Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Trancer4e напиша:
vaka..zatreskan sum u edna..ja sakam kao nikoj do sea...a ja ednas u zivotof iam vistinski sakano,veke se masirame 2meseca,ja izdrzaf kao izdrzaf,prvo imase problem deka drugarka e me saka mene pa nekela da i rasipe na nea,e sea drugarka e me presaka, i sea mi veli deka niso ne sme imale zaedni4ko,neznaela dali me saka, a veruvajte sekoj den mi kazuvase deka me saka...izglea toa nejzino TE SAKAM bese gola voda...ne baram nekoj sovet, samo sakam nekoj komentar da dadete,a veke ve4erva ke resime se...i vise nikad u zivot nema na zensko da poveruvam koa ke mi re4e TE SAKAM...plzz nekolku komentari
A од кај си толку сигурен дека другарка и те одскала??Може уште те сака и затоа така ти кажала.А може незнам те одсакала стварно зашто стварно така е на овие години час сакаш еден, час друг...

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
CuCeNcE напиша:
A од кај си толку сигурен дека другарка и те одскала??Може уште те сака и затоа така ти кажала.А може незнам те одсакала стварно зашто стварно така е на овие години час сакаш еден, час друг...
Mozda use me saka ali najverojatno ne...
..si fati drug de4ko..i kazaf da si najde nekoj koj ke i ja vozvrati taa ljubof,a od mene toa da ne go o4ekuva - na miren i 4ove4ki na4in bez karanici i sli4no...ali nema vrska...fala vi...samo sakaf da go vidam vaseto mislenje...10x again

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Вака сакам една личност највеке на свеееет, и тој мене исто , само лошто е во тоа што неговиот најдобар другар исто така ме сака, а срцката моја не го знае тоа. Незнам што да правам, некам да им го расипам другарството, а ни нашето исто така ... Совет :nesum:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
check_on_IT напиша:
Вака сакам една личност највеке на свеееет, и тој мене исто , само лошто е во тоа што неговиот најдобар другар исто така ме сака, а срцката моја не го знае тоа. Незнам што да правам, некам да им го расипам другарството, а ни нашето исто така ... Совет :nesum:
Па, ако тој му е најдобар другар, ќе сфати дека вие се сакате, и дека тој е вишок, и нема што да се меша повеќе. Не знам зошто се секираш како ќе реагира неговиот другар. Мислам дека треба да си гледаш за себе и за срцката твоја. Ако дозволиш таква ствар да ти ја уништи врската која има добри изгледи да опстани, ќе страдате сите тројца.

Ти - бидејќи ќе останеш без саканиот поради таква ствар.

Саканиот твој - бидејќи ќе остане без тебе и најверојатно ќе се чувствува издадено од неговиот најдобар другар.

Неговиот другар - бидејќи немаше шанси да те има тебе, не мораше да си го растура другарството. Однапред знаеше дека не може да биде со тебе, а сега ќе го нема ни другарот...( ако му значи, се разбира )

Ситуацијата во која се наоѓаш е доста непријатна. Но може да се реши. Како што реков веќе, терај си со тој што го сакаш и не обраќај внимание на тоа што го мислат другите.

А во врска со тоа што дечко ти не знае дека неговиот најдобар другар те сака...Подобро не му кажувај ти, така може да помисли дека сакаш да ги скараш. ( не го земај ова здраво за готово, не мора да значи. Го напишав само поради тоа што од искуствата на другарките знам дека нивните дечковци помислиле така ) Остави неговиот другар да признае и да се повлече од игра, ако веќе сметаш дека е во игра, или пак воопшто да не признае, а да отстапи без да прави проблеми.

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
check_on_IT напиша:
a drugarot negov vi smeta vo vrskata ili ne???

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
check_on_IT напиша:
A од кај дозна дека неговиот најдобар другар те сака??И ти и срцката твоја идете или не??

Ч

Чек Он Ит

Гостин
CuCeNcE напиша:
A од кај дозна дека неговиот најдобар другар те сака??И ти и срцката твоја идете или не??
Да,а дознав од другарка ми и зборел за тоа и секојдневно ми го покажува тоа,со дела и зборови.

simonce* напиша:
a drugarot negov vi smeta vo vrskata ili ne???
Како дали ни смета,нормално.Пречка е уствари.

JeCILaDy напиша:
Па, ако тој му е најдобар другар, ќе сфати дека вие се сакате, и дека тој е вишок, и нема што да се меша повеќе. Не знам зошто се секираш како ќе реагира неговиот другар. Мислам дека треба да си гледаш за себе и за срцката твоја. Ако дозволиш таква ствар да ти ја уништи врската која има добри изгледи да опстани, ќе страдате сите тројца.

