Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Раскинав со девојками пред 2 саата.....и сеа мојот најдобар другар сака да се фати со неа......помош???
Не се смарај пријателе, остани си другар со другарчето, лади си мадиња, он нека ја фати, зашо да не, шо к.. ти мења тебе тоа коа више сте раскинале?
А на момата..
Хм, немој ни у очи да ја погледнеш..

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
луге ај вака едно прашање кажете ми кој се смптоми на бременост у првиот месец -девојчево ја боли стомак два дена веке без престан и и се лоши поврајќа кажете дали би можело да бидат знаци на бременост бременост или нема врска?фала
creator.. овој твој пост е така? Па ако спомнало девојчето нешто на родителите, нормално нема да и дадат да се гледа со тебе и ќерка им да има дете уште на 16 години.. И не, не треба да направиш впечаток на озбилен дечко, оти баш од тоа се плашат, ќерка им да се омажи за некој уште пред завршувањето на средно, и сите соништа кои ги имале да се скршат. Вети дека повеќе ќе внимаваш и без деца додека завршите факлутет, и се ќе се среди : )

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
creator.. овој твој пост е така? Па ако спомнало девојчето нешто на родителите, нормално нема да и дадат да се гледа со тебе и ќерка им да има дете уште на 16 години.. И не, не треба да направиш впечаток на озбилен дечко, оти баш од тоа се плашат, ќерка им да се омажи за некој уште пред завршувањето на средно, и сите соништа кои ги имале да се скршат. Вети дека повеќе ќе внимаваш и без деца додека завршите факлутет, и се ќе се среди : )
оф леле луѓе и земаа се да не се слуша со мене луге се јавувам дома кај неа и онака викам доар ден ао мозе да ја доијам ... и мајкаи и ми ивка немозе и викам а како мозе да ја доијам цел ден не ја имам слушнато и мајкаи ми вика дома е неможе и викам доро ок и толку луѓе со да правам алооо:'(

B

bLiZanaCi

Гостин
леле леле леле:jaj:......кажете лек на што да мислам само не на негооооооооо.Неможам да се помирам со фактот дека не сме заедно и дека рецка не ми мава и дека не треба ни јас да мислааам на него:jaj::jaj::jaj:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
леле леле леле:jaj:......кажете лек на што да мислам само не на негооооооооо.Неможам да се помирам со фактот дека не сме заедно и дека рецка не ми мава и дека не треба ни јас да мислааам на него:jaj::jaj::jaj:
почни да се занимаваш со некои работи кои би ти го однеле вниманието пр седи пред ком читај некоја книга иди на кафе негде разговарај со луѓе комуницирај не седи сама дома пошто со самото тоа што седиш цело време ќе мислиш на него, прави работи кои не би те потсеќале на него...
да, можеш да си најдеш и некоја друга симпатија која ќе ти се свиѓа и ќе почнеш да мислиш на неа и на која ќе обрнеш внимание место на овој овде што не се замара со тебе...

Lev testis

Антички македонец
Член од
17 август 2009
Мислења
114
Поени од реакции
9
Дај ми мсн, доста сум фин на муабет :). Или па адни ме на фејсбук, па на четот ќе тропаме глупости. Гарантирам дека нема да ти текне на него до наредниот ден.

Член од
27 август 2009
Мислења
15
Поени од реакции
3
Молам за совет.
Веќе извесно време едно момче ми се моткаше низ глава па се дружевме дури одевме на школо. Летово поретко се гледаме и сфатив дека можеби ми се допаѓа. Мислам дека јас нему му се допаѓам . Проблемот е што двајцата сме срамежливи и само за љубов и симпатии не сме разговарале. Се охрабрив еднаш да почнам на таа тема ама и двајцата се повлековме.
Знам и дека е можно само онака да го симпатизирам бидејќи воедно ми и еден од најдобрите пријатели.
Молам некој кој поминал низ нешто слично да ме посоветува бидејќи сеуште сум млада и зелена :pos2: Однапред благодарам

MileJebo

Complete
Член од
7 декември 2008
Мислења
231
Поени од реакции
41
Молам за совет.
Веќе извесно време едно момче ми се моткаше низ глава па се дружевме дури одевме на школо. Летово поретко се гледаме и сфатив дека можеби ми се допаѓа. Мислам дека јас нему му се допаѓам . Проблемот е што двајцата сме срамежливи и само за љубов и симпатии не сме разговарале. Се охрабрив еднаш да почнам на таа тема ама и двајцата се повлековме.
Знам и дека е можно само онака да го симпатизирам бидејќи воедно ми и еден од најдобрите пријатели.
Молам некој кој поминал низ нешто слично да ме посоветува бидејќи сеуште сум млада и зелена :pos2: Однапред благодарам
Вака ќе му речеш. Срц, кога ќе те видам добивам чуство на екстаза која се манифестира со губење на конекција со реалноста и задлабочување на мислите во магијата на љубовта, со возвишено чуство на хаотичност,страст проследено со грандиозно неверојатен катализатор на мојата женственост т.е. естроген кој како интерна хемиска реакција е главна каузална причина за мојата моментална нимфомаска реакција! И он тогаш целиот збунет ќе те праша ЊТФ?!?! И ти ќе го фатиш за гс и ќе му речеш срц, едноставно и лове ју вери мач!! :pos::pos:

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Молам за совет.
Твојата симпатија е пешко и вагина. Тој би требало да пристапит прв, ебате ваљда не е толку заостанат ако му се свиѓаш да трпит цело време. Значит проблемот не е толку до тебе, колку што е до него. Ама ипак, ако го посакуваш толку многу, направи го првиот чекор.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Молам за совет.
Другарство, хм, деликатна ствар, можеби тој е сигурен дека ти го сакаш само како другар и е доволно разумен да не си расипе другарство со некоја глупост, односно да проба да те смува..
Треба да му покажеш барем малце, дека го бендисуеш поише од другар :) И ја сум бендисувал многу цури, ама ако глеам дека ме ценат само ко за другар, така и си останува, неам гајле, нема потреба и тоа да го усерувам..
Пошо, исто така, наведе дека си млада и зелена, претпоставувам и тој е таков, затоа, нагласи му некако дека го бендисуваш, али немој у никој случај да папучариш пошо немаш поим машко его шо може да напраи :)
Твојата симпатија е пешко и вагина. Тој би требало да пристапит прв, ебате ваљда не е толку заостанат ако му се свиѓаш да трпит цело време. Значит проблемот не е толку до тебе, колку што е до него. Ама ипак, ако го посакуваш толку многу, направи го првиот чекор.
^
|
|
Coming from a real pr0..

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Молам за совет.
хехее ја сум ја поминала истата ситуација...
мојот некогашен најдобар другар сега ми е дечко..
мислам дека треба да почнеш онака од околу да зборуваш за тоа дека не ти се свиѓа никој онака дека си разочарана од љубовта, почни да му кажуваш дека многу ти значи што е он тука како подршка.
ние со мојот дечко знаеш како почнавме... на заебанција онака знаеш што ако се фатиме, леле немој да те гледам со други мене ќе ми бидеш женска , речи и на другаркати кога ќе седите заедно нека го збреца нешто пред сите за тебе ко на пример многу се дружите вие у последно време да не има неш меѓу вас а ја да не знам, или па тнека му рече ми се чини дека кога тогаш ќе ја изврзеш другарками ако ако не ми смета и нејзе мислам дека нема да и смета..
и такви некој ствари што ќе бидат ем на заебанција ама знаеш нели у секоја заебнција има пола вистина...дај му до знаење дека не го гледаш само како другар....нека ти помогне и другарката у тоа...
и така, ако ти треба уше нешто кажи..
иначе да ти кажам многу е закон да се фатиш со другар, оти барем го знаеш многу добро он те знае...иако во врска е подруго однесувањето ама довербата што ја имаш стекнато кон него како другар никогаш нем ада се промени, таква доверба мислам дека не можеш да стекнеш со човек кој самошто си го запознала...
ајт поздрав

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Болиглава напиша:
^
|
|
Coming from a real pr0..
Still jerking off on your "best friend"?:back:

Kajgana Shop

На врв Bottom