Па и ти си глумела пред брак штом у брак си се дрзнала да се ложиш на брат му. Што ти е на тебе свето во бракот? Мислам со кој памет си дозволуваш да се доведеш во таква ситуација. И извини, ама мислам дека само си бараш изговори во тоа дека он бил отсутен и незаинтересиран за да можеш да си ги оправдаш чувствата спрема брат му. Си пробала ли да разговараш што го мачи, зашто е отсутен или едвај чекаш да не е дома за да може да флертуваш со негов брат. Немало решение бе. Има. Фокусирај се на сопругот, направи напор да му го привлечеш вниманието нему, а не на брат му. Мислиш дека он е глуп, не приметил разлика кај тебе? Па уште си дошла да се жалиш како имаш проблеми?jas seto toa go razbiram no megu nas postoi edna golema dalecina posle site tie problemi i nereseni raboti a toj e postojano odsuten i nezainteresiran da gi resime.namesto nego postojano do mene e negoviot brat koj vo posledno vreme premn me privlekuva a imam i pricina da veruvam deka i toj go cuvstvuva istoto za mene.ne bi sakala da napravam nekoja glupost so bratmu i pokraj toa sto mazot mi ne zaprimetiva deka sum ziva no kolkavi se sansite da se izbegni toa koga postojano sme sami doma? gledam deka i toj se vozdrzuva i jas no do koga?a mazotmi voopsto ne e onoj koj mislev deka e samo dobro glumel .nisto ne go ineteresira
Друже не си заљубен. Во најголема рака си можеби затрескан, но не и заљубен. Иницијалната каписла е пуштена, сеа зависи од тебе што и како ќе избереш.Здраво на сите
Имам и јас еден љубовен проблем, па би сакал да го споделам за помош... Засакав една девојка пред извесно време, со неа разговорот ми е сосема нормален(не е нешто посебно) е сега проблемот е што таа девојка му беше бившата на мој близок другар(до пред пет месеци). Тој сеуште ја сака неа длабоко но сепак оди и со други девојки за мување и слично, дури пред некој ден направи тетоважа од датумот кога почнаа со врската. А за нејзе сигурен сум дека не се замара многу со него... Сега незнам како треба да постапам со него, дали да му кажам дека сум заљубен во неа и како тој би постапил со тоа, не би сакал да се случи некој проблем меѓу нас затоа што се почитуваме.
Ако може поискусните за дадат одговори за овој проблем. Благодарам однапред!
definitivno e najlesno da sudis za drugite od strana.nikoj ne rece deka sakam da se sluci toa tuku deka toa e golem problem za mene za koj nemozam da najdam resenie zatoa sto kirija ili razvod za mm voopsto ne doaga vo predvid i jas nemam izlez.mislis deka jas ne sum svesna za tie resenija?zosto jas molcam ?zatoa sto sakam da dojde do BRATOUBISTVO? dali ti voopsto znaes sto imam jas preziveano vo ovoj tn brak pa da mi kazis deka mi treba lecenje?kako sto kazav najmn ima da kazi onoj koj nisto ne znae i onoj koj nisto ne pominal vo zivotot.zalam sto ziveam na vakvo mesto kade sekoj na sekogo moze da mu bide sudija a najmnogu onie koi se najlosi
Женати дознала и не те остави?? Хм, јас да сум била на нејзино место би те оставила без око да ми трепне а и детето со мене . Да се вратиме на темава. По мое мислам дека е најубаво добар развод него лош брак. Може звучи лошо но поарно да си се фино лепо ти разведеш, па ако сака девојката да е со тебе ( таа другата) во ред, ако не сака па во ред. Бидејќи еднаш чим си изневерил ќе го сториш тоа и два пати и сто пати. Џабе си во брак без чуства , не губиш ни ти ни жена ти ништо од тој брак, само може лошо да излезе за детето. Не сум искусна многу и јас сум толку години во брак, но чуства не се ладат за 4 години.. Воа од мене е најубав совет што можамд а ти го дадам.Здраво дечки,сакам да кажам еден мој проблем и да слушнам совети од некој поискусни овде на форумов и мислење за понатака во овој лажен и виртуелен свет кој го нарекуваме живот.
Приказната започнува со моето женење пред 4 години кога се беше совршено и се сакавме,се роди и дете кое сега е 3 години и кое неизмерно го сакам,ама после одреден период таа страст,љубов итн паднаа под 0.
Во изминатава година запознав една личност од друга вера и националност,и буквално како да сме се барале цел живот бидна што бидна се смувавме и мислејќи дека ќе биде краткорочно бидејќи јас женет а таа од друга вера и националност не многу дадов значење.Ама еве веќе 1 година помина и сеуште сме заедно и не само што сме заедно и се гледаме многу често,него екстремно многу се сакаме.Ова нема сите да го сватат,и ќе го сватат погрешно,како тоа не чини,грев е и останато.Но исто така и многу малку луѓе нема да разберат како ми е мене во моментов,и како е да запознаеш личност која буквално во све си одговарате,исти ум,исти реченици се надополнувате,исто размислувате...буквално се до храна и пијачки,и со саати да зборуваме,кога ќе одиме дома продолжуваме со пишење,и тоа не трае 1 месец,него цела година и секогаш имаме што да зборуваме и смееме.Мене лично никогаш не ме интересирало ниту вера ниту националност и не ми сметало.Е сега таа се вери пред 2 недели за странство и не по нејзина волја него под силен притисок од нејзините родители и нејзините пријатели бидејќи буквално сите разбраа за нас меѓу кој и жена ми.И сега уште еден месец ќе биде тука,и мора да замине,и двајцата плачеме ко некој тинејџери бидејќи и двајцата не знаеме што да правиме и сеуште се гледаме иако е верена.Како се наближува времето кога треа да си замине,така ми се кине дел по дел од мене и ноќи не можам да спијам.Ми се вртат во умот 300 мисли и ниедна не е подобра од другата,бидејќи да беше пред 3 години кога не би имал дете знам и сам што да направам,но поради детето немам ништо превземено и направено,па затоа се обраќам тука,ако не друго,барем со некој ќе можам да го споделам мојов проблем.Само едно знам....дека дефинитивно судбината не споила во погрешно време.
Истото ке ти се случи и овде, ќе ти здосади по одредено време. Нели на почеток и пред и во бракот ти било супер?Здраво дечки,сакам да кажам еден мој проблем и да слушнам совети од некој поискусни овде на форумов и мислење за понатака во овој лажен и виртуелен свет кој го нарекуваме живот.
Приказната започнува со моето женење пред 4 години кога се беше совршено и се сакавме,се роди и дете кое сега е 3 години и кое неизмерно го сакам,ама после одреден период таа страст,љубов итн паднаа под 0.
Во изминатава година запознав една личност од друга вера и националност,и буквално како да сме се барале цел живот бидна што бидна се смувавме и мислејќи дека ќе биде краткорочно бидејќи јас женет а таа од друга вера и националност не многу дадов значење.Ама еве веќе 1 година помина и сеуште сме заедно и не само што сме заедно и се гледаме многу често,него екстремно многу се сакаме.Ова нема сите да го сватат,и ќе го сватат погрешно,како тоа не чини,грев е и останато.Но исто така и многу малку луѓе нема да разберат како ми е мене во моментов,и како е да запознаеш личност која буквално во све си одговарате,исти ум,исти реченици се надополнувате,исто размислувате...буквално се до храна и пијачки,и со саати да зборуваме,кога ќе одиме дома продолжуваме со пишење,и тоа не трае 1 месец,него цела година и секогаш имаме што да зборуваме и смееме.Мене лично никогаш не ме интересирало ниту вера ниту националност и не ми сметало.Е сега таа се вери пред 2 недели за странство и не по нејзина волја него под силен притисок од нејзините родители и нејзините пријатели бидејќи буквално сите разбраа за нас меѓу кој и жена ми.И сега уште еден месец ќе биде тука,и мора да замине,и двајцата плачеме ко некој тинејџери бидејќи и двајцата не знаеме што да правиме и сеуште се гледаме иако е верена.Како се наближува времето кога треа да си замине,така ми се кине дел по дел од мене и ноќи не можам да спијам.Ми се вртат во умот 300 мисли и ниедна не е подобра од другата,бидејќи да беше пред 3 години кога не би имал дете знам и сам што да направам,но поради детето немам ништо превземено и направено,па затоа се обраќам тука,ако не друго,барем со некој ќе можам да го споделам мојов проблем.Само едно знам....дека дефинитивно судбината не споила во погрешно време.
Шупак си... ај сеа плачи шо ве споила во погрешно време и стани копук шо не плаќа алиментација за детето. Ми се сере од вакви нелуѓе. Има дете, најголем проблем му е љубовницата шо се верила. Ебате родителот. Бебе си.Здраво дечки,сакам да кажам еден мој проблем и да слушнам совети од некој поискусни овде на форумов и мислење за понатака во овој лажен и виртуелен свет кој го нарекуваме живот.
Пиши каков проблем, доколку тие потребен од машка страна, слободно ќе ти помогнам.Дали им некој сободен да пишам во инбокс, ми треба совет..?
Шупак си... ај сеа плачи шо ве споила во погрешно време и стани копук шо не плаќа алиментација за детето. Ми се сере од вакви нелуѓе. Има дете, најголем проблем му е љубовницата шо се верила. Ебате родителот. Бебе си.
Луѓе што би биле потенцијално одлични родители се мачат дете да имаат, вакви ко тебе се котат ко зајци и запоставуваат деца пошо не знаат да си ги контролираат тоаа нагоните.
Глеј си детето.
Shqiptar si? ili ona e?Здраво дечки,сакам да кажам еден мој проблем и да слушнам совети од некој поискусни овде на форумов и мислење за понатака во овој лажен и виртуелен свет кој го нарекуваме живот.
Читаш дека се верила под силаShqiptar si? ili ona e?![]()