ada
Модератор! ок?
- Член од
- 21 август 2006
- Мислења
- 5.706
- Поени од реакции
- 566
Е сеа, ќе се мачи со уцени, муабети, ова, она...Ма, пештерското..ја граба за коса и ја силува.Брат па и тука ли ти треба совет бе.
Викаш најдобра другарка ти е а, со ти кажува тоа :devil3::devil3: ??!
Тоа значи дека знаеш одредени работи за нејзиниот приватен живот и знаш повеќе работи за неа од колку што она сама се знае.
Па тоа не сведува на = :devil3: Ќе и кажеш срце или дај да те плеснам или ќе кажам на сите за ....... ова,она знаеш ти....... или ќе ти залепам некоја етикета. ЛОЛ! :devil3:
Верувај откако ќе ја натртиш ќе ти помине меракот, тестиран метод GO AHEAD! Верувај нема да се противи многу, па и она загреана е чим ти вика не си ти крив што ти го покачив тестастерон4ето.
После судења, затвори, али битно си го напраил меракот.
Плус у затвор ќе има голем избор на субјекти за doggy style секс.
Сега за сега, престани да му пишуваш пораки и сл. Така можеш да створиш само контра-ефект. Наметливоста асоцира на очај, а очајот е нешто од кое секој бега.Леле Corny иста е ситуацијава и кај мене,јас засакав еден другар ама тој како не свака дека го сакам а е 23 год...бтв форумџија е ама не е важно кој е...мене ми кажа на почет кога се запознавме дека ме сака ама и јас го сакав ама никогаш не му го кажав тоа...немам смелост за тоа.Сега проблемот е друго кај мене-цело време си пишавме пораки и на мсн и на телефон...ептен се зближивме и не беше на добро,
ама касно го сватив тоа.Ама не направив ништо околу тоа,времето течеше и течеше а јас се повеке и повеке го засакував а тој како да не го свакаше тоа...Е-фраерот или како да го наречам последниов месец се многу измени а незнам зашто...не можеше да се "сети" да пиша порака или да прати сигнал...секогаш бев јас таа првата која му пишаше пораки а после тој ако сака врати ако сака не...Последниот пат кога мирцавме беше без проблем...немаше ништо чудно...Во Саботата забележав дека се вклучил на форумот ама не се сети да се вклуче на мсн и да ми пиша иако така претходно праеше...и на форум беше вклучен и на мсн...оставив,не реков ништо...Во Неделата јас пак му пишав порака да го прашам нешто ама не врати...не му пишав еден ден после,денес пак му пишав и не врати повторно.
Помислив да не заминал на одмор ама да не ми каже тоа ме највеке чуди...ако е на одмор толку ли не може да одвои да пиша порака или да титне да каже дека е се во ред...Ја разгледав и можноста дали има друга...ако има можел да ми каже и да не му досадувам за да си нема проблеми со девојката зашто кога се запознавме тој имаше девојка ама ми пракаше без проблем пораки секогаш...Се знаеме повеке од пола година и ме чуде како можел да заборави на секој наш разговор,на сите наши пораки преку нОк...Помогнете ми и мене зашто и јас незнам што да правам веке...ова негово кутење ме полудува...И извинете за буквите во боја не пишувам од дома...прашав една форумџика од овде и и благодарам многу,таа ме советуваше да се однесувам со него исто како што тој се однесува со мене...
Ама пак мие тешко
Чекај тој прв да те исконтактира. И тогаш обавезно прашај го зошто одеднаш го снемува. Па тек после неговиот одговор ќе знаеш што поконкретно да превземеш.
Како и да е, биди подготвена на опцијата дека станал рамнодушен. Но и тоа не е страшно.
Можеби тек после паузата у комуникација ќе сфати колку му требаш.
И пак ќе повторам...засега, стави го на игнор.