- Член од
- 25 август 2019
- Мислења
- 265
- Поени од реакции
- 501
zapisi se heklanje, dosadata moze da ti sozdade neprijatelizapishi se na karate za da ojacash malce
sala na strana ne zasluzuvash ljubov.
sala na strana, ne zasluzhuvas vnimanie
zapisi se heklanje, dosadata moze da ti sozdade neprijatelizapishi se na karate za da ojacash malce
sala na strana ne zasluzuvash ljubov.
ili heklanje ili yoga, probaj...of tebe ne mi treba nisto
za tvoja srekja gushkanje I vnimanie iam vo izobilstvo
ps: neam slobodno vreme za razlika of tebe koj visok imash.
ili karate ili fudbal okili heklanje ili yoga, probaj...
malku ti e e na tebe skokanje decko.Za da me navredis treba da imas dobar kof. na inteligencija.
Mi davas sovet, ti odgovaram na sovetot, i mi vikas zapisi se na karete...obid za merenje pamet? ne te razbiram
DenaM ти се пушта, нели конташ?Da fatam druga, pa da raskinam
Тоа е бар лесно, и раче врши работа некад ако немаш соодветен уред. Кулирајте малку, кај со вакви препуцавки и клетви.nedostatok na seks si go prai svoeto
Ако имаш слободно време да советуваш, советувај. Дури и да е погрешно, океј - добредојден е секој совет. Но ако имаш потреба од вниамение, па си решила да коментираш со цел да разврзеш караница, најди си друг и лечи си ги фрустрациите на друго место. ПС. Ти признавам, појака си, попаметна, поинтелигентна, секоја твоја реплика беше одлично осмислена и најважно...твојата комуникација е на завидно ниво. Секоја чест. Ти победи. Браво.malku ti e e na tebe skokanje decko.
nemora niso ti kazav so se tice mene obesi se.
Прегледај го приврзокот 216619
@DenaM , девојче/жено, коментираш(во улога на советодавач), потоа ти одговарам на истото и почнуваш да ме вреѓаш. Ти пишав дека не те разбирам, ти ми одговори
Ако имаш слободно време да советуваш, советувај. Дури и да е погрешно, океј - добредојден е секој совет. Но ако имаш потреба од вниамение, па си решила да коментираш со цел да разврзеш караница, најди си друг и лечи си ги фрустрациите на друго место. ПС. Ти признавам, појака си, попаметна, поинтелигентна, секоја твоја реплика беше одлично осмислена и најважно...твојата комуникација е на завидно ниво. Секоја чест. Ти победи. Браво.
ееех, ако е за "интересно" далеку ќе ја дотераме.Ај па и ти, колку брзо се предаваш!!!
..а баш почна да станува интересно![]()