Alekr
Kajgana's Heroj Ulice
- Член од
- 28 ноември 2010
- Мислења
- 2.728
- Поени од реакции
- 1.913
Кај беше ова да ми го кажиш тогашшшш а??? хахахахахахахахахаСwценце. Никако алкохол, никаааако.
Кај беше ова да ми го кажиш тогашшшш а??? хахахахахахахахахаСwценце. Никако алкохол, никаааако.
Проблемот е од кај да почнеш?Пишев прееска на ФБ со една девојка што ми се допаѓа (а и јас нејзе) па кога дојде тема за дечко индиректно и се понудив па нели таа незнаеше што да каже, само се смееше па после ми рече дека не знаела Јас и реков дека муабетов не е за преку ФБ туку за во 4 очи откако се сложи ми рече дека ќе ми пише да се видиме доколку излегува. Е сеа проблемот, од кај да почнам кога ќе се видиме ? :kesa:
Од почеток Кажи и дека ти се свиѓа дека сакаш да бидеш со неа. Биди искрен, она што го чувствуваш за неа кажи и го. Ти посакувам среќа!Пишев прееска на ФБ со една девојка што ми се допаѓа (а и јас нејзе) па кога дојде тема за дечко индиректно и се понудив па нели таа незнаеше што да каже, само се смееше па после ми рече дека не знаела Јас и реков дека муабетов не е за преку ФБ туку за во 4 очи откако се сложи ми рече дека ќе ми пише да се видиме доколку излегува. Е сеа проблемот, од кај да почнам кога ќе се видиме ? :kesa:
Од крајот па почетокот па средината...Проблемот е од кај да почнеш?
Колку годинки имаш?
Што може да чувствува, а досега ја нема видено у живо?Од почеток Кажи и дека ти се свиѓа дека сакаш да бидеш со неа. Биди искрен, она што го чувствуваш за неа кажи и го. Ти посакувам среќа!
Нели? Треба да се биде свој, од почеток до крај.Од крајот па почетокот па средината...
Ах тие фејсбуци...
Признај и бе мушко...Биди муж а не миФче.
Што може да чувствува, а досега ја нема видено у живо?
Има комуницирано со неа преку компјутер. Не му давај лажна надеж. Да не испадне дека те бркам од темава, ама појма си немаш од совети. :helou:
А од кај знаеш па ти дека ја нема видено? Сигурно чувствува нешто за неа што сака заедно да излезат. И самиот пиша дека му се свиѓа.
Прочитај го постот на дечкото погоре. Прочитај го поубаво. Ако не сфатиш, прочитај го пак. А тебе ти требаше совет нешто или?А од кај знаеш па ти дека ја нема видено? Сигурно чувствува нешто за неа што сака заедно да излезат. И самиот пиша дека му се свиѓа.
Ок, не би сакала да се расправам тука за глупости. А мене не ми треба ни совет ни ништо од тебе!Прочитај го постот на дечкото погоре. Прочитај го поубаво. Ако не сфатиш, прочитај го пак. А тебе ти требаше совет нешто или?
Остани ми со здравје. Извини ако ти стапнав на нога. :back:Ок, не би сакала да се расправам тука за глупости. А мене не ми треба ни совет ни ништо од тебе!
Најпрво мислам дека треба да бидеш позитивно расположен кога ќе се сретнете, и најбитно, да најдете некоја тема (или дај боже теми) кои ќе ве поврзат и ќе почнете да развивате раговор. Следствено преку разговорот ќе се запознаете малку подобро отколку на фејсбук и барем од лично искуство ти велам дека тремата (ако е присутна пред да се сретнете) ќе ти исчезне за 5-10 минути.Пишев прееска на ФБ со една девојка што ми се допаѓа (а и јас нејзе) па кога дојде тема за дечко индиректно и се понудив па нели таа незнаеше што да каже, само се смееше па после ми рече дека не знаела Јас и реков дека муабетов не е за преку ФБ туку за во 4 очи откако се сложи ми рече дека ќе ми пише да се видиме доколку излегува. Е сеа проблемот, од кај да почнам кога ќе се видиме ? :kesa:
Какво искачање бе што ќе ти тоа,реши го тоа како што си го почнал ПРЕКУ ФБ ако сака она да и бидеш дечко нека се стави ин а рилејшншип уит ју и толку. :tv:Пишев прееска на ФБ со една девојка што ми се допаѓа (а и јас нејзе) па кога дојде тема за дечко индиректно и се понудив па нели таа незнаеше што да каже, само се смееше па после ми рече дека не знаела Јас и реков дека муабетов не е за преку ФБ туку за во 4 очи откако се сложи ми рече дека ќе ми пише да се видиме доколку излегува. Е сеа проблемот, од кај да почнам кога ќе се видиме ? :kesa:
Ајде вечер сите на удварање и шмекање прочитавте што кажа рики_АМГ вечер нема НЕ :pos2:Ќе биди вервам, Саботно охооооооооооооооооооо ја фаќа гарант........ .Нема пспоред маите тој шо ке му се пушта на девојка на 4 тиот ден од последниот месец во годината но сепак да е Сабота - ГАРАНТ ЈА ФАЌА оти тогаш месечината е на иста оска со созвездието наречено ЉУБОВ:smir:........ромаш денеш...........хахаха