- Член од
- 13 октомври 2007
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 434
Или бу или џа.Реши се.Многу голема е веројатноста дека ако се ќарите од другарството после пу-пу не важи.Се прашувам што се случува со мене....Другарка ми е секој ден сме на училиште заедно .. Но од пред некое време почнав да чувствувам нешто што за мене до тој момент беше непознато , почнувам да се вљубувам за прв пат во својот живот ... Ги делиме сите тајни ништо помеѓу нас не останува некажано едноставно знаеме се за нас ..но си кажуваме како најдобри другари таа не знае за моите чувства кон неа...4та година сум последна година ни е заедно и не знам дали треба да и кажам што чувствувам оти се плашам да не дојди до прекинување на дружењето помегу нас и да се тргниме настрана и да заборавиме на се она што било помеѓу нас и да продолжиме на две различни страни во животот...Наместо јас да ја запрашам дали сака да ми биде партнерка за матура таа ме запраша бидејќи јас ја немав таа храброст... но претходно имав ветено на 2 другарки други а сега сфакам колку таа ми значи и дека сакам таа да биде мојата партнерка и не знам како да постапам...ве молам ПОМОШ !!
Јас од искуство ,малку помлад од тебе бев кога една многу добра другарка ми плачеше на рамо дека раскинала со дечкото.Уз лигавеље почна да ме чепка и знаеш во тие години кога ке зоврие крвта -страчка нема врачка.И се качив и како циган на цреша ,не се симнав до последно .Другиот ден не можев да ја погледнам ми беше ептен глупо и така си изгубив другарка
Разликата е во тоа што јас пред тоа не помислував да се згужвам со неа,а ти од старт си уцапан
Значи не може генерално да важи исто за сите, може не си иста гадуринка како јас што бев ,може ке ти биде супер. Ти кога више имаш намера ,тогаш како некој горе што кажа искористи го тоа што знаеш све за нејзе и влези и у џигер.