Песимист
Добро информиран оптимист
- Член од
- 11 ноември 2008
- Мислења
- 1.676
- Поени од реакции
- 181
На секој му се случувало ова на мене сеауште не ама има решение или како што ти кажаа погоре правете работи што не сте ги правеле досега или малку оладете излези со другарки еден цел викенд остави го него со другари фокусирај се на нешто друго и ке видеш дека после ке почне да ти фали и кога ке се видите ке ви биде доволно само за рака да се држете а ако и после па ви е досадно или ако некој од вас се чуствува поубаво без другиот онда ..........so decko mi ni e dosadno i na dvajcata (za mene znam ni i nanego mu e, custvuvam) i mnogu se karame. i stalno si vikam deka ke preziveam bez nego i da ne sum so nego poso vekje ne se podnesuvame i togas doagja toj moment se karame onaka psihopatski so derenje i jas si odam doma naljutena i ... ne mozam bez nego. custvuvam nekoja potreba da go slusnam da znam kade e so koj i sl.
se custvuvam kako da sum opsednata. i bas pred malku se karavme i toj si go ugasi mob. i jas edno 15 pati zvonam kako luda (a koga sum so nego mi e dosadno).
lele ova me ubiva stvarno neznam sto e. pomognete ako na nekoj mu se slucilo neka kaze kako da go nadminam. ve molam!