Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
7 октомври 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
Пишев прееска на ФБ со една девојка што ми се допаѓа (а и јас нејзе) па кога дојде тема за дечко индиректно и се понудив па нели таа незнаеше што да каже, само се смееше па после ми рече дека не знаела :) Јас и реков дека муабетов не е за преку ФБ туку за во 4 очи откако се сложи ми рече дека ќе ми пише да се видиме доколку излегува. Е сеа проблемот, од кај да почнам кога ќе се видиме ? :kesa:

T

Tetro

Гостин
Пишев прееска на ФБ со една девојка што ми се допаѓа (а и јас нејзе) па кога дојде тема за дечко индиректно и се понудив па нели таа незнаеше што да каже, само се смееше па после ми рече дека не знаела :) Јас и реков дека муабетов не е за преку ФБ туку за во 4 очи откако се сложи ми рече дека ќе ми пише да се видиме доколку излегува. Е сеа проблемот, од кај да почнам кога ќе се видиме ? :kesa:
Проблемот е од кај да почнеш?
Колку годинки имаш?

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Од почеток:) Кажи и дека ти се свиѓа дека сакаш да бидеш со неа. Биди искрен, она што го чувствуваш за неа кажи и го. Ти посакувам среќа!

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Значи ке излезите, па ќе и понудиш да седнете негде во некој локал на кафе ова-она, и ке и кажеш дека многу и се допаѓаш и дали меѓу вас би било добро нешто да се случи. И ако не одбие одма туку ќути или се смее тоа Значи ја ќари...па одма тогаш би можел првиот чекор да го направиш и да ја бакнеш , и вервај ќе успее..... и нормално уз муабет можеш да и кажеш што ти лежи на срце :smir: ..... Со среќа , ако е вечерва и чекаме резултати...Ае ти држам среќа...:pipi:

T

Tetro

Гостин
Од почеток:) Кажи и дека ти се свиѓа дека сакаш да бидеш со неа. Биди искрен, она што го чувствуваш за неа кажи и го. Ти посакувам среќа!
Што може да чувствува, а досега ја нема видено у живо?
Има комуницирано со неа преку компјутер. Не му давај лажна надеж. Да не испадне дека те бркам од темава, ама појма си немаш од совети. :helou:

--- надополнето ---

Од крајот па почетокот па средината...
Ах тие фејсбуци...
Признај и бе мушко...Биди муж а не миФче.
Нели? Треба да се биде свој, од почеток до крај.
Сите се попалени по фејсбук девојчиња. Кај отиде светов? :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Што може да чувствува, а досега ја нема видено у живо?
Има комуницирано со неа преку компјутер. Не му давај лажна надеж. Да не испадне дека те бркам од темава, ама појма си немаш од совети. :helou:

А од кај знаеш па ти дека ја нема видено? Сигурно чувствува нешто за неа што сака заедно да излезат. И самиот пиша дека му се свиѓа.

T

Tetro

Гостин
А од кај знаеш па ти дека ја нема видено? Сигурно чувствува нешто за неа што сака заедно да излезат. И самиот пиша дека му се свиѓа.
Прочитај го постот на дечкото погоре. Прочитај го поубаво. Ако не сфатиш, прочитај го пак. А тебе ти требаше совет нешто или?

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Прочитај го постот на дечкото погоре. Прочитај го поубаво. Ако не сфатиш, прочитај го пак. А тебе ти требаше совет нешто или?
Ок, не би сакала да се расправам тука за глупости. А мене не ми треба ни совет ни ништо од тебе!

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Најпрво мислам дека треба да бидеш позитивно расположен кога ќе се сретнете, и најбитно, да најдете некоја тема (или дај боже теми) кои ќе ве поврзат и ќе почнете да развивате раговор. Следствено преку разговорот ќе се запознаете малку подобро отколку на фејсбук и барем од лично искуство ти велам дека тремата (ако е присутна пред да се сретнете) ќе ти исчезне за 5-10 минути.
И секако, дека не треба да те потсетам да не го спомнуваш "предлогот да и бидеш дечко" , малце глупо звучи на прво гледање а и детски е, нели? :)

P

PewDiePie

Гостин
Какво искачање бе што ќе ти тоа,реши го тоа како што си го почнал ПРЕКУ ФБ ако сака она да и бидеш дечко нека се стави ин а рилејшншип уит ју и толку. :tv:

Не,сериозно морална поддршка имаш од мене дечки,ќари и лапај ја,само немој одма да не испаднеш нападен,ќе го осетиш моментот кога. Ае

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Ќе биди вервам, Саботно охооооооооооооооооооо ја фаќа гарант........ според маите тој шо ке му се пушта на девојка на 4 тиот ден од последниот месец во годината но сепак да е Сабота - ГАРАНТ ЈА ФАЌА оти тогаш месечината е на иста оска со созвездието наречено ЉУБОВ:smir:.........Нема промаш денеш...........хахаха:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

П

Пепси_

Гостин
Ќе биди вервам, Саботно охооооооооооооооооооо ја фаќа гарант........ .Нема пспоред маите тој шо ке му се пушта на девојка на 4 тиот ден од последниот месец во годината но сепак да е Сабота - ГАРАНТ ЈА ФАЌА оти тогаш месечината е на иста оска со созвездието наречено ЉУБОВ:smir:........ромаш денеш...........хахаха:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ајде вечер сите на удварање и шмекање прочитавте што кажа рики_АМГ вечер нема НЕ :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom