Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
simonce* напиша:
vaka ima eden GOLEMM problem...
idam so eden 8 meseci i 3 dena tocno:)
ama tipov saka da imame :hump: :sekss: ..a jas toa nemozam da mu go ovozmozam zatoa sto ne sum imala predhotno odnosi so nikoj,a i baska ne sum spremna da go napravam toa...mu go kazav jas ova i na nego a on vika pa 8meseci te cekav,stvarno te sakam i sakam so tebe da imam :sekss: baska i vrskata ke ja odneseme na povisoko nivo....se non stop se karame poradi toa...vika mn.sum razocaran itn itn...a ova karanje moze da dovede i do kraj na nasata vrska...neznam sto da pravam a za da mu dadam:sekss: nema sansi...HELP ME!!:toe:
Сама си кажа дека не си спремна за тоа, а он ако стварно те сака ќе те почека уште толку ако треба и поише зошто во една врска тоа не е најбитно.И немој ни да си помислила тоа го направиш за да ја одржиш врската или сл.Ова ти е мој совет.

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
simonce* напиша:
ama tipov saka da imame :hump: :sekss: ..a jas toa nemozam da mu go ovozmozam zatoa sto ne sum imala predhotno odnosi so nikoj,a i baska ne sum spremna da go napravam toa...mu go kazav jas ova i na nego a on vika pa 8meseci te cekav,stvarno te sakam i sakam so tebe da imam :sekss: baska i vrskata ke ja odneseme na povisoko nivo....se non stop se karame poradi toa...vika mn.sum razocaran itn itn...a ova karanje moze da dovede i do kraj na nasata vrska...neznam sto da pravam a za da mu dadam:sekss: nema sansi...HELP ME!!:toe:
Леееееее ... ако му дадеш типов ќе те легне и толклу од вас ќе биде ... така ми изглеа .. Он сам ти кажал дека те чекал 8 месеца .. Што се подразбира дека идел со тебе само за да спиете ... или ти не си се изјаснила убаво во постов .. или мора да е вака како што јас викам.

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
simonce* напиша:
ON VIKA NE SUM TAKOV DA TE ISKORISTAM I DA TE OSTAVAM...STVARNO TE SAKAM,NE SAKAM DA TE IZGUBAM..NIE NEMA DA IMAME ONAKOV SEX-EBI I SUTNI...NIE KE VODIME LJUBOV I SO TOA KE SE ZACVRSTELA NASATA VRSKA
Иако до сега не сум имал секс, мое мислење е дека со сексот само може да се уништи некоја врска што се случува во тие години јас и ти што ги имаме. Тоа е мое мислење, иначе воопшто немој да се двоумиш во врска со тоа дали да го откачиш или не. Јасно е дека сака само секс и ништо друго

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
simonce* напиша:
Ај да не го тупам многу- Кратко и јасно- Откачи го.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
The Man напиша:
Иако до сега не сум имал секс, мое мислење е дека со сексот само може да се уништи некоја врска што се случува во тие години јас и ти што ги имаме. Тоа е мое мислење, иначе воопшто немој да се двоумиш во врска со тоа дали да го откачиш или не. Јасно е дека сака само секс и ништо друго
:eek:ftopic: ...Зашто и како може да уништи врска??Не се согласувам со ова!

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
CuCeNcE напиша:
:eek:ftopic: ...Зашто и како може да уништи врска??Не се согласувам со ова!
Барем според мене некако чудно би ми било после тоа, можеби би било уште поубаво, ама нема да дознаам уште некое време..... Не знам зашто би ми било чудно, ама се си мислам дека после тоа ќе ја гледам девојката повеќе како сексуален објект, а би занемарил она поважното во врската, извинете малку за ова оф топиков

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
The Man напиша:
Барем според мене некако чудно би ми било после тоа, можеби би било уште поубаво, ама нема да дознаам уште некое време..... Не знам зашто би ми било чудно, ама се си мислам дека после тоа ќе ја гледам девојката повеќе како сексуален објект, а би занемарил она поважното во врската, извинете малку за ова оф топиков
Искрено не те сфатив баш и баш што сакаше да кажеш али оки.А зашто да ја гледаш после тоа како сексуален објект?Ако имате секс немора да значи дека врската ќе се базира не секс и само на тоа и дека треба да се гледате само како сексуален објект.Ако стварно се сакате нема ништо да занемарите.Барем ја мислам така

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
CuCeNcE напиша:
Искрено не те сфатив баш и баш што сакаше да кажеш али оки.А зашто да ја гледаш после тоа како сексуален објект?Ако имате секс немора да значи дека врската ќе се базира не секс и само на тоа и дека треба да се гледате само како сексуален објект.Ако стварно се сакате нема ништо да занемарите.Барем ја мислам така
Па мене од тоа ми е страв, да не се деси после врската да се базира само на секс и после што правиме?!? Ама како што кажа ти ако се сакаме нема ништо да занемариме нели? А како што си кажав јас не можам да знам додека не пробам

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
The Man напиша:
Па мене од тоа ми е страв, да не се деси после врската да се базира само на секс и после што правиме?!? Ама како што кажа ти ако се сакаме нема ништо да занемариме нели? А како што си кажав јас не можам да знам додека не пробам
Па пробај:vozbud::vozbud::vozbud:

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
Forest Gamp напиша:
kao ne e moe da se mesam mozda e nekoj privaten muabet, ali ne mi e jasno sea dali tuka stanuva zbor za toa deka toj tebe te tera da imate sex ili ....
NE ME TERA NEGO SAKA DA IMAME :sekss: A JAS MU KAZAV DEKA SO SILA NEMOZE NIKOJ DA ME NATERA NESTO STO NE SAKAM DA GO NAPRAVAM...I ON RECE NE TE TERAM SO SILA...MISLA DEKA TOA E POTREBA

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Дај му на човекот.
Зошто? Хм генерално кретен ко него си бил кретен отсекогаш. Во твојата глава бил мажествен, храбар и шо не - ти си таа вљубената. Бил таков претходно ама ти си заменила поимот љубов со тоа што тој ти дава внимание. И можеби е точно дека љубовта е внимание. Ништо не можеш додека не пробаш. Вака и да ја прекинеш врската нема да можеш да се каеш после зашто си излегла прерано и следниот пат кога ќе ти се случи ова пак ќе бидеш на иста дилема. Доколку му дадеш сега и ако те откачи за следниот пат ќе си знаеш. Звучи прилично ретардирано ама се исплаќа на долги стази. :wink:

Член од
11 февруари 2006
Мислења
1.744
Поени од реакции
0
simonce* напиша:
NE ME TERA NEGO SAKA DA IMAME :sekss: A JAS MU KAZAV DEKA SO SILA NEMOZE NIKOJ DA ME NATERA NESTO STO NE SAKAM DA GO NAPRAVAM...I ON RECE NE TE TERAM SO SILA...MISLA DEKA TOA E POTREBA
Ако те сака ќе си почека уште 2 години ако треба ... а за потреба .... пффф 8 месечна врска ... размисли уште еднаш!

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
CuCeNcE напиша:
Сама си кажа дека не си спремна за тоа, а он ако стварно те сака ќе те почека уште толку ако треба и поише зошто во една врска тоа не е најбитно.И немој ни да си помислила тоа го направиш за да ја одржиш врската или сл.Ова ти е мој совет.
NE SE SEKIRAJ KOLKU I DA GO SAKAM..SEPAK MOZAM DA MU RASKINAM...TAKVA SUM JAS..A ZA DAVANJE...IMA VREME KOGA JAS KE BIDAM SPREMNA TOGAS....

Kajgana Shop

На врв Bottom