ниту љубов. Сакаат секс, секс, секс, се што зрачи со секс тие го сакаат.

Во оваа фаза, можеби немаш никаков начин да го освоиш, но вреди да ја смениш тактиката којашто до сега си ја применувала. Become slutty. Не преку ноќ, ама работи на себе. Офарбај се плава, купи wonderbra, облечи танга и тесни бели пантолони и најбитно, заведи го другар му. Флертувај со сите, освен со него, make the standard what goes around comes around муабет.

Глупо е ова да го напишам, ама денеска не се осеќам расположен да „лижам“. Ако си грда, а мислиш дека си убава, све е џабе. Ако си грда и свесна за тоа, тогаш имаш шанса, со тоа што ќе работиш на себе да изгледаш привлечно за секој маж. Ако си убава, тогаш само покажи му на светот околу него дека си убава, они ќе го убедат дека треба да биде со него.

Добрата работа од сето ова е што, откако ќе ги заведеш оние околу него, ќе сфатиш дека тој воопшто и не ти е потребен. Само, за тоа треба напорна работа и трпение. Ги имаш?

P

PewDiePie

Гостин
Проблем.. за мене голем. Ми се свиѓа еден дечко и тој тоа многу убаво го знае. 2-3 пати се смувавме и само на тоа остана. 2 пати ми кажа не сакам да те повредам но сега не сакам да имам девојка и со тоа како да стави крај, а мене сеуште ми се свиѓа и не можам да го заборавам, едноставно ми е тешко. Правам се за да ме примети, но некако тешко. Дури и правев будала од себе, му плаќав сметки у кафич 2-3 пати, му шишував пораки на пијано, но ништо. Заедно одиме на сите поголеми организации и родендени и секој пат се надевам дека ќе напраиме нешто ама тешко. Пред една недела ми беше роденден и секако тој беше гостин, се надевав дека барем тогаш ќе се потруди да ми го напраи поубав, но тој цело време и се пушташе на една моја другарка. Избезумена сум и не знам што да правам. Секој вечер пред да си легнам, јас морам да се расплачам и кога ќе станам да изгледам страшно. Некој совет што да правам или како да го заведам ?!
ем несум слободен ем не ми се допаѓа несум дете па ај со било која да си правам ѕвездици само
Marticia епа баш тоа болдираното не треба да го правиш за да го ќариш,мислам кој е машкото во случајот,кој треба да се потруди малце повеќе ти или тој ?Башка тоа за роденденот,извини ако ти скршам филм ама ова е живот не романтично филмче,тоа што сте се мувале не значи ништо,него очигледно му било да те смува и толку,јест да испаднал малце фер ти кажал дека не сака врска,е сеа што ти си се заљубила малце тоа е потешкиот дел. Али без навреда,ни кон тебе ни кон форумџијкиве наши,вие женските малце и си преувеличувате готвото тој е ТОЈ(вистинскиот) ! Го сакам,заљубена сум во него ! Кхм,no,you're not. Само малку соземи се и ќе сфатиш дека не вреди да сакаш некој што не те сака,едноставно не вреди :toe: И никако плачења и такви глупости,зашто сабајлето да не изгледаш убаво за можеби некој уште поубав од твојот мувач,што може да те засвиѓа ?

@NightMar3 И јас имав таков проблем на почеток на врска,ама јас го срозав в корен(ко што вика кај ми е сонцето)одма и кажав на типката колешка ми беше дека сеа имам девојка и не може да се понаша со мене како што се понашала,а камоли пуштање и такви работи.
Мада мислам дека женска ми претера малце затоа што според мене немаше ни пуштање ни ништо ама во нејзините очи имало така да боље да си средиш од старт тоа.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
75
Поени од реакции
3
Луѓе имам еден проблем, па се надевам дека овде можам да најдам одговор :) Дали има негде стриптиз бар во Скопје за да му организираме на другар ми момачка вечер или барем дали имате некој од вас контакт од некоја стриптизета за да ја договориме да дојде на приватна забава? Помагајте ;-)

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Важи нема проблем, се ме страх да не избегаш :) Знам дека не се наплаќа ама па сите го советуваат да и ја пуштел снимаката на женаму и така ќе ја повредат бетер, барем во мојот случај и на неа убаво ке и дојде ако ништо друго да ја ублажи болката :)
И ти нетуку само се местиш на сите кајганџики да не наседнеш здраво на некоја па после да се жалиш на темава :back:
Hahahaha,niso cudno da izbegam,mi izgleas na opasna,moze da me stopis:pipi:,inace so im se mestam na site kajgandziki,toa e tocno,ali go pravam onaka na zafrkancija,interesni mi se reakciite:smir: i se nadevam nema da doe do toa da se zalam na temava:pipi:,tuku tebe po pp ke ti pisam,ti da mi kazes nekoj sovet,kako poiskusna u ljubovniot zivot:pipi:.
ps:dali ti bi sakala,dokolku maz ti go naprai istoto da ja dobies taa snimka,zoso neli vikaat "covekot najmnogu saka da go slusne,ona sto nesaka da go slusne" i dali bi mu prostila,vo ime na tvoite 3 angel4inja:):):):pipi:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.878
Поени од реакции
20.499
Hahahaha,niso cudno da izbegam,mi izgleas na opasna,moze da me stopis:pipi:,inace so im se mestam na site kajgandziki,toa e tocno,ali go pravam onaka na zafrkancija,interesni mi se reakciite:smir: i se nadevam nema da doe do toa da se zalam na temava:pipi:,tuku tebe po pp ke ti pisam,ti da mi kazes nekoj sovet,kako poiskusna u ljubovniot zivot:pipi:.
ps:dali ti bi sakala,dokolku maz ti go naprai istoto da ja dobies taa snimka,zoso neli vikaat "covekot najmnogu saka da go slusne,ona sto nesaka da go slusne" i dali bi mu prostila,vo ime na tvoite 3 angel4inja:):):):pipi:

Никогаш неможеш да претпоставиш како ќе изреагираш во таква ситуација, а за напуштање е тука мислам дека нема мислење се знае фала чао пријатно, затоа има нешто што сме си го кажале еден на друг а тоа ако веќе неможам да се видам покрај тебе ти ќе бидеш привиот кој ќе дознае:toe:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906

заборави да и речеш "SRc"

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
заборави да и речеш "SRc"
Hehehe,nemora da i kazam na Lusi src,za da znae ona deka mi e srcka,taa si go znae toa i bez da i go kazam,edna od pointeresnite e ovde na kajgana,mi se svigja toa sto ima nekoi razmisluvanja pod vijanie na pubertetot:):pipi:.Ova bese kazano u pozitivna smisla Lusi,nemoj da mi se navredis,najgolemite lugje zasekogas ostanuvaat deca:):):)))))

--- надополнето ---

[/B]

Никогаш неможеш да претпоставиш како ќе изреагираш во таква ситуација, а за напуштање е тука мислам дека нема мислење се знае фала чао пријатно, затоа има нешто што сме си го кажале еден на друг а тоа ако веќе неможам да се видам покрај тебе ти ќе бидеш привиот кој ќе дознае:toe:
Toj mozebi se gleda pokraj tebe,no fizi4kata potreba vo nekoi momenti e tolku golema,sto ne sme svesni sto pravime,a posle e*enje,nema kaenje,taka da,toj se uste se glea pokraj tebe,i pokraj taa romansa,pa znaci nema pricina da ti kaze:):):)):pipi:

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Луѓе имам еден проблем, па се надевам дека овде можам да најдам одговор :) Дали има негде стриптиз бар во Скопје за да му организираме на другар ми момачка вечер или барем дали имате некој од вас контакт од некоја стриптизета за да ја договориме да дојде на приватна забава? Помагајте ;-)
Јас брате.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.878
Поени од реакции
20.499
Hehehe,nemora da i kazam na Lusi src,za da znae ona deka mi e srcka,taa si go znae toa i bez da i go kazam,edna od pointeresnite e ovde na kajgana,mi se svigja toa sto ima nekoi razmisluvanja pod vijanie na pubertetot:):pipi:.Ova bese kazano u pozitivna smisla Lusi,nemoj da mi se navredis,najgolemite lugje zasekogas ostanuvaat deca:):):)))))

--- надополнето ---

Toj mozebi se gleda pokraj tebe,no fizi4kata potreba vo nekoi momenti e tolku golema,sto ne sme svesni sto pravime,a posle e*enje,nema kaenje,taka da,toj se uste se glea pokraj tebe,i pokraj taa romansa,pa znaci nema pricina da ti kaze:):):)):pipi:

Ништо не останало скриено на овој свет, а и по реакции, секс, и чуда други можеш да познаеш дали плеска покрај мене уште некоја... има една поговорка вика жената тоа го знае секогаш, имаме некој инстинкт, ма да прифќам и тоа никогаш невели никогаш... така да ако има нешто бејб ти прв ќе дознаеш на темава :)

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
[/B]

Ништо не останало скриено на овој свет, а и по реакции, секс, и чуда други можеш да познаеш дали плеска покрај мене уште некоја... има една поговорка вика жената тоа го знае секогаш, имаме некој инстинкт, ма да прифќам и тоа никогаш невели никогаш... така да ако има нешто бејб ти прв ќе дознаеш на темава :)
Hahaha,da,ama ne mi bese toa poentata,tuku sakav da kazam deka toj se glea pokraj tebe,iako se ispleskal so nekoja,e dali toa bi go prostila,deka sepak bilo od fizicka priroda,razumes:),i fala src so ke mi ja ukazes taa cest prv da doznaam,no se nadevam deka nema da ima potreba da mi kazuvas takvo nesto,i bas sum bejb za tebe,postara si od mene eheeeeeeee,haha:):):):))):pipi:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.878
Поени од реакции
20.499
Hahaha,da,ama ne mi bese toa poentata,tuku sakav da kazam deka toj se glea pokraj tebe,iako se ispleskal so nekoja,e dali toa bi go prostila,deka sepak bilo od fizicka priroda,razumes:),i fala src so ke mi ja ukazes taa cest prv da doznaam,no se nadevam deka nema da ima potreba da mi kazuvas takvo nesto,i bas sum bejb za tebe,postara si od mene eheeeeeeee,haha:):):):))):pipi:

Па добри 9 години сум постара таман си за бејб...
Бај д веј не би простила ако толку лесно му се создаваат „физички“ потреби, ако успее покрај мене уште некоја да удоволува прво орден ке му стаам па ќе расчистам.. и кој к од тој брак ќе почне да ми влечка и инфекции и чуда и чао пријатно, нема оправдано неверство како и да би било.

S

Shellshock nam67

Гостин
Бај д веј не би простила ако толку лесно му се создаваат „физички“ потреби, ако успее покрај мене уште некоја да удоволува прво орден ке му стаам па ќе расчистам.. и кој к од тој брак ќе почне да ми влечка и инфекции и чуда и чао пријатно, нема оправдано неверство како и да би било.
Секое неверство е од задоволство занчи од лубов и ништо друго :pipi:

Sawyer

Only God can judge me!!!
Член од
26 август 2009
Мислења
723
Поени од реакции
154
Aha srcka,bravo,dobar stav,zoso ako nemoze da se zadovoli so tebe,togas so ke ti brak i fala ti za muabet4evo so si go napraivme,milo mi bese,a ako sum ti nekad dosaden,zoso znam da bidam,mozes da go preskoknes mojot post,deka jas u princip u sekoj post mozam da izvadam po nekoj citat:):):nesvest::pos2::pipi:

PS:Tolku si nenasitna so e za orden ako uspee da zadovoli use nekoja pokraj tebe,haha:):):)))))

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Најчудно во целава ситуација ми е - зашто се смувал со тебе доколку не си му се допаднала на прво место?!?(може еве некој од форумџииве машки да ми го разјасни овој бизарен момент?

Јас мислам дека ти можеби на почеток и си му се допаднала.
Но разбери една работа девојко. Мажите сакаат да бидат игнорирани и третирани како невидливи, премногу си му ги дигнала акциите со твоето поттрчларско однесување, така да се изразам.

Премногу трчање по еден маж резултира со губење на било каков интерес од негова страна, тој ќе те смета за веќе освоено нешто,неинтересно, кукла што виси на конец и може да ја собере кога ќе посака., што не е добро. Зашто мажите се ловци во суштина, направи се антачабл, глуми недодирљиву малце, флертувај наоколу, живеј си го животот, а него приметувај го само кога тој ќе те примети, поздравувај го само кога тој прв ќе го стори тоа. итн играј ја играта во тоа е убавината на животот:wink:

P

PewDiePie

Гостин
Најчудно во целава ситуација ми е - зашто се смувал со тебе доколку не си му се допаднала на прво место?!?(може еве некој од форумџииве машки да ми го разјасни овој бизарен момент?

Јас мислам дека ти можеби на почеток и си му се допаднала.
Но разбери една работа девојко. Мажите сакаат да бидат игнорирани и третирани како невидливи, премногу си му ги дигнала акциите со твоето поттрчларско однесување, така да се изразам.
Гледаш сама си си одговорила на првото прашање.

За вториот болд,побогу девојче кој те излажал вака лошо?
Под прашање,ти ќе трчаш по некого што те игнорира и те третира како невидлива ?

Kajgana Shop

На врв Bottom