Јас мислам дека треба да се видите прво ,па после да тврдиш дека си заљубена,бидејќи сегашната претстава за него сама си ја имаш искреирано.А за годините немај гајле.
за болдираното....биди сигурна во себе и полна со самодоверба и испадни лице во лице со типот и биди отворена...па шо ќе биде ќе биде....ако толку го сакаш мислам дека треба да му се отвориш и да му кажеш шо и како стојат работите...со среќаda se zapoznav so nego i e istiot od slikata ne e ni malku izmenet a ni odnesuvanjeto mi e isto,pravevme muabet kako da se znaeme cel zivot i sega mislam deka poveke go sakam otkako go vidov a sega e najteskoto ne znam dali da mu kazam deka go sakam
sovet za crator prvo ke si razmislis ubavo dali stvarni ti se custvata ili ti e moment. ako ti se stvarno togas ke ides u akcija.ako dobies korpa ke si go rasipes drugarstvoto no nema da ti e krivo posto nemozes da bides drugar so nekoj sto go sakas.toa e toa
па ти додека си на другарска база со неа можеш да прашаш што чуствува кон другиот,па да си знаеш на што си.зошто не можеш ти да знаеш дека "можда" ке прекинат,може само се караат а ти ако и се пуштиш на неа сега па она се смири пак со него..во многу лоша ситуација ке се најдеш.поз:smir:e aj eden sovet mi se svijga edna drugarka ali mn dobra drugarka mie nz so da praam se muvaseh so eden a jas i go mestev sea neso izgleda ke prekinat ama onaka so nea sum premn blizok i nz ponekad flaimn malce da se smuvam so nea nz so da pram strav mie d ne dobija korpa pa da ne ispadne niso od druagrtsvoto i aj pomosh:S
ako moze malce pobrzo odg za da znam so da pram vikendov pls
abe vremeto leci se ama mislis deka posle toa koga ke ja vidi ili prodolzi da se druzi deka ke mu bide isto ili deka nema da mu se javat custva povtorno ??mozebi i nema ama netreba da se izmacuva ako custvuva stvarno nesto. ete nemora direkno moze poleka da provocira da vidi kak oke trzne drugarkamu. da ne ja isplasi ili da ne prekine kontakt.
nema potreba od niso,sam ke si ja procenis situacijata,dali mozes ili ne,e treba i da ti sevklopat kockite za mesto,malce e zustro,ako ne na vodno nosija u kola,i ako te fatat dzandari go jedes:pos2:.Ne se shalam.Za mesto....!!!!Devojkami se oseka deka si saka seks ama ja neznam kako da i se obratam kako da ja predizvikam na toa nesto ?
испитај ситуација.. види дали ке ти се налути сврти тема демек за друга другарка... и нека ти каже мислење.. ако има став да не се лути.. тогаш пробај.. само да знаеш никоаш нема да биде исто другарството пошо ке знае дека ја гледаш со други очи.. ке треба да помине долго време за да се врати во нормала...минимум 3-4 месеци од мои искуства.. да неречам 2-3e aj eden sovet mi se svijga edna drugarka ali mn dobra drugarka mie nz so da praam se muvaseh so eden a jas i go mestev sea neso izgleda ke prekinat ama onaka so nea sum premn blizok i nz ponekad flaimn malce da se smuvam so nea nz so da pram strav mie d ne dobija korpa pa da ne ispadne niso od druagrtsvoto i aj pomosh:S
ako moze malce pobrzo odg za da znam so da pram vikendov pls
ако ти е од клас бегај подалекуТипот шо ми се свиѓа е дете од генерација..не сме некои блиски другари..туку сме на здраво, шо праиш..за роденден му ги поклонив 3те работи што најмногу ги сака..секако се распрашав кој се тие работи од неговиот најбољи другар шо учи со мене..и мислам дека тој шо учи со мене знае дека ми се свиѓа..инаку типот е човече што вака на изглед не се замара со ништо..доаѓа у школо само зошо мора и тако даље..нз што да направам за да му дадам до знаење дека ми се свиѓа..дури мислам дека и се заљубувам во него..страв ми е од неговата реакција..зошто ако не сака да бидеме ништо повеќе од другари..може нема да бидеме ни на здраво шо праиш...ААААА Шо да правааам?!:nesum:
Прво потруди се да се зближиш повеќе со него,распрашај се дали има девојка,па после извесен период кажи му дека ти се допаѓа.Или ќе бидете заедно или не.Трето нема.Типот шо ми се свиѓа е дете од генерација..не сме некои блиски другари..туку сме на здраво, шо праиш..за роденден му ги поклонив 3те работи што најмногу ги сака..секако се распрашав кој се тие работи од неговиот најбољи другар шо учи со мене..и мислам дека тој шо учи со мене знае дека ми се свиѓа..инаку типот е човече што вака на изглед не се замара со ништо..доаѓа у школо само зошо мора и тако даље..нз што да направам за да му дадам до знаење дека ми се свиѓа..дури мислам дека и се заљубувам во него..страв ми е од неговата реакција..зошто ако не сака да бидеме ништо повеќе од другари..може нема да бидеме ни на здраво шо праиш...ААААА Шо да правааам?!:nesum: