- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.777
- Поени од реакции
- 37.781
... постовите може се одамна, ама се работи за истиот дечко што си одела 5 години, тоа што си посетувала терапевт не е крив дечкото што го набедуваш сега, терапевтот што си го посетувала е поради „твојата фобија“ што сама тука си ја напишала де не ти ги цитирам пак постовите, несоница, страв од возење, од болести, од луѓе, а зашто не си посетувала „терапевт“ за ослабување или „терапевт“ да прекинеш со пушење или коцкање? нели обожаваше покер итн? тие работи ги оправдуваш? што ако тие се причини што ете некој може со време ќе се олади од тебе? тигрице?Тие постови се одамна
Баш ради таа блокада која ја коментираш јас почнав да посетувам терапевт , чиј совет беше дека и сексот покрај другото ја држи врската и дека кога ќе имаме односи ќе се среди се. Па одкако го имав првиот пат испадна дека сепак тој е ладен со мене, значи не бил до сексот или тој веќе си имал некоја друга за таа потреба
.Значи мислењето меѓу другото ми беше
Или не ме сака или е геј ?
Друго не знам што да мислам па затоа пишав на форумот ја опишав цела ситуација како е и што е сакав да слушнам други мислења околу ситуацијата