Брачко, слушај сеа. И кажав дека ја сакам на цура која имаше дечко година и три месеци. Иако ни најмалце не очекував, и таа покажа симпатии кон мене.da ama toa me plasi zasto custvuvam deka go znam odgovorot![]()
Намали мирцотepа vаkа se znam so deckovo od net se toa br poraki si pisuvame itn.gledam deka mu se svigam i on na mene ama nikako ne mi pristapuva licno vo 4 oci nikogas ne sme pravele muabet ne znam sto da pravam
Добро бе девојче зашто едноставно не му пишеш еј како си што правиш ај на кафе.Не знам кој е проблемот.Ако чекаш,во моментов да те покани он,верувај дека многу убави работи ќе пропуштиш во животот.Никогаш не чекај.Стапи во акција:helou:epа vаkа se znam so deckovo od net se toa br poraki si pisuvame itn.gledam deka mu se svigam i on na mene ama nikako ne mi pristapuva licno vo 4 oci nikogas ne sme pravele muabet ne znam sto da pravam
Абе фантоме не боли, ама ако те одбијат глупо е. На девојче кога ке му кажеш дека го сакаш а не одиш со неа тогаш и ги дигаш акциите само ништо друго, на неа и е исто како веќе да си прочитан буквар, исто како да те имала.Брачко, слушај сеа. И кажав дека ја сакам на цура која имаше дечко година и три месеци. Иако ни најмалце не очекував, и таа покажа симпатии кон мене.
Не се плаши да пробаш, не боли многу. ;)
najprvo da se izvinam sto ne pisuvam kirilica ama mojov kompjuter e muzejski i nemam makedonski jazik
da ne zabegavam od temata-IMAM PROBLEM
ima eden decko sto mi se sviga a so koj imam dolga istorija....
Deckoto uci so mene vo klas, i porano (vo vtora godina-sea sum cetvrta) idevme nekoi 4 ipol meseci i posle toa se muvavme uste ednas dva pati ama nisto poveke.... Sega pak mi se sviga a mislam deka i on mene posto mnogu sme zblizeni i segde sme zaedno a i drugite od klas pocnaa da primetuvaat nekoi iskri
Problemot e vo toa sto toj e mnooooogu sramezliv i ne veruvam deka ke mi prijde a jas ne znam kako da go zavedam pak....
ako znae nekoj ve molam KAZETE!!!!!![]()
Честито, да одете многу и да се сакате.luge fala na site sto mi pisaa soveti za kako da go fatam deckovo!!!! malo izvestuvanje za site sto gi interesira: PAK SME ZAEDNO![]()
После долга врска, одредено време секоја машка особа ќе ја споредуваш со бившиот од различни аспекти. Не се секирај, ќе пројде брзо, а вистинскиот те чека зад аголот, keep lookin'.epa vaka i jas da go kazam problemot:imav dolga vrska i raskinav pred nekolku meseci i sega se nerviram sto nemozam da si najdam toa sto go baram.se nekoj seljaci ,nafurani nekoj prazni ili im se svigjam se na nekoj sto mene ne mi se svigjaat i obratnosto da pravam ?a sakam da si fatam decko koj ke bide dobar i k me ceni i saka i pamten i moj kalibar
![]()
Meни го калибарот.epa vaka i jas da go kazam problemot:imav dolga vrska i raskinav pred nekolku meseci i sega se nerviram sto nemozam da si najdam toa sto go baram.se nekoj seljaci ,nafurani nekoj prazni ili im se svigjam se na nekoj sto mene ne mi se svigjaat i obratnosto da pravam ?a sakam da si fatam decko koj ke bide dobar i k me ceni i saka i pamten i moj kalibar
![]()
Убаво кажа Виктор...некогаш машките сакаат девојки кои ќе тргнат во акција,кои се поопуштени,нема ништо да загубиш ако ти го поканиш,верувај ми и само напред :smir:eee ne go najdov na mirc se znam za nego kaj uci slika prijateli seto toa i stvarno mi se sviga