Аеродром
Faithful :)
- Член од
- 15 август 2008
- Мислења
- 2.217
- Поени од реакции
- 256
Напрај да те сака:back:
Што значи тоа?Се обидов,но неможе.Подетално објаснување ако може.Фала.:back:
Напрај да те сака:back:
Тоа значи... да и го привлечеш вниманието:smir:Што значи тоа?Се обидов,но неможе.Подетално објаснување ако може.Фала.:back:
Тоа значи... да и го привлечеш вниманието:smir:
Ќе почнеш поише да збориш со неа ќе видиш што сака итн.А како да го сторам тоа?
Ќе почнеш поише да збориш со неа ќе видиш што сака итн.
Ништо повели и друг пат затоа е темава да си помогнеме:back:Фала ти многу.Ми значеше сево ова и се надевам дека ќе ми помогне.:back:
So mandarini be!А како да го сторам тоа?
Мењавај чорапи секој ден...кај мене тоа проработе.А како да го сторам тоа?
Мислам дека си згрешил при пуштање, затоа што не може у последен момент да ти каже дека има "дечко" , а пред тоа си бил нејзин тип:uvo: Можеби и девојката не знае што сака.Еве ме мене пак имав една ситуација па ми треба совет во што беше штосот? Вака запознав една девојка која ми даде на знаење дека и се допаѓам ја прашав дали е слободна ми рече дека е а кога почнав да и се пуштам ми вика мој тип си сакам момци као тебе ама имам “дечко“ :nesum: и тоа баш така го стави у наводници па ваше мислење во што е штосот:kesa:
Дали си нејзин тип или не, се дознава во кревет прво и основно, па потоа сè друго. Со други зборови, заведи ја и дај ѝ до знаење дека сакаш да имаш секс со неа. Ако се согласи, може да размислуваш за понатамошна врска.Еве ме мене пак имав една ситуација па ми треба совет во што беше штосот? Вака запознав една девојка која ми даде на знаење дека и се допаѓам ја прашав дали е слободна ми рече дека е а кога почнав да и се пуштам ми вика мој тип си сакам момци као тебе ама имам “дечко“ :nesum: и тоа баш така го стави у наводници па ваше мислење во што е штосот:kesa:
Еве ме мене пак имав една ситуација па ми треба совет во што беше штосот? Вака запознав една девојка која ми даде на знаење дека и се допаѓам ја прашав дали е слободна ми рече дека е а кога почнав да и се пуштам ми вика мој тип си сакам момци као тебе ама имам “дечко“ :nesum: и тоа баш така го стави у наводници па ваше мислење во што е штосот:kesa: