PowerBoY14
Јас Сум Тој и Тој Роден Тогаш и Тогаш
- Член од
- 13 април 2007
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 4
Можи ќе се качам на Месечина дотогаш...
За Сега е проблемот...
Ве Молам...
За Сега е проблемот...
Ве Молам...
epa ednas na metal zurce ednas u kafule...Хмз...
Таа е тешка Металка, а ја сум си нормално типче...
Таа на Метал Журки, јас во обични Кафичи.
Чаре?
Плс...
колку е интересно вака различни стилови и бла бла бла...Контактираме, енаш се имаме смувано и мн. сме блиску за да тргниме..
Ама ова ме нервира со различниве стилови...
Сега ќе пробам како што викате вие. Да стојам на моето ЈАС и Мислам дека ќе упали..
Само се бодрам со фактот што ТАА мене ми предложи
И едно многу важно нешто. Можеби полу ОФТопик ама то е..
Не ме терајте да бидам Металец
На онаа музика без постојан ритам неможеш никако да се кланташ а не па да играш. Кај нив играњето се состои од лудачко туркање и сл.
Ужас...![]()
Jes da si mi drugarka i sve toa...Ama eve sea neso so MOZEBI ne si go znaela, ili si se praela deka ne go znaes...iskreno od licno iskustvo so razlicni stilovi tesko.... posebno ako edniot epten e vlezen vo toj film... pa se treska deka taa muzika mu e zivotot
i kako rece: kaj niv muzikata ko metalcite da se nekoja posebna rasa...
inaku u metalot ne e tolku los kolku sto mislis.. koa ke navlezes u muziakta ke sfatis deka e extra
Изгледа грешно ме разбра.. јас не го напаѓам Металот... Само кажав некои работи што по неколку излегувања во Метал кафичи први ми оставиа впечаток..Епа не го гледај тоа само од твој аспект.Држи до твоето мислење нормално,ама биди и отворен да го сватиш и нејзиниот стил.Неможеш да кажеш со апсолутна точност дека металот е срање,кога воопшто не знаеш ништо за него,освен дека музиката немала постојан ритам и неможело да се игра на неа.Не е секоја музика за играње.Некоја сака да искаже некои други работи,како на пример емоции,тага,болка...си слушнал за тоа?
Со срека инаку...:smir:
Овие деца ги сакам.Различните вкусови за МУЗИКА воопшто не се пречка за врската...
Дечко ми слуша рап,јас не можам...ми нема смисла рапот,ама не сме дошле до конфликт поради тоа...банално и глупаво е.
Се додека едниот не го форсира другиот да ја слуша музиката која што не ја сака се` е ок,не гледам никаков проблем.
Направете компромис...сепак,љубовта носи со себе и ризици-прифати ги!