Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Ne me svati dobro. Procitaj go podobro postot.
Jas znam mnogu devojki koi se nevini i do 30 godini i posle da ti e gad da bides so niv. Ne sredeni,bez iskustvo,ednostavno bljak

Jasno e sve, uzivaj.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Zenata sama treba da se napravi zena a ne jas da ja pravam. Denes ziveeme vo tehnoloski razvien svet.
Гарант имаш купено од оние направине за лапање преку нет што ги имаше по некои портали ?
На страна тоа што двете реченици ти се неповрзани.
Тој што ќе ја открие врската меѓу невините жени и технолошки развиениот свет у твојов пост успеал у животот :icon_mrgr:

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Гарант имаш купено од оние направине за лапање преку нет што ги имаше по некои портали ?
На страна тоа што двете реченици ти се неповрзани.
Тој што ќе ја открие врската меѓу невините жени и технолошки развиениот свет у твојов пост успеал у животот :icon_mrgr:
Pri tolku zeni so kukli ne ke se opravame :) a ti slobodno ako ne sakas zeni mozes po tie sajtovite da si baras takvi kukli:pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А што правиме со тие со еластичен химен, кај ќе ги класифицираме?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А што правиме со тие со еластичен химен, кај ќе ги класифицираме?
Ајде ајде, сфе е тоа измишљотина на јенките. Не кур ми објаснувај тука, еластични химени, кинење со шпаги, „губење“ невиности на седиште од точак.

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
539
Поени од реакции
264
Малку совети ако може.
1. Пријателка која беше во две годишна врска раскина пред еден месец. Дали е паметно да се пуштам во акција сега или да почекам малку. Би сакал да сум во сериозна врска со неа не one night stand.
2. Се плеснав со симпатија на другар. Не се во врска, излегоа еднаш-два пати на кафе немаат ништо сериозно другаров е многу срамежлив. Да му кажам или не ?

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.697
Малку совети ако може.
1. Пријателка која беше во две годишна врска раскина пред еден месец. Дали е паметно да се пуштам во акција сега или да почекам малку. Би сакал да сум во сериозна врска со неа не one night stand.
2. Се плеснав со симпатија на другар. Не се во врска, излегоа еднаш-два пати на кафе немаат ништо сериозно другаров е многу срамежлив. Да му кажам или не ?
1. Абе океј е ти што сакаш сериозна врска ама дали таа сеа во моментов уопште сака врска? Зависи каков тип на човек е, познавам девојки што не се научени да бидат сами и скокаат од врска во врска, ако е таква океј, go for it. Може сака да е сама, да си се пронајде, при што ти би и служел како rebound, чисто да се излуфтира и да заборави на бившиот побрзо.
2. Зависи дали уште сакаш да сте другари.

Kajgana Shop

На врв Bottom