Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
И потплаќај другари да се смеет ко ќе кажиш глупа шега.

@Dule@

Бананамен )))
Член од
24 ноември 2009
Мислења
119
Поени од реакции
1
dajdo хахахах брат нема ако си се заљубил ептен само не го покажувај тоа и не се папучари најди си друга девојка додека ти мине
женските кога ке видат дека си луд по нив ти бегаат треба да си машко малце пошироко гледај

M

M del Mar

Гостин
Темава во чек дис аут да ја префрлат?!?

он топик: повкусни се портокалите,поголема можност за остварување на целта!

V

Viktor g

Гостин
Еве ме мене пак имав една ситуација па ми треба совет во што беше штосот? Вака запознав една девојка која ми даде на знаење дека и се допаѓам ја прашав дали е слободна ми рече дека е а кога почнав да и се пуштам ми вика мој тип си сакам момци као тебе ама имам “дечко“ :nesum: и тоа баш така го стави у наводници па ваше мислење во што е штосот:kesa:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Еве ме мене пак имав една ситуација па ми треба совет во што беше штосот? Вака запознав една девојка која ми даде на знаење дека и се допаѓам ја прашав дали е слободна ми рече дека е а кога почнав да и се пуштам ми вика мој тип си сакам момци као тебе ама имам “дечко“ :nesum: и тоа баш така го стави у наводници па ваше мислење во што е штосот:kesa:
Мислам дека си згрешил при пуштање, затоа што не може у последен момент да ти каже дека има "дечко" , а пред тоа си бил нејзин тип:uvo: Можеби и девојката не знае што сака.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Дали си нејзин тип или не, се дознава во кревет прво и основно, па потоа сè друго. Со други зборови, заведи ја и дај ѝ до знаење дека сакаш да имаш секс со неа. Ако се согласи, може да размислуваш за понатамошна врска.

Ако не дојде до секс - барај друга, без разлика дали е тоа поради „дечко“ ѝ или која и да е друга причина. Ако навистина ѝ се допаѓаш, ќе сака да бидеш близу (т.е. во) неа и ќе уреди така и да биде. Во спротивно, има други што истото би го направиле, па не вреди за оваа да се замараш.

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12

Лезбејка е,гарант...уффф почнаа да ми идат некој мисли

Kajgana Shop

На врв Bottom