- Член од
- 21 март 2009
- Мислења
- 166
- Поени од реакции
- 2
ајде ке се олабавам,.... ако не ми дојди утре ке се побркааааааааамммммммммм..
Ами, шо се сеќираш толку? Чунким дошол крај на светот. И ако не ти дојди утре, ќе почекаш да дојде другото утре.ајде ке се олабавам,.... ако не ми дојди утре ке се побркааааааааамммммммммм..
Ама многу мразам некој да ми се меша во врска а знае дека ја и она идеме ... Ај да речеш некој не знае дека она е зафатена со мене па си се обидел и она учтиво му рекла зафатена сум он мирно ќе си се тргне и продолжува даље со животот.. А овој копиљов знае дека е зафатена па пак и досаѓаше ама се добро се заврши бидејќи мојана убаво ми објасни шо било како било и сега се е ок ... Иначе тоа ме нервира дека јас никогаш намерно не сум се мешал во туѓи врски, тогаш зашто некој намерно мене да ми се меша у врска ... Ебате сељачиштата (извинете некој ако се пронаоѓа али тоа е моето мислење)...Ти не си љубоморен, ти си посесивен. Али у случајов ти е оправдано, никој не сака да ја дели девојката. Прво, види дали девојката му дава повод, разговарај со него ама биди спремен на тепање у секој момент. Ако видиш дека типот сака да се чатали, не прашувај зошто како, мавај!!! Ако видиш дека девојка ти му дава повод, пак мавај, ама нејзе.
Нормално, не да ја искршиш, како дете да плеснеш, шамарче, воспитно. И сега, кога некоја феминистка ќе ме прогласи за сељак, ич не се секирај. Сврти се околу тебе и види како се третирани најубавите девојки од најселските момци, а девојките пак се со нив. Секоја девојка сака да биде симната на земја, то ест тепана, само што не признаваат. Еби да те сака, тепај да те слуша, „Чиста оклоина“ знае!!!.
:
Љубовен проблем?!Luge za 2-3 dena treba da mi dojdi gi imam site simptomi kako od prethodnite pati pred da mi dojdi ....mi tece kafeava tecnost i sega e isto ..no gradite me bolat minatat nok gi stisnav mi potece nesto belo ovaa vecer pa pak gi stisnav gradite mi potece belo kako mleko mozno li e da sum bremena ???????
Ју факинг кидинг ми.....на 16 години и да сакаш неможеш да имаш сериозна врска...фати се види како ќе биде..иначе чим си стасал до тука се надевам ова ќе ти послужи Кликимам 16 год таа 15...дали треба да се фатам со неа да не сум сеуште мал..незнам дали сум подготвн за сериозна врска..помош
Фати се,имам 16 год таа 15...дали треба да се фатам со неа да не сум сеуште мал..незнам дали сум подготвн за сериозна врска..помош
Очигледно дека не си.имам 16 год таа 15...дали треба да се фатам со неа да не сум сеуште мал..незнам дали сум подготвн за сериозна врска..помош
брат неможеш да имаш атрактивна женска и да очекуваш никој да не и се пушта, секогаш ќе има некој, само ти треба да бидеш најдобар од сите тие " д уан ху гет ит" . И јас признавам на блиски другари ни на крај памет ама за некој што не го знам ќе пробам да флиртувам со типката а ако гледам повратни знаци и ќе продолжам, нека победи подобриотАма многу мразам некој да ми се меша во врска а знае дека ја и она идеме ... Ај да речеш некој не знае дека она е зафатена со мене па си се обидел и она учтиво му рекла зафатена сум он мирно ќе си се тргне и продолжува даље со животот.. А овој копиљов знае дека е зафатена па пак и досаѓаше ама се добро се заврши бидејќи мојана убаво ми објасни шо било како било и сега се е ок ... Иначе тоа ме нервира дека јас никогаш намерно не сум се мешал во туѓи врски, тогаш зашто некој намерно мене да ми се меша у врска ... Ебате сељачиштата (извинете некој ако се пронаоѓа али тоа е моето мислење)...
Не се битни годините за сериозна врска зашто никогаш не се знае, баш на иста возраст како вас бевме кога се фативме со дечкото, и врската сеуште ни трае. ако сте создадени еден за друг не се плаши од годините :smir: времето се ќе покаже. И ако ја сакаш зашто да не се фатиш, после може да ти биде само криво што не си се фатил. (зашто може некој друг да ти ја граби)имам 16 год таа 15...дали треба да се фатам со неа да не сум сеуште мал..незнам дали сум подготвн за сериозна врска..помош
Luge za 2-3 dena treba da mi dojdi gi imam site simptomi kako od prethodnite pati pred da mi dojdi ....mi tece kafeava tecnost i sega e isto ..no gradite me bolat minatat nok gi stisnav mi potece nesto belo ovaa vecer pa pak gi stisnav gradite mi potece belo kako mleko mozno li e da sum bremena ???????
Ако многу ти кажува за сексуалниот живот, тогаш сака да те Плесни, онака другарски кажано :smir:Имате врска од 1 година, дечкото се решава да ви раскаже за минати врски (се за нив) и за сексуалниот живот. Што значи тоа? Добар знак ли е?![]()
![]()