Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

PowerBoY14

Јас Сум Тој и Тој Роден Тогаш и Тогаш
Член од
13 април 2007
Мислења
256
Поени од реакции
4
Можи ќе се качам на Месечина дотогаш...
За Сега е проблемот...
Ве Молам...

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Океј... има ли било шо меѓу вас? Контактирате ли?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Хмз...
Таа е тешка Металка, а ја сум си нормално типче...
Таа на Метал Журки, јас во обични Кафичи.
Чаре?
Плс...
epa ednas na metal zurce ednas u kafule...:D
ako ne ste zaedno... kaj nea ke upalis samo ako si vidi deka imas svoe jas ili svoj stil... da ne si kako drugite... i vo nikoj slucaj da ne slusas turbo folk...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Пеер карајте се секојдневно што од тие две е поубаво,на крај можда некој ке го убеди другиот,а дури и да не,барем ке имате со што да пополнувате време.:pos2:
Реално,застани на своето јас,ако ти го сакаш тоа,продолжи да го правиш,и ако само малку се потрдите,тоа што сте од различни средини,нема воопшто да ви влијае на врската,нема ни да го приметувате по некое време.

п.с а оти бе,баш е фино да бидеш металец?...пробај,шо.Не сум ја,ама онака глеам некој дечки,интересно им е...:pos2:

PowerBoY14

Член од
13 април 2007
Мислења
256
Поени од реакции
4
Контактираме, енаш се имаме смувано и мн. сме блиску за да тргниме..
Ама ова ме нервира со различниве стилови...
Сега ќе пробам како што викате вие. Да стојам на моето ЈАС и Мислам дека ќе упали..
Само се бодрам со фактот што ТАА мене ми предложи :):):)
И едно многу важно нешто. Можеби полу ОФТопик ама то е..
Не ме терајте да бидам Металец :)
На онаа музика без постојан ритам неможеш никако да се кланташ а не па да играш. Кај нив играњето се состои од лудачко туркање и сл.
Ужас... :)

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Епа не го гледај тоа само од твој аспект.Држи до твоето мислење нормално,ама биди и отворен да го сватиш и нејзиниот стил.Неможеш да кажеш со апсолутна точност дека металот е срање,кога воопшто не знаеш ништо за него,освен дека музиката немала постојан ритам и неможело да се игра на неа.Не е секоја музика за играње.Некоја сака да искаже некои други работи,како на пример емоции,тага,болка...си слушнал за тоа?
Со срека инаку...:smir:

Вампирката

Well, I tried to say there's nothing wrong with me
Член од
20 мај 2006
Мислења
3.819
Поени од реакции
95
Контактираме, енаш се имаме смувано и мн. сме блиску за да тргниме..
Ама ова ме нервира со различниве стилови...
Сега ќе пробам како што викате вие. Да стојам на моето ЈАС и Мислам дека ќе упали..
Само се бодрам со фактот што ТАА мене ми предложи :):):)
И едно многу важно нешто. Можеби полу ОФТопик ама то е..
Не ме терајте да бидам Металец :)
На онаа музика без постојан ритам неможеш никако да се кланташ а не па да играш. Кај нив играњето се состои од лудачко туркање и сл.
Ужас... :)
колку е интересно вака различни стилови и бла бла бла...
но мора различните стилови да ве оддалечуваат...гледајте прво на вас да ви тргне се како што треба а за стиловите нема врска :smir:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
iskreno od licno iskustvo so razlicni stilovi tesko.... posebno ako edniot epten e vlezen vo toj film... pa se treska deka taa muzika mu e zivotot

i kako rece: kaj niv muzikata ko metalcite da se nekoja posebna rasa...

inaku u metalot ne e tolku los kolku sto mislis.. koa ke navlezes u muziakta ke sfatis deka e extra

Black LiLy

Her Majesty, My Queen, HIP-HOP
Член од
5 ноември 2007
Мислења
109
Поени од реакции
3
iskreno od licno iskustvo so razlicni stilovi tesko.... posebno ako edniot epten e vlezen vo toj film... pa se treska deka taa muzika mu e zivotot​

i kako rece: kaj niv muzikata ko metalcite da se nekoja posebna rasa...​

inaku u metalot ne e tolku los kolku sto mislis.. koa ke navlezes u muziakta ke sfatis deka e extra​
Jes da si mi drugarka i sve toa...Ama eve sea neso so MOZEBI ne si go znaela, ili si se praela deka ne go znaes...
Jas na primer, znaes kakov stil imam. I znaes deka TAA MUZIKA STO JA SLUSAM MI E POVEKE OD ZIVOTOT...I sega jas spored tebe "se treskam" t.e. poblago receno se filmam deka muzikata mi e zivot (sto i ne bi trebalo da e tesko da se sfati-nekoj toa go nema) i jas ne treba da imam decko NIKOGAS? Demek ne ide ako ne se obleceme isto ili ako on ne saka toa so slusam jas?
E spored tebe, jas draga moja ke ostanam stara moma...I bas ke mi bide ubavo. Barem ke se "TRESKAM" po muzika, ne po decko...I ke bidam SOVRSENO ZADOVOLNA OD SEBE...I sega so praime so ovie dvajca, t.e. metalkata i normalnoto tipce? Ljubovta, srce, ne gleda ni obleka, ni muzika, ni lik...Gleda UBAVINA NA DUSHATA...I toa e SE STO I E POTREBNO ZA DA OPSTOI.
Samo, koj kako si go sfakja...

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
Епа сеа вака......... И кажав што ми лежи на душа она ми рече "ТЕШКО" и ништо....... Ама сеа мене ми е тешко неможам да ја извадам од глаа и се нервирам а плус тоа коа ке ме види се мува со други. Чаре ?????????? :toe::toe::toe:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Тоа шо ми е потребно го немам а мислам и дека никад нема да го имам.Така да џабе ми се совети.Може еден коњак добро да дојде.

Член од
25 ноември 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
Help!
Ednostavno nejzinite drugarki mi smetaat vo vrska cudni stvorenja niedna nema decko a site znaat kako treba so decko, i delat nekoi cudni soveti u stilu aj be so ti e on ke ti kazuva auu aj dokazi deka ne sakas i nas itn.... so mene mi precat i se jadat 300 na saat go*na za mene, sakaat da i ja rasipat vrskata na najdobra drugarka zasto oni mene ne me sakaat - toest zasto ne im kjutam itn.... kako moze da ti bide nekoj drugar so saka da ti rasipe vrska so licnosta so ja sakas (zaradi nejzini kejfovi) kakva drugarka e toa sto e najtragicno ona misli deka i e najverna hmm epa sto da praam kako da i dokazam deka ne se vo pravo i ednostavno deka ne i se vistinski drugarki tuku deka sakaat da si igraat majtap so nejze.....aman ne sme deca po 20 godini imame i dvajcata katastrofa ali toa e sekoj so svoja muka......:toe:
taka ako ima nekoj so mu precele drugarkite nejzini u vrska i znae nekoj sovet neka pise fala i pozdrav!

PowerBoY14

Член од
13 април 2007
Мислења
256
Поени од реакции
4
Епа не го гледај тоа само од твој аспект.Држи до твоето мислење нормално,ама биди и отворен да го сватиш и нејзиниот стил.Неможеш да кажеш со апсолутна точност дека металот е срање,кога воопшто не знаеш ништо за него,освен дека музиката немала постојан ритам и неможело да се игра на неа.Не е секоја музика за играње.Некоја сака да искаже некои други работи,како на пример емоции,тага,болка...си слушнал за тоа?
Со срека инаку...:smir:
Изгледа грешно ме разбра.. јас не го напаѓам Металот... Само кажав некои работи што по неколку излегувања во Метал кафичи први ми оставиа впечаток..
ОффТопик: И во нормалната ПОП музика се изразуваат чувства многу повеќе одколку во Металот.. Си слушнал за Џорџе Балашевич? Иди на ЈуТјуб и барај само Балашевич...
ОнТопик: Вчера бев у Метал кафичот. И воглавно убо се...
Ќе пробам со неколку излегувања во