Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.279
на зима пошо се долги ноќите доста е и една, на лето може и двеза една ноќ или две најмногу?
на зима пошо се долги ноќите доста е и една, на лето може и двеза една ноќ или две најмногу?
Е баш убаво животот под конец си го држиш па дај му некој совет на членот погоре како да си најде девојка не е уходен баш. Една ноќ, две ноќи, а може и три ако бара нешто сериознона зима пошо се долги ноќите доста е и една, на лето може и две
ајдее сега покрај тебе жива здрава права девојка јас да му кажвам теорииЕ баш убаво животот под конец си го држиш па дај му некој совет на членот погоре како да си најде девојка не е уходен баш. Една ноќ, две ноќи, а може и три ако бара нешто сериозно
не извини при крај ми се нервите се истрошија од други непотребни личности. Еве некоја друга жива здрава права нека му помогне кога ти не сакаш нелиајдее сега покрај тебе жива здрава права девојка јас да му кажвам теории
Зависи до поединецот. Јас бев во врска 3 години со бивчата. И да сакам сериозна врска.Аха затоа па кога ќе најдете девојка не знаете на што да бидете со неа. Многу сте ми контрадикторни вие машките, си ја трескате главата од земја додека не најдете некоја, а од кога ќе ја најдете "извини ја не сум за нешто сериозно".![]()
чекај малку си бил? Па зашто не си продолжил ако си сакал сериозна врскаЗависи до поединецот. Јас бев во врска 3 години со бивчата. И да сакам сериозна врска.
Jer nije zhivot jedna zhenaчекај малку си бил? Па зашто не си продолжил ако си сакал сериозна врска
тоест. за ѕид мислам дека кога дознав дека пуши трева,тој ѕид.Е нели велиш си налетал на ѕид?
Na tebe i gola da ti se slece ti ke i reces deka ne sakas nisto da imas so nea zashto pusi trevaтоест. за ѕид мислам дека кога дознав дека пуши трева,тој ѕид.
тоест. за ѕид мислам дека кога дознав дека пуши трева,тој ѕид.
Ти на дете во памет му објаснуваш а особено на машко дете.Не ми се верува дека толку време има поминато кога јас бев девојка, а менталниот склоп е уште исти. Кој шо кажал, како кажал, истраги, тинтири минтири!
Ти не си ја ни запознал девојката, а веќе како да сте раскинале. Запознај ја, можеби нема да ти се допадне нешто друго што е многу побитно од некогашно пушење трева или лошо друштво.
Имав долга врска со дечко кој беше многу порочен и многу го сакав, без оглед на сЕ! Ниту прашував, ниту истражував, жестоко се борев со сите кои се обидуваа да ме вратат на вистинскиот пат, сакајќи да ми укажат дека тој не е доволно добар за мене.
Ако се слечи гола автоматски че делува тревата без да пушам.Na tebe i gola da ti se slece ti ke i reces deka ne sakas nisto da imas so nea zashto pusi treva![]()
Шала на страна шо ако пуши трева ако ја сакаш пуштиисеАко се слечи гола автоматски че делува тревата без да пушам.
Еве мене пиши ми, ќе се обидам да помогнам.Има некој/а слободно време да пишам во инбокс ?
Ми треба совет