Ти - бидејќи ќе останеш без саканиот поради таква ствар.

Саканиот твој - бидејќи ќе остане без тебе и најверојатно ќе се чувствува издадено од неговиот најдобар другар.

Неговиот другар - бидејќи немаше шанси да те има тебе, не мораше да си го растура другарството. Однапред знаеше дека не може да биде со тебе, а сега ќе го нема ни другарот...( ако му значи, се разбира )

Ситуацијата во која се наоѓаш е доста непријатна. Но може да се реши. Како што реков веќе, терај си со тој што го сакаш и не обраќај внимание на тоа што го мислат другите.

А во врска со тоа што дечко ти не знае дека неговиот најдобар другар те сака...Подобро не му кажувај ти, така може да помисли дека сакаш да ги скараш. ( не го земај ова здраво за готово, не мора да значи. Го напишав само поради тоа што од искуствата на другарките знам дека нивните дечковци помислиле така ) Остави неговиот другар да признае и да се повлече од игра, ако веќе сметаш дека е во игра, или пак воопшто да не признае, а да отстапи без да прави проблеми.
Фала JeCILaDy.Вака ќе направам најверојатно:toe:

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Ej i ja bev u vakva situacija i ova sto go kaza JeCiLaDy istoto mi se desi ama negoviot drugar ni ja popreci vrskata i ne ispadna nisto:(

Член од
21 јуни 2006
Мислења
66
Поени од реакции
0
CuCeNcE напиша:
Дефинитивно ти си тој кој треба да порасне!!!Али ај...

Добро така викаат статистиките и заради тоа тие што немале секс до 16-17години се недораснати????:eek:ftopic:
milo, jas koga imav godinki kolku tebe, ti sedeshe vo skutot na baba ili dedo i gi gledashe golemite dadichki kako igraat lastik.
seksualnite odnosi ne go pravat chovekot vozrasen. nedorasnati zhenski detishta ima i na 27 i postari

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Noob напиша:
milo, jas koga imav godinki kolku tebe, ti sedeshe vo skutot na baba ili dedo i gi gledashe golemite dadichki kako igraat lastik.
seksualnite odnosi ne go pravat chovekot vozrasen. nedorasnati zhenski detishta ima i na 27 i postari
Не е битно ти што си правел на мои години ама воопшто.И што сакаше да кажеш дека секое женско што е невино уствари е недораснато????

Mesija

Hardcore Superstar...
Член од
13 ноември 2005
Мислења
212
Поени од реакции
1
Секое женско, на денешницава што останало невино до својата 17та година, јас го сметам не за недораснато, туку за ДЕВОЈЧЕ СО СВОЈ ПРИНЦИПИЕЛЕН СТАВ..Ги почитувам тие девојчиња затоа што не потпаднале под т.н. модерно време, каде што ако не си скината до 18 години, ти си проста заостаната и слично..Не се согласувам со тоа, иако ми е многу жал бидејќи денес ретки се девојчињата што ги имаат способностите што ги наведов..

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Noob напиша:
Секое женско, на денешницава што останало невино до својата 17та година, јас го сметам не за недораснато, туку за ДЕВОЈЧЕ СО СВОЈ ПРИНЦИПИЕЛЕН СТАВ..Ги почитувам тие девојчиња затоа што не потпаднале под т.н. модерно време, каде што ако не си скината до 18 години, ти си проста заостаната и слично..Не се согласувам со тоа, иако ми е многу жал бидејќи денес ретки се девојчињата што ги имаат способностите што ги наведов..
Мислам дека ова треба да му го објасниш на Noob возрасниот и искусниот член на форумот што пола членови ги смета за недораснати затоа што немале однос до 16години

Noob напиша:
do tebe e problemot. na tvoite godini bi trebalo da imash odnosi. porasni

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Fortune напиша:
Ако не се сменил до сега (2 години) мислиш дека ќе се смени понатаму? Одговори ми на ова и ќе го знаеш одговорот сама.
ama on ne bil vakov tie 2godini... nego vo posledno vreme stana vaka... ali kako i da e staev kraj i mislim deka taka e najdobro...

simonce*

SEXY
Член од
14 декември 2005
Мислења
290
Поени од реакции
3
Mesija напиша:
Секое женско, на денешницава што останало невино до својата 17та година, јас го сметам не за недораснато, туку за ДЕВОЈЧЕ СО СВОЈ ПРИНЦИПИЕЛЕН СТАВ..Ги почитувам тие девојчиња затоа што не потпаднале под т.н. модерно време, каде што ако не си скината до 18godd...

sosema si v pravo te podrzuvam...zasto retki evi ti jas ZIV primer ..i ne se sramam od toa sto imam 16god a do sega sum nemala odnosi..

Kajgana Shop

На врв Bottom