Ау, Корни, ти стварно си имал проблеми, јас па на заебанција ја почнав : ))
Ова ти е првиот пост така?
Значи сега прво и најважно.. другарката и девојката што ја сакаш е истата девојка?
Кажи се каравте на само или пред луѓе, опиши ја малку кавгата, оти ако си се расправал пред 30 луѓе кои ја знаат, и си спомнал некој работи кои во доверба ти ги рекла само тебе.. Знае ли девојката оти ја сакаш повеќе од другарка?
Znaci se skarav so 1 drugarka,a u bes i se razvikav na drugata,koja ja sakam ne samo kako drugarka,a i ona znae deka ja sakam ama uste sme si bff,ne se menuvase nisto,i bese na sred ulica vo skopje koga 1ta drugarka se rasplaka me nakrivi nesto i jas iznerviran si trgnav na kaj doma i ovaa devojkata sto ja sakam sakase da me ubedi,i jas i se razvikav znaci na sred ulica,a inache misli deka ne ja sakam kolku sto ja sakam drugata drugarka,a nema vrska toa,utre odvaj ja naterav da zborime,se ponasase celo vreme ko demek,ona e glavna ova ona,fakticki me guzvase ko hartija,i taka :S
Veli deka veke i e preku glava,deka ne e prv pat deka sum zgresil,deka na nea samo sum i se iskaluval za sekoja moja nervoza,a do pred 2 dena broevme sekundi do koa ke se vidime,se zafrkavavme planovi praevma,a sea,nisto...ете така едноставно ќе му речеш сакам да продолжиме у врска пак...
сфатив дека ми значиш повеќе отколку само тоа привремено гледање и забавување...нема срам тука вие се знаете многу убаво и нема што да ти биде незгодно да му речеш што ти лежи на срце...
и само за оваа кавга ли така прави..а да не имаш направено ти неш повеќе што не го наведуваш тука, пошто до волку да е или имаш неш поголемо направено или не знае више како да те откачи па кавгава и е само добар изговор...