Навидум уште едно исто утро. Заѕвони алармот, се размрдав низ креветот и едвај станав на нозе. Во себе си помислив колку напорен ден ме очекува, работа со куп, а волја никаква. Отидов да се туширам, иако знаев дека додека да стигнам до работното место, дождот лом ќе ме направи. Сеедно, си помислив и побрзав да се средам зошто ова ќе ми биде второ доцнење неделава, а шефот не ми е нешто наклонет, татино детуле. Одлучив да ја облечам тесната сукња што бившиот ми ја имаше подарено со бела кошулка и високи црни потпетици. Брзајќи да ги најдам клучевите, го подразбудив дечко ми, кој сонливо ме поздрави и напомена дека имал некаков проблем со колата, па побезбедно ми било да сум одела со такси, додека да го решел проблемот. Гледајќи на саат колку каснам, воопшто не го ни дослушав туку излетав низ вратата. Влегов во кола, ја запалив и во себе си помислив дека овој мојот можеби сонувал за некој квар пошто се си беше во ред и тргнав. Арно ама, среќата никад не ми била наклонета кога брзам, па на половина пат, колата ми изгаси. Едвај успеав да ја паркирам на страна и лупнав по воланот ко тој да беше крив за тоа што останав нитаму-ниваму.
За среќа, дождот веќе престана да паѓа, па излегов од кола и си запалив цигара. Мислејќи што да правам следно и како да стигнам на работа, во близина се паркираше моторџија, облечен целиот во црно, со црна кагица и бајкерски чизми. Би му дала околу 30тина години. -Фолирант, си помислив, се занесува дека е фраер, а во мене осетив некоја топлина што брзо ми се рашири низ целото тело. Ја извади кагицата, ја стави на моторот и се упати кон мене. Го гледав ко првпат да гледам маж и полека вовлеков дим од цигарата.
Се поднасмевна и праша дали може да ми помогне некако. Познавајќи се себе си, знаев дека нема добро да се заврши ако долго се вртка околу мене, па возвратив со насмевка и кажав дека немам потреба од никаква помош. Веројатно сфати дека нема да го издржам и праша дали може да му дадам упаљач, да пуши заедно со мене. –Ах, сигурно нема да останеме на ова пушење, си реков во себе и му го подадов упаљачот. Гледајќи како ја држи цигарата, како ја врти низ усните, посакав за миг да ми се најде меѓу нозе. Ме прочита и почна да ми прави безвезен муабет, ко да знаеше дека што повеќе збориме, толку повеќе го посакувам во мене.
-Не личи на дама како тебе да пуши цигари, ми рече зајадливо.
-Не личи на мангуп ко тебе да ми кажува такви работи, му вратив дрско.
-Почнува да врне, ќе ти смета да почекам кај тебе во кола да прекине - праша и тргна накај кола ко небаре јас да го поканив. Што се замислува овоj - си викнав во себе, додека он веќе влегуваше во колата. Влегов и јас, ја треснав вратата и почнав да се расправам ради понашањето негово. Одеднаш, се доближи до мене, ми ја стави неговата рака преку уста и рече: -Ајде, знаеме многу добро како ќе се заврши ова, не го троши времето на карање, знаеш дека ќе те ебам. Останав зачудена од неговата храброст и дрскост, а во себе веќе го замислив како ме соблекува. Грубо му ја тргнав раката и пред да кажам било што, ме залапа. Срцето ми лупаше ко лудо. Од долу осеќав пулсирање, телото ми се стресе. Се лапавме ко ненормално напалени средношколци. Почнав да му ја соблакам јакната, а тој мене кошулата. Го тргнав и му реков да се префрлиме позади.
-Прво ќе ми седнеш на куров, камен ми е, морам да ти ја осетам пичката. Ги потсоблече фармерките, го извади од боксерки и гордо се окези. Имаше кур на кој би седела 23/7, а останатиот саат би го лижела ко последно да ми е. Побрзав да ја подигнам суќњата, се наместив над него и му реков да ми го стави полека.
–Секако ќе ти го ставам срце, сега си моја, се насмеа повторно онака со доза ароганција, го грабна со рака и полека го бутна у мене.
-Ух, колку топло пиче имаш, не би ти го извадил па крај на свет да е, и закрцка со забите.
Почнав полека да се набијам на курот, одев горе доле и си ги фаќав цицкиве ко да не биле мои досега. Ме грабна со рацете за газе, почна да го плеска и да го меси. Како што забрзуваше со курот да влага у мене, така посилно ме плескаше. Почнав да стенкам ко никад да не бев седнала на кур предтоа, избудалев. Ко светот да беше застанат, а само јас и он постоиме и се ебеме ко лудаци. Осетив дека се грчи и едвај се воздржува да не сврши. Овој пат јас се насмеав зајадливо и му реков: - Истури се во мене срце, секако ќе ме ебеш пак позади. Ме погледна ко само тоа да чекаше да слушне, ме грабна уште поцврсто за гз, ми го наби цел и почна да свршува во мене и горделиво да испушта звуци на мала победа.
-Срце, ова не ти го заборавам, верувај ми, ми рече.
-Злато, сега е ред на тебе да не ти го заборавам и јас, ја подигнав веѓата и погледнав накај задното седиште. Ми ја сфати пораката, па рече: -Дај ми само 10 мин срце, ќе те ебам и таму и ми намигна. Се тргнав од него и подместувајќи ја сукњата седнав на моето седиште. Ја зедов кутијата со цигари и запалив една. Запали и он.
-Одмори малку злато, испуши ја цигарава со ќејф, зошто после ко ќе грабнам да те ебам, верувај нема да можеш да пушиш после тоа.
Го погледнав, знаев дека ѕверското ебење допрва ме чека, се насмеав.