Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ne ne ne tuka ne se razbravme...Nie se vidovme vo tekot na taa GODINA IPOL... Se vidovme 2 pati ednas JULI 2008 pa posle edna godina ovoj JULI 2009 i bevme se na se dva meseci zaedno i posle toa pak se vrativ i sega sme Noemvri 4 mesece otkako ne se vidovme
a sega Mart planiram da odam

Ahhh luge mn go sakam znam deka e ludo poradi dalecinata ama mn go sakam :(:(:( a znam deka ne e za mene
Samo ne znam sto treba da napravam za da ne mislam poveke na nego i za da go zaboravam????
Тури се у промет, и ич да не ти чуе, ќе видиш, ќе ти мине ко на дете мрсул низ нос!

M

M del Mar

Гостин
Ne ne ne tuka ne se razbravme...Nie se vidovme vo tekot na taa GODINA IPOL... Se vidovme 2 pati ednas JULI 2008 pa posle edna godina ovoj JULI 2009 i bevme se na se dva meseci zaedno i posle toa pak se vrativ i sega sme Noemvri 4 mesece otkako ne se vidovme
a sega Mart planiram da odam

Ahhh luge mn go sakam znam deka e ludo poradi dalecinata ama mn go sakam :(:(:( a znam deka ne e za mene
Samo ne znam sto treba da napravam za da ne mislam poveke na nego i za da go zaboravam????
Најди си некоја занимација, окупирај се со нешто!:wink:
Не седи многу дома, излезе, шетај натеке наваке, ќе видиш како помага...и ич да не му се сеќираш ќе го заборавиш...т.е да го заборавиш чинам дека никогаш нема да бидне тоа нешто, но обиди се да го одсакаш и да не мислиш на него 24/7 не бивет така само се фрлаш самата себе во бедови...
:helou:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Значи со женска ми си имам мал проблем :smir: Идам долго време и незнам дали несака, неможе да ми даде. Многу пати сме имале шанси и сме биле како од мајка родени ама тоа НЕ, е сеа проблемот незнам што е како да ја наведам да ја излажам и незнам уште што... Дека многу ја сакам ина4и одма ФииИИииууууууу:kesa::vozbud:
1,Силоваја. После кажи дека самоволно се соблече до кожа,(олеснителна околност) ;)

2, Не те сака доволно, Не го замислува тој момент шо ке го памти цел живот со тебе.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
imam problem neznam kako da i prijdam na nekoja devojka vednas mislam deka ke me odbie pomagaj:toe:

Епа мораш да бидеш малце посамоуверен и таа самоувереност да ја покажуваш пред другите, да им дадеш до знаење дека не можат сите да си играат со тебе кој како стаса. На девојка кога и приоѓаш треба малце нежност и прво што ќе направиш е да и пофалиш неш, на пр имаш мн убави очи или вечерва си посебно убава. Девојките сакаат ласкање.Кога ќе и пријдеш речи и би сакал да испијам една пијачка со вака прекрасна дама, ќе ми биде чест и задоволство ако ја имам таа можност да ја почастам. И чекај нејзина реакција, ако се заинтересира супер следува следниот чекор кој мислам дека веќе ти е јасен, а ако делува незаинтересирано едната иди на друга, ако и таа др не сака пробај да смениш тактика, пробај некако подруго да и се пуштиш и ќе видиш ќе има резултати!:helou:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Иам проблем....помошТ!

Поскапеа мандарините, а таа уште појќе ме сака!

M

M del Mar

Гостин
епа мора така...:vozbud:ил ојди понесија до цвеќара и купи и ружа па пак ако не те сака со трњата потепај ја :pos2:

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Нејќам насилно...
Епа тогаш имаш две опции :
1 . Земаш туба ракија , земаш крстајчиња за мезе . Почнуваш да пиеш секој ден дури не ја забораиш .
2. Престани да и обрнуваш внимание ... Престани да ја рецкаш . И почни да коментираш други жени пред неа ... Колку поке толку поарно . Дури и фати си друга . Имаше некој закон таму дека жена почнува да се интересира за тебе во моментот во кој ти престануваш да се интересираш за неа .

И двата лека се древни машки начини разрешување на овај проблем . Не му ги кажвај на никој :pos2::vozbud::vozbud::kesa:

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Ок фала многу на советот.Утре ќе се обидам со ова,ако успее ќе ви купам мандарини.

Kajgana Shop

На врв Bottom