Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Џ

ЏинЏер

Гостин
За да постапува он зрело она треба да заслужи. А во ситуацијава едино нешто што заслужува она е да и ркне во фаца и да и каже тоа што Ставро го пиша погоре.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Не, за да постапуваш зрело, не мора никој тоа да го заслужи. Зрелоста треба да е лична карактеристика на индивидуата.

А според мене, дури и ркнувањето во фаца е далеку позрело од плачење кај мајка и и татко и.

Али ок, секој со своето.

C

Castiel

Гостин
Не, за да постапуваш зрело, не мора никој тоа да го заслужи. Зрелоста треба да е лична карактеристика на индивидуата.

А според мене, дури и ркнувањето во фаца е далеку позрело од плачење кај мајка и и татко и.

Али ок, секој со своето.
А зашто претпоставуваш дека е плачење? Гледаш бил сериозен да ја земе за жена. Сигурно и нејзините го очекувале тоа. Само им ја кажал причината зашто прекинале. Плачење е сосема друга работа.

Член од
20 јануари 2013
Мислења
399
Поени од реакции
472
Најдете ја најверната женска и на инстаграм нека и пише некој од лажен профил со демек го шета светот и има пари и животот му е авантура... За многу кратко време таа ке му врати и толку од верноста... У мода е да си курвичка што не сака да се жени до 35,за 8 Март да иде Истамбул,а на инстаграм да става голи цицки... Курвинско време дојде брате

Џ

ЏинЏер

Гостин
А зашто претпоставуваш дека е плачење? Гледаш бил сериозен да ја земе за жена. Сигурно и нејзините го очекувале тоа. Само им ја кажал причината зашто прекинале. Плачење е сосема друга работа.

Кога имаш проблеми во врската, ги решаваш со партнерот. Он не бил во врска со мајка и' и татко и' туку со неа и се што имал да каже, требало да и' каже исклучиво нејзе.
Друго, не отишол да им каже причина поради која прекинале, пошто они технички не ни прекинале тогаш, и' простил. Чуму потребата да се вмешаат родителите или било кој друг?

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.343
Поени од реакции
4.675
Иам и ја сличен кикс напраено, не беше изневерување у прашање, али препатетична порака ко да пасам трева ме извади од такт...Прво го напраив она од постот на Ставрогин, а после ова другово од постов на дечково.
Можда изгледа дека беше изгубено време морам али нималку не ми беше битно ни она, ни фамилијата, ни другарките шо посмислиле, туку онака да ја отерам упм и да се откачам од неа.
Јбг научив, да ја сретнев денес а не пред 7 години немаше така да ми се понаша :D

Член од
20 јануари 2013
Мислења
399
Поени од реакции
472
Кога имаш проблеми во врската, ги решаваш со партнерот. Он не бил во врска со мајка и' и татко и' туку со неа и се што имал да каже, требало да и' каже исклучиво нејзе.
Друго, не отишол да им каже причина поради која прекинале, пошто они технички не ни прекинале тогаш, и' простил. Чуму потребата да се вмешаат родителите или било кој друг?
У кој филм си ? 5 години ја има ебано а тие слушале како стенка,да се неговите свесни тие би го барале момчето а не тој нив

C

Castiel

Гостин
Проблемот престанал да е меѓу нив во истиот момент кога отишла кај менторот. Така да проблемот дека е само меѓу нив е сосема погрешно.

Член од
20 јануари 2013
Мислења
399
Поени од реакции
472
Си бил ти таму кога он ја ебел, а они слушале?
Да не се пронајде некаде погоре,Доколку керка ти оди со некој 5 години и раскине нема да те гајле зошто, речии ајде сине со следниот поеби се уште 6 години па раскинете

Џ

ЏинЏер

Гостин
Да не се пронајде некаде погоре,Доколку керка ти оди со некој 5 години и раскине нема да те гајле зошто, речии ајде сине со следниот поеби се уште 6 години па раскинете
Ако ќерка ми е возрасна личност, тоа што прави со нејзиниот живот е лично нејзина работа. И не, не би се мешала исто ко што и мене не ми се мешале.

Проблемот престанал да е меѓу нив во истиот момент кога отишла кај менторот. Така да проблемот дека е само меѓу нив е сосема погрешно.
Ќе ја прекинам овде дискусијава, бидејќи доволно добро те познавам и знам дека ми ја разбра поентата. Исто така знам и дека и до утре да дискутираме, нема да се поместиме од мртва точка. Следново не се однесува конкретно на тебе.

Се извинувам на сите кои се најдоа навредени. Ваше си е како се справувате со ситуации во вашите животи. Само, нека не ве чуди ако со такви сфаќања тешко успевате да задржите жена до себе.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
како фино ја терате дискусијата кон вина на човекот што во очај им кажа што ранат дома, да ви е алав.

ДА, направи грешка што им кажа на родителите и ги замеша. Дај нека ни остави адреса каде е, па да одиме и го запалиме. Пошто сите ние сме безгрешни и грешки не правиме во врските или барем вие што така лесно му судите на детето немате направено слична грешка или било каква воопшто.

Од друга страна да скокаш на разни куриња е океј, супер е то... онака ќе си срцкаш на инста...
а пази финта, детево дознава сасвим случајно откако козава му го трга телефонот од раце кога тој посегнал да види колку е саат. Не зема идиотка ведаш да му кажи, види јас се допишувам со тој менторот (ме дупи или планирам да ме дупи) па ти земи сликај се, туку го матка детево уште некое време кое минува со кавги и оддалеченост, таа НЕ СТАВА КРАЈ.

Овај избезумен, не знае што да прави и наместо да ја отера каде и е место, ДА - прави грешка и оди кај нејзините да ја накодоши што тркало имаат дома, со надеж дека ќе ја спаси врската.
ЈЕБИ ГА, мора да ја сакал.

Али не, дај ќе го осудиме. Говедо недораснато, идиот, како смеел така!
Требаше да ја остави да скока по куреви и да му глуми оддалеченост сè додека таа принцезата не одлучи на врската да стави крај. Во меѓувреме сè е океј, нека седи братот и нека се чуди каде се ебаа пет години.

Е затоа немате среќни врски, неизживеаноста е опасна ствар и си барате вакви изговори како овај со детето за да оправдате работа за која нема и не постои оправдување.

п.с. па уште порака му пушта како можеби еден ден ќе биле пак заедно. КЛАСИКА.

Јас сега ќе сменам пар куреви во животот, ама пошто голем дел од нив ќе бидат идиоти и нема да најдам некој како тебе да ме гледа и да ме сака, можда еден ден и ќе ти се вратам. трај си.

Последно уредено:
Член од
24 март 2010
Мислења
15.346
Поени од реакции
26.345

Kajgana Shop

На врв Bottom