ај да ви ја кажам мојава шпанска серија па белким некој ќе најде расплет и ќе ми помогне...значи вака одев со една скоро 2 год се скаравме ама се сакавме ептен вистина ме сакаше чупево ама ја истепав разбрав си пишувала со еден пораки а пред тоа јас ја изневерив ми прости и таа ме изневери и простив и после и најдов пораки и ја истепав ми раскина девојчево си фати друг исто и јас си фатив друга и по скоро 2 години раскинувам јас со женскава што ми беше сега исто и таа раскинала со тој што и беше дечко ама морам да признаам уште имам некакви чуства према неа и некни седев со нејзина најдобра другарка и цело време ми зборуваше за неа дури и ми рече да одам за нова година со нив и од тогаш почнав нон стоп да мислам на неа незнам што ми е ептен го сакав тоа девојче ама ете прво ја изневерив(глуп сум не требаше) после и ја истепав али вистина ми беше тешско затоа што од кога и простив и јас со ме изневери мислев се ќе биде ок ама од ко и ги најдов пораките неможев со се вика да спијам и се случи тоа.и сеа барам помош сакам да знам како би можел да и пријдам еве нема дечко сеа и да и кажам дека уште ми значи се надевам дека и таа ме нема заборавено барем така мислам.што мислите дали да и дам до знаење дека уште ми значи???и дали мислите дека треба да го послушам срцето и да пробам да ја заведам пак(доколку и таа сака) оти вистин чупево ми го има освоено срцето и покрај се дај кажете ми некој совет како да постапам,што да направам?стварно немам ум во глава
иначе сум многу цврста личност значи не сакам да се понижам иако се имам понижено одноставно се плашам да не бидам изигран а имав шанса еднас од ко се скаравме да правам муабет со неа ама од инает не ја викнав ај помош ве молам
Некои работи не смеат да се почнат но чим се почнат веќе не може да биде исто.
Ти прв си ја изневерил и си ја отворил пандорината кутија така да се што она после направила е веќе ирелевантно. Дали изневерила, дали куцала пораки, немаш право да бекнеш пошо ти прв си ја заебал.
Тоа шо си ја истепал нема да коментирам, среќа шо немала брат ама да има малку мозок шансите да ја фатиш би ти биле равни на нула.
Но без разлика кој што направил не знам шо се мислиш, или ќе те корпоса или нема, тоа од форум нема никој да ти каже као ќе биде. Биди машко па пробај, у најлош случај ќе ти залепи масна корпа а у најдобар ќе си имаш ново стара женска со која ќе можете и да си се варате повремено.
Пс. Намерно сум малку ироничен, нема лутење.