Е сега вака.
The Man напиша:
А ако ти рекол стварно дека ради тоа што се карате поради ова може да ја прекине вашата врска, тогаш едноставно ОТКАЧИ ГО, на ниедна женска не и треба таков дечко!!!!! Се надевам дека наскоро ќе го решиш овој проблем
The Man напиша:
Tweety е сосема во право, таков дечко НЕ ти треба, ако не може да те сфати и сеуште бара од тебе да имате секс, откачи го, сигурен сум дека ќе најдеш некој подобар од него
The Man напиша:
Симонче, се познава дека детево не те сака, а сака амо секс од тебе!!!! Извини што го кажувам ова вака, можеби многу го сакаш, ама едноставно ваков дечко не ти треба, а тоа за допиранјето немам коментар, да е сега пред мене би го претепал
Од кај се познава дека не ја сака жити се? Од кај ти стручњак па да знаеш дали тој сака само секс со нејзе и нема чувства кон нејзе? Да не ја сакал ќе бил со нејзе 8 месеци? Можел да најде некоја само за секс ако не ја сакал нејзе? Можел, секако. Затоа, не кажувај нешто што не знаеш.
The Man напиша:
Кратко и јасно, остави го.... Не ти треба таков кретен, верувам дека ќе си најдеш некој подобар што нема да сака да те искористи и после да те откачи
The Man напиша:
Сексот е потреба?!? Еве и јас сакам да имам секс, ама не е потреба тоа, туку желба. Ова е твој избор, ама јас викам ОТКАЧИ ГО
The Man напиша:
Па за тоа зборам јас цело време, очигледно е дека на тебе ти е незгодно и глупо да правиш такви работи, а он сепак форсира со тоа. Ај доста само солам памет за оваа работа, конечната одлука е твоја. Само сакам да знаеш дека јас ти викам одма да го откачиш и готово. Веќе не пишувам на оваа тема, освен ако не видам некоја потреба од тоа.
The Man напиша:
Упс, извини тогаш. Ама јас сепак си останувам на моето мислење дека таков дечко не ти треба и да му дадеш една клоца во г'з треба
Добро бе дете, кој си ти да и` кажуваш да го остави во
СЕКОЈ твој пост? Намерно ги одделив твоите постови за да видиш колку напињаш со тоа да го остави и дека тој не чини за нејзе. Ало, пак ќе прашам кој си ти да кажуваш кој е за нејзе, а кој не е? Ајде олабави малку. Си се попалил до тој степен што не приметуваш дека напорен стануваш. Совет: убаво си кажа дека доста солиш памет за оваа работа и дека конечната одлука е нијзина. И верувај, подобро да не пишуваш на темава, нема потреба, за цела година си го кажа своето мислење.
The Man напиша:
Иако до сега не сум имал секс, мое мислење е дека со сексот само може да се уништи некоја врска што се случува во тие години јас и ти што ги имаме. Тоа е мое мислење, иначе воопшто немој да се двоумиш во врска со тоа дали да го откачиш или не. Јасно е дека сака само секс и ништо друго
Си немал секс и кажуваш дека може да се уништи врската ако имаш секс? Прво пробај, па после кажувај.
Insane напиша:
Леееееее ... ако му дадеш типов ќе те легне и толклу од вас ќе биде ... така ми изглеа .. Он сам ти кажал дека те чекал 8 месеца .. Што се подразбира дека идел со тебе само за да спиете ... или ти не си се изјаснила убаво во постов .. или мора да е вака како што јас викам.
Така ти изгледа? А што правел со нејзе осум месеци? Не можел да побара друга која ќе му се предаде веднаш? Можел! Ама дечкото очигледно чувствува нешто кон нејзе и затоа издржал толку време. И ако сакаш некого може да сакаш да имаш секс со него, а не само за да го искористиш во тој поглед. Вие одма скокате сите дека тој сакал само секс и не одите подалеку, многу површно размислувате.
simonce* напиша:
ON VIKA NE SUM TAKOV DA TE ISKORISTAM I DA TE OSTAVAM...STVARNO TE SAKAM,NE SAKAM DA TE IZGUBAM..NIE NEMA DA IMAME ONAKOV SEX-EBI I SUTNI...NIE KE VODIME LJUBOV I SO TOA KE SE ZACVRSTELA NASATA VRSKA
Можеби ова што го кажал дечкото е искрен, од кај вие знаете? Го ставивте во судница, го осудивте, а не го ни познавате. Можеби тоа и` го зборувал за да се согласи таа, но можеби и не. Гледајте ја малку и другата опција.
MaRiNa`Oh напиша:
Ако веќе го сакаш некој, се опушташ и му вервиш, и се чувствуваш сигурно. Таја спомвит и дека ако сакат мојт и да му раскинит! Значит не го сакат, чим толку лабаво се понашат.
Убав муабет!
Симонче, златното тоа те нападнаа, ти измешаа секакви чувства да не знаеш кај ти е главата? Ти најдобро знаеш дали тој те сака или не. Ти го гледаш секој ден, ти знаеш дали има чувства кон тебе. Како се однесувал сите тие осум месеци? Цело време ти спомнувал дека сака да имате секс или во последно време тоа се случува? Ти дали го сакаш? Што те спречува да немаш секс со него?
Зошто ти е непријатно да те допира? Се срамиш од него?
Одговори ми на овие прашања, те молам. А другите, дајте простор и олабавете малку да дише девојчево!
Факт е дека си мало уште, нормално е дека не сакаш да имаш односи сега. И ако му дозволиш само да те допира, тој пак ќе има желба и потреба за секс.
Имаш две опции според мене.
1. Да направиш
асално муабет без да се караш, без расправии, убаво објасни му дека ти не сакаш сега да имаш секс и ако има трпение и ако те сака да те почека додека бидеш подготвена за тоа. Ама ако се согласи да те чека, ќе треба да направиш и ти нешто за него. Не може да бараш да те чека, а ти само да седиш и да гледаш како чека.
2. Да имаш секс со него, па да се трудиш да се развива постојано врската. И не е точно тоа дека задолжително врската се претвора во врска само за секс, дека се губи љубовта. Ако ја има љубовта, таа ќе опстане и со секс, дури и може да се зацврсти.
И уште еднаш! Полека, оставете да одговори!
Maca напиша:
nikogas kraj na problemive!!!!!
jas imam 18ipol god. a toj 21god. zaedno sme skoro 2ipol godini... na pocetokot se bese sovrseno, ednostavno podobro ne mozese da bide, on bese srce jas bes ,,losata" vo vrskata, megjutoa kako vremeto odminuvase taka i nasata vrska se poveke se vlosuvase, pocnavme se pocesto i posecto da se karame, vo nego se rodi edna ogromna ljubomora, za nisto ama bukvalno za nisto e ljubomoren, taa negova ljubomora ednostavno me gusi, imame raskinato poveke pati no sepak sme se smiruvale zosto ne sme mozele eden bez drug, no veke pocna da preteruva i ne mozam da izdrzam, znam deka go sakam a i me saka ama vaka vece ne mozam... si velam deka ce raskinam i koga ce raskinam mi e premnogu tesko i se smiruvam i posle pak isto, se po staro... sme pravele muabet ali za gjabe nisto ne se menjava... ve molam za sovet... da prodolzam ili zasekogas da bide kraj???
Ако не се сменил до сега (2 години) мислиш дека ќе се смени понатаму? Одговори ми на ова и ќе го знаеш одговорот сама.