Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Па и треба да е горе-доле исто. Сексот е дел од врската - не треба да ти бакнува нозе, само затоа што си имала секс со него. Тоа е нормална работа и дел од секоја врска. Можеби само ќе ја зацврсти врската повеќе.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Што се однесува исто,како баш да му е гајле што сум му се предала,како да не му значи ништо.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ама девојче бе, па сексот е дел од врската.
Уживај во моментите со него и не навлагај и не го тупи за ситници.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
Што се однесува исто,како баш да му е гајле што сум му се предала,како да не му значи ништо.
ти очигледно очекуваш стварно премногу од дечко ти.Ти пишав и прееска, прво се љутиш и си повредена зашто не те земал кај баба му и дедо му и како што памтам сте повеќе од една година заедно.И си му дала, и тоа е во ред, прекрасно е, не верувам дека не му значело и дека не му било убаво.Но тоа не значи дека сега треба ти тоа да му го извадиш низ нос, затоа што те скинал.Тоа била твоја одлука, он не те натерал.Неможеш да го гледаш кинењето како производ/услуга, ако си му дала не значи дека сеа мора да ти врати/плати со нешто (не мислам материјално)

Член од
20 јануари 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Не очекувам премногу од него барем малку да биде подобар од пред кинењето.Точно дека била моја одлука и дека не ме натерал.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Не очекувам премногу од него барем малку да биде подобар од пред кинењето.Точно дека била моја одлука и дека не ме натерал.
Бисера, па побарај од него, не од нас :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.549
Поени од реакции
2.740
Колку си само незрела и разгалена девојка тешко за тој дечко што иде со тебе.А како се понашал со тебе он пред да те скине па сега да треба да се променува за да ти приметиш.Не очекувај големи промени од него освен ако не си му била прва и ти на него па да мисли дека ти е извините на речник златна па да мрднува по тебе.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
абе девојче....кажи што точно сакаш да направи.Да ти се јавува цело време? да ти купува поклони? да биде цело време со тебе? што сакаш? знаеш самата што сакаш или си гледала некој филм каде што девојката му дала и овој е пресреќен и ја сака повеќе?

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
А шо треба да прај сега детето, да ти бакнува нозе и да те носи на раце ако си му дала ти
Божеееееее :nenene:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Да сум имала за прв пат секс со него значи му се предадов.Додека не му се предадов се беше ок,ама според мене сега понекогаш се однесува исто како пред да ме скине понекогаш полошо понекогаш подобро ама повеќето е исто.
Сега е повеќе напален, сака поредовен секс, што ти е чудно ?:pos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Perla напиша:
Да сум имала за прв пат секс со него значи му се предадов.Додека не му се предадов се беше ок,ама според мене сега понекогаш се однесува исто како пред да ме скине понекогаш полошо понекогаш подобро ама повеќето е исто.
А демек додека не му се имаше предадено, баш се` било океј? Цветале само синолички, немало лошо однесување?
Премногу си се внесла во целата ситуација и јас гарантирам дека од ништо нешто правиш џабе. Или па тој очекува сега сексот да ви е најекстра. Често луѓево знаат да си умислуваат и да бараат трн таму каде што нема. На крајот на краиштата разговарај со него и кажи му како се чувствуваш.
Еве, кажи си како сакаш да се однесува со тебе? Што конкретно ти фали откако сте го имале првиот однос?

И убо рече Скорпио, сигурно од нервоза сега не му даваш редовно и тоа го прави нервозен.

Член од
4 мај 2008
Мислења
3
Поени од реакции
0
vaka sega vecer so devojkava izleguvam zaedno i so drustvo, i sakam da i recam da odime na samo i da porazgovarame za nas t.e so nekoi zborovi da ja nateram da se smirime oti mislam deka e vreme. Daj kazete nekoi ubavi zborovi so koj ke mozam da ja pridobijam nekako oti stvarno mnogu ja sakam a znam deka i taa mene.:toe:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
vaka sega vecer so devojkava izleguvam zaedno i so drustvo, i sakam da i recam da odime na samo i da porazgovarame za nas t.e so nekoi zborovi da ja nateram da se smirime oti mislam deka e vreme. Daj kazete nekoi ubavi zborovi so koj ke mozam da ja pridobijam nekako oti stvarno mnogu ja sakam a znam deka i taa mene.:toe:
Нема потреба да се трудиш да смилуваш зборови или да ти кажуваме ние некои убави зборови за да и кажеш, плесни и го у фаца дека ја сакаш и ќе ја разнебидиш малата.:smir:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Кога ќе е во близина, покажи и дека успеала да ти го разбуди Стојко. Ќе се воодушеви и ќе биде твоја анама форева.
4@0

Kajgana Shop

На врв Bottom