- Член од
- 21 август 2010
- Мислења
- 209
- Поени од реакции
- 7
Ок, да. Ќе го седнам и? Ајде кажи што да кажам зашто кај нас секое седнување е само мое зборување (според него женско, нели не затвара уста) а тој додека "слуша" или јаде, или гледа тв... и на крај си викам подобро ќе беше ич да не се мачев да "разговарам"Вие сте се фатиле на орото одамна значи. Мило ми е за вас.
Епа сега, промена на планот, може и на некој нема да му се допаѓа, ама ти си изгледа многу попустлива личност. Не се давај, и не мора да бидеш таа што некој ќе ја влече за нос. Повлечи го и ти него малку.
Седни го еден ден на само. Отвори ја истата тема и дај му на знаење дека не е убаво да се лаже.
Ама како да започнеш е проблемот??
А за тоа дека сум попустлива личност всушност сум. Но тој секогаш прави да се почувствувам јас виновна па дури и кога е он крив. Значи ако јас утре сум лута за тоа што го направил и пробам да разговарам тој ќе го сврти муабетот во негова полза на пример ќе биде навреден зошто сум се сомневала во него и на крај јас ќе бидам крива а тој повреден. Лошо е само што јас потпаѓам под неговото ТИ СИ КРИВА иако добро знам дека јас воопшто немам вина освен тоа што му простувам и си се јадам од нервоза