како фино ја терате дискусијата кон вина на човекот што во очај им кажа што ранат дома, да ви е алав.
ДА, направи грешка што им кажа на родителите и ги замеша. Дај нека ни остави адреса каде е, па да одиме и го запалиме. Пошто сите ние сме безгрешни и грешки не правиме во врски или барем вие што така лесно му судите на детето немате направено слична грешка или било каква.
Од друга страна да скокаш на разни куриња е океј, супер е то... онака ќе си срцкаш на инста...
а пази финта, детево дознава сасвим случајно откако козава му го трга телефонот од раце кога тој посегнал да види колку е саат. Не зема идиотка ведаш да му кажи, види јас се допишувам со тој менторот (ме дупи или планирам да ме дупи) па ти земи сликај се, туку го матка детево уште некое време кое минува со кавги и оддалеченост, НЕ СТАВА КРАЈ.
На крај, овај избезумен, не знае што да прави и наместо да ја отера каде и е место ДА прави грешка и оди кај нејзините да ја накодоши што тркало имаат дома, со надеж дека ќе ја спаси врската.
ЈЕБИ ГА мора да ја сакал.
Али не, дај ќе го осудиме. Говедо недораснато, идиот, како смеел така!
Требаше да ја остави да скока по куреви и да му глуми оддалеченост сè додека таа принцезата не одлучи на врската да стави крај. Во меѓувреме сè е океј, нека седи братот и нека се чуди каде се ебаа пет години.
Е затоа немате среќни врски, неизживеаноста е опасна ствар и си барате вакви изговори како овај со детето за да оправдате работа за која нема и не постои оправдување.
п.с. па уште порака му пушта како можеби еден ден ќе биле пак заедно. КЛАСИКА.
Јас сега ќе сменам пар куреви во животот, ама пошто голем дел од нив ќе бидат идиоти и нема да најдам некој како тебе да ме гледа и да ме сака можда еден ден и ќе ти се вратам. трај си.