Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
539
Поени од реакции
264
1. Абе океј е ти што сакаш сериозна врска ама дали таа сеа во моментов уопште сака врска? Зависи каков тип на човек е, познавам девојки што не се научени да бидат сами и скокаат од врска во врска, ако е таква океј, go for it. Може сака да е сама, да си се пронајде, при што ти би и служел како rebound, чисто да се излуфтира и да заборави на бившиот побрзо.
2. Зависи дали уште сакаш да сте другари.
1. Вака стои дека е искулирена не се замара но мислам дека е маска и затоа незнам што да правам. Несакам да брзам, но несакам ни да ја испуштам.
2. Сакам нормално. Проблемот е незнам како да му кажам. Малку бев напален, ми флертуваше дотичната и не размислував двапати.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
1. Вака стои дека е искулирена не се замара но мислам дека е маска и затоа незнам што да правам. Несакам да брзам, но несакам ни да ја испуштам.
2. Сакам нормално. Проблемот е незнам како да му кажам. Малку бев напален, ми флертуваше дотичната и не размислував двапати.
1. Пробај. Од неа зависи како ќе реагира.

2. Ако си имал муда да се плесниш со симпатија на другар, можеш да имаш муда и да му кажеш. Пред се за него, греота е да мисли дека има ок другар, а исто и онаква симпатија не му треба у живот.

Член од
24 март 2012
Мислења
137
Поени од реакции
119
@Sikimco види, брзата кучка слепи кучина раѓа. Полека малце o_O
Ако сакаш сериозно врска ќе почекаш малце.Затоа што таа е под некоја депре ( најверојатно ) емоција и ќе сака се да имате во една недела.Кога кажувам се, мислам и на пози и на шетање и баш се.Не ја знам ете другарка ти...ама во поголем случај е така поради тоа што сака да продолжи таа со истото темпо како што била во минатата врска. Така да, почекај малце. По еден месец разговарај. Можи и на крај ќе се смират тие двајца o_O
За второто, кажи му на другар ти ама барај начин и време.Не само колку да се кажи, па макар и на фб.Значи гледај да е расположен, гледај да не боли итн.
Ако не се во врска, не значи дека нема тој некоја ситна емоција..

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Мy heart strikes.Се заљубив во една девојка,во исто училиште учиме,али она е посебен вид.Никогаш сум немал долга врска со девојка,сите ми биле кратки колку да се помини.Како да ја наречам,таа е фан на метал музика,се облекува во црно,ја поддржува анархијата,и е замешана малку со сатанизам,последица од лошо друштво ofcrouse.Кога поминувам покрај незе добивам goose bumps,да ми зборни че се стопам.Ме привлекува премногу,eye-contact исто вери мач,се плашам дека сум премногу слаб за да имам толку нешто,поголемо.Така се чувствувам.Не можам да смислам никаков пристап кон незе,па ни да и пишам на фб.Таа е како повлечена,исто како мене.Прва година сум,исто и таа.Ако и пишам мислам дека влегувам полека во пеколот,али па нешто одвнатре ми гори нонстоп за незе.Незнам дали сум слабак,или само така си мислам.Pls help :confused:

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Мy heart strikes.Се заљубив во една девојка,во исто училиште учиме,али она е посебен вид.Никогаш сум немал долга врска со девојка,сите ми биле кратки колку да се помини.Како да ја наречам,таа е фан на метал музика,се облекува во црно,ја поддржува анархијата,и е замешана малку со сатанизам,последица од лошо друштво ofcrouse.Кога поминувам покрај незе добивам goose bumps,да ми зборни че се стопам.Ме привлекува премногу,eye-contact исто вери мач,се плашам дека сум премногу слаб за да имам толку нешто,поголемо.Така се чувствувам.Не можам да смислам никаков пристап кон незе,па ни да и пишам на фб.Таа е како повлечена,исто како мене.Прва година сум,исто и таа.Ако и пишам мислам дека влегувам полека во пеколот,али па нешто одвнатре ми гори нонстоп за незе.Незнам дали сум слабак,или само така си мислам.Pls help :confused:
Да не те плашам ама мене ми личи како да ти направила магија. Мислам металка, сатанизам и све тоа :confused:

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Да не те плашам ама мене ми личи како да ти направила магија. Мислам металка, сатанизам и све тоа :confused:
You are not helping,не е замешана спиритуално,сигурен сум.И не верувам во тие работи.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Мy heart strikes.Се заљубив во една девојка,во исто училиште учиме,али она е посебен вид.Никогаш сум немал долга врска со девојка,сите ми биле кратки колку да се помини.Како да ја наречам,таа е фан на метал музика,се облекува во црно,ја поддржува анархијата,и е замешана малку со сатанизам,....Pls help :confused:
Вети му ја душата на сатаната, викни ја некоја вечер на гробишта на некој обред кај шо ќе пиете крв од мачки или мрмоти, напиши со боја на училиштето Да живее анархијата! и спротивстави и се на учителката на класен час и можи така ќе и привлечеш пажња

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Вети му ја душата на сатаната, викни ја некоја вечер на гробишта на некој обред кај шо ќе пиете крв од мачки или мрмоти, напиши со боја на училиштето Да живее анархијата! и спротивстави и се на учителката на класен час и можи така ќе и привлечеш пажња
Good fantasy,dammit give me a good advice :mad:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Good fantasy,dammit give me a good advice :mad:
па како мислиш сатанистичка металка да одвлечиш на потискање?
со то шо ќе се облекваш во костум и слушаш кајмакоски?
за жена треба да се жртвоваш бе, таа метал - ти дед метал, таа сатанист ти и сатанист и паган, таа в црно облечена, ти и лицето црно обој го.
или понуди и пари....
пробај и да плачеш, некои женски се сожалуваат на машки солзи....

Последно уредено:
Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
па како мислис сатанистичка металка да одвлечиш на потискање?
со то шо ќе се облекваш во костум и слушаш кајмакоски?
за жена треба да се жртвоваш бе, таа метал - ти дед метал, таа сатанист ти и сатанист и паган, таа в црно облечена, ти и лицето црно обој го.
или понуди и пари....
пробај и да плачеш, некои женски се сожалуваат на машки солзи....
Абе најнормална е како сите,ти напрај сега до усвет.Само слуша метал музика упм.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Абе најнормална е како сите,ти напрај сега до усвет.Само слуша метал музика упм.
,
Прво ти наброја дека е сатанист дека в црно се облеква (можи да е во некоја секта шо се самоубиваат) и дека слуша метал, сега бил само метал, е па ако е само метал ти исто слушај метал, било каков муабет ќе ве однеси до музика и најлесно се стапува в контакт преку заеднички интересеи „еееј и јас слушам метал, ела до кај мене да видиш шо плочи и касети од метална музика имам“ (а дома пригушено црвено светло, шише вино и во пајнца ореви и мед као случајно“
седи изучувај го настанокот и историјата на метал музика, пребарај европски бендови од 70 десети, корените на металот низ светот, имаш добри бендови од јужна амерка, англија, северна америка... научи имиња на гитаристи тапанари пејачи... кој во кој бенд беше па се префли од оној во овој, ислушај албумите да можеш за секој да кажеш кратка рецензија и почни да малтретираш мали животни и пензионери (то е секогаш плус кај металците)
мора да ја воодушевиш за да ти се подаде.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.343
Поени од реакции
26.335
Слушај песни од Аца Лукас и Цеца, почни да носиш кошули, ставај гел, почни да се пијанчиш и да правиш тепачки и проблеми пијан. После пушти и се, пошто спротивностите се привлекуваат.

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
@ThemMaplz Слушај шо ти вика чичкоти @Let 3.
Многу битна работа, ако е стварно по метало и е сатаниста, запеј ѝ го ова на увце. Има жива вода да ја направиш!

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Моево незнам дали да го окарактеризирам како проблем но мене ми е чудно и нејасно што ми се дешава.

Поминаа повеќе од три четири години откако почуствував силна желба за да сум со едно девојче, од тоа не испадна ништо и во овие години само една ме има заинтересирано ито малце, недоволно да ми даде жар желба и храброст да направам нешто.
То беше пред две години.
Од тогаш, ништо, нула. Последнава година почнав и да одбивам женски, едно девојче ми се нуди последниве два месеца а јас си играм курот пошо ни малце не осеќам некоја желба, страст да направам нешто со која било.

Почна по малце страв да ме фаќа, незнам што да направам за да стварно се заинтересирам и почуствувам нешто за некоја.
А не сум пребирлив, изгледот нивни не ми е на прво место па да барам само манекенки. :(

Sent from my D2403 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom