Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
хм,благодарам.
држи вода ова,само работата е што сакам да и пишам на фб ама незнам што и како да не испадне на фб сум јак а утре у очи неможам да ја погледнам..
Пиши и то шо би и рекол и в очи, не лажи не се преправај не изигравај нешто шо не си.
Искрен биди

Член од
21 декември 2015
Мислења
8
Поени од реакции
3
како препорачувате да започнам,дајте дел од ваши искуства или размислувања?

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Majstore toa e individualno, ne planiraj prethodno so da i pisuvas samoto ke ti dojde od sebe, ne razmisluvaj mnogu, pisi i da ne se kaes nekoj den, sekako ne gubis nisto. I jas prasuvav tuka so kako i istoto mi go kazuvaa kako i jas tebe, sega si imam 3 godisna srekna vrska.

BIDI SVOJ!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Дечко ја мое искуство... Иам голем кур, само тоа им го покажувам и не ми е потребно повеќе. И сега сум у среќна врска со 4 пичиња. Сите знаат една за друга, ама оти иам голем кур не им смета ;) позз

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.792
Поени од реакции
12.157
Пиши и то шо би и рекол и в очи, не лажи не се преправај не изигравај нешто шо не си.
Искрен биди
Ама тој ти вика дека на фб не знај шо да пиши, а камоли во живо што да кажи. Ти му викаш истото да и го пиши што би и го кажал. Детево попрво ќе избега па еквивалентно на тоа е да го избриши профилот на фб :icon_lol: Конкретна идеја ви бара детето. Имам ваков и ваков проблем. Вие му викате решението е - реши го проблемот :D
Ја знам шо му е. Расипано е :LOL:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Дечко ја мое искуство... Иам голем кур, само тоа им го покажувам и не ми е потребно повеќе. И сега сум у среќна врска со 4 пичиња. Сите знаат една за друга, ама оти иам голем кур не им смета ;) позз
Имам уште еден проблем, цимерите ми се многу креативни кога го оставам лап топот пред нив. :(

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
muabetive decki vi se fjui.jas pa seriozna licnost ke barav za sovet.kurantari :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.874
Поени од реакции
20.461

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
537
Поени од реакции
261
Како да почнеш незнам да ти кажам, но битно е да имаш голема самодоверба само сакаш да ја ќариш. Оваа ми ги го има препорачано женско бидејќи без разлика каков да си на изглед (набилдан или не) ако имаш самодоверба имаш голема шанса, ако си колеблив ништо не праиш.

A

Aexil Kong

Гостин
Помош од поискусните нека ми одговорат искрено..
17 години сум и сум вљубен во исто така 17 годишна женска преку еден клас сме далеку во школо. Топ женска а има на фб скоро 2050 пријатели и на сликите по 500 лајка има што и не е битно тоа де :D, скоро така почнавме со разменување погледи, пред 2-3 недели ја видов во теретана и таа мене па некако чудно ѝ падна. Работата е што не знам како да и пристапам, другар мој од нејзиниот клас ми кажа оти поминала повеќе машки со долг џеб. Работата е што вчера се обрукав малце па му пишав порака на другарот таа се однесуваше за неа а беше некако лоша ептен барем така мислам јас, а таа во тој момент да прочитала пораката оти била до него. Јебига, сега мислам се упропастив а инаку доста убава надеж имав дека ќе ја карам сега упропрастив.

Kajgana Shop

На врв Bottom