Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
of tebe ne mi treba nisto
za tvoja srekja gushkanje I vnimanie iam vo izobilstvo
ps: neam slobodno vreme za razlika of tebe koj visok imash.

Za da me navredis treba da imas dobar kof. na inteligencija.
Mi davas sovet, ti odgovaram na sovetot, i mi vikas zapisi se na karete...obid za merenje pamet? ne te razbiram

1567610216604.png
@DenaM , девојче/жено, коментираш(во улога на советодавач), потоа ти одговарам на истото и почнуваш да ме вреѓаш. Ти пишав дека не те разбирам, ти ми одговори
malku ti e e na tebe skokanje decko.
nemora niso ti kazav so se tice mene obesi se.
Ако имаш слободно време да советуваш, советувај. Дури и да е погрешно, океј - добредојден е секој совет. Но ако имаш потреба од вниамение, па си решила да коментираш со цел да разврзеш караница, најди си друг и лечи си ги фрустрациите на друго место. ПС. Ти признавам, појака си, попаметна, поинтелигентна, секоја твоја реплика беше одлично осмислена и најважно...твојата комуникација е на завидно ниво. Секоја чест. Ти победи. Браво.

Прегледај го приврзокот 216619
@DenaM , девојче/жено, коментираш(во улога на советодавач), потоа ти одговарам на истото и почнуваш да ме вреѓаш. Ти пишав дека не те разбирам, ти ми одговори

Ако имаш слободно време да советуваш, советувај. Дури и да е погрешно, океј - добредојден е секој совет. Но ако имаш потреба од вниамение, па си решила да коментираш со цел да разврзеш караница, најди си друг и лечи си ги фрустрациите на друго место. ПС. Ти признавам, појака си, попаметна, поинтелигентна, секоја твоја реплика беше одлично осмислена и најважно...твојата комуникација е на завидно ниво. Секоја чест. Ти победи. Браво.

Ај па и ти, колку брзо се предаваш!!!
..а баш почна да станува интересно:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom