Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

T

Tetro

Гостин
ајде ке се олабавам,.... ако не ми дојди утре ке се побркааааааааамммммммммм..
Ами, шо се сеќираш толку? Чунким дошол крај на светот. И ако не ти дојди утре, ќе почекаш да дојде другото утре.
Уствари, не сакам да те плашам, само да ти кажам дека многу е интересна женската психа, и ако нешто не е во ред, одма мисли на најлошото кое што може да се очекува од нејзина страна.
Кога си под стрес, нормално е да доцни циклусот. Затоа, пак ќе ти повторам, среди си ги мислите, и биди среќна. Тоа што ти се случува е нешто нормално низ кое поминале сите жени во младоста. Не си единствена. :smir:

Истапете жени со по некој совет, не бидете себични.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Ти не си љубоморен, ти си посесивен. Али у случајов ти е оправдано, никој не сака да ја дели девојката. Прво, види дали девојката му дава повод, разговарај со него ама биди спремен на тепање у секој момент. Ако видиш дека типот сака да се чатали, не прашувај зошто како, мавај!!! Ако видиш дека девојка ти му дава повод, пак мавај, ама нејзе.

Нормално, не да ја искршиш, како дете да плеснеш, шамарче, воспитно. И сега, кога некоја феминистка ќе ме прогласи за сељак, ич не се секирај. Сврти се околу тебе и види како се третирани најубавите девојки од најселските момци, а девојките пак се со нив. Секоја девојка сака да биде симната на земја, то ест тепана, само што не признаваат. Еби да те сака, тепај да те слуша, „Чиста оклоина“ знае!!!.

:
Ама многу мразам некој да ми се меша во врска а знае дека ја и она идеме ... Ај да речеш некој не знае дека она е зафатена со мене па си се обидел и она учтиво му рекла зафатена сум он мирно ќе си се тргне и продолжува даље со животот.. А овој копиљов знае дека е зафатена па пак и досаѓаше ама се добро се заврши бидејќи мојана убаво ми објасни шо било како било и сега се е ок ... Иначе тоа ме нервира дека јас никогаш намерно не сум се мешал во туѓи врски, тогаш зашто некој намерно мене да ми се меша у врска ... Ебате сељачиштата (извинете некој ако се пронаоѓа али тоа е моето мислење)...

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
42
Luge za 2-3 dena treba da mi dojdi gi imam site simptomi kako od prethodnite pati pred da mi dojdi ....mi tece kafeava tecnost i sega e isto ..no gradite me bolat minatat nok gi stisnav mi potece nesto belo ovaa vecer pa pak gi stisnav gradite mi potece belo kako mleko mozno li e da sum bremena ???????
Љубовен проблем?!
Има категорија здравје ко шо знам, а и за бременост.
Иначе, не си бремена.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
^^^
Па ако знаете пишете и што е работата.
За бремена не ми се верува, али најарно на гинеколог и ќе си дознаеш што и како.

Член од
23 јануари 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
имам 16 год таа 15...дали треба да се фатам со неа да не сум сеуште мал..незнам дали сум подготвн за сериозна врска..помош

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
имам 16 год таа 15...дали треба да се фатам со неа да не сум сеуште мал..незнам дали сум подготвн за сериозна врска..помош
Ју факинг кидинг ми.....на 16 години и да сакаш неможеш да имаш сериозна врска...фати се види како ќе биде..иначе чим си стасал до тука се надевам ова ќе ти послужи Клик

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Фати се,
седите по паркови.
Сериозност не!
Лажија дека ја сакаш,
поубо ќе ти биде.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Ама многу мразам некој да ми се меша во врска а знае дека ја и она идеме ... Ај да речеш некој не знае дека она е зафатена со мене па си се обидел и она учтиво му рекла зафатена сум он мирно ќе си се тргне и продолжува даље со животот.. А овој копиљов знае дека е зафатена па пак и досаѓаше ама се добро се заврши бидејќи мојана убаво ми објасни шо било како било и сега се е ок ... Иначе тоа ме нервира дека јас никогаш намерно не сум се мешал во туѓи врски, тогаш зашто некој намерно мене да ми се меша у врска ... Ебате сељачиштата (извинете некој ако се пронаоѓа али тоа е моето мислење)...
брат неможеш да имаш атрактивна женска и да очекуваш никој да не и се пушта, секогаш ќе има некој, само ти треба да бидеш најдобар од сите тие " д уан ху гет ит" . И јас признавам на блиски другари ни на крај памет ама за некој што не го знам ќе пробам да флиртувам со типката а ако гледам повратни знаци и ќе продолжам, нека победи подобриот :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Не се битни годините за сериозна врска зашто никогаш не се знае, баш на иста возраст како вас бевме кога се фативме со дечкото, и врската сеуште ни трае. ако сте создадени еден за друг не се плаши од годините :smir: времето се ќе покаже. И ако ја сакаш зашто да не се фатиш, после може да ти биде само криво што не си се фатил. (зашто може некој друг да ти ја граби)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.879
Поени од реакции
20.505
Luge za 2-3 dena treba da mi dojdi gi imam site simptomi kako od prethodnite pati pred da mi dojdi ....mi tece kafeava tecnost i sega e isto ..no gradite me bolat minatat nok gi stisnav mi potece nesto belo ovaa vecer pa pak gi stisnav gradite mi potece belo kako mleko mozno li e da sum bremena ???????

Ко прво за да ти потече млеко треба да си минимум три месеци бремена, имаш свој матичен гинеколог, бидејќи кажуваш дека ти истекува кафеав секрет, јас би ти препорачала да си тркнеш на еден преглед и со сигурност да си дознаеш за што се работи, ах да ќе заборавев да те прашам користиш заштита при секс некаква?

Член од
10 јануари 2011
Мислења
238
Поени од реакции
306
Имате врска од 1 година, дечкото се решава да ви раскаже за минати врски (се за нив) и за сексуалниот живот. Што значи тоа? Добар знак ли е? :toe: :(

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Имате врска од 1 година, дечкото се решава да ви раскаже за минати врски (се за нив) и за сексуалниот живот. Што значи тоа? Добар знак ли е? :toe: :(
Ако многу ти кажува за сексуалниот живот, тогаш сака да те Плесни, онака другарски кажано :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom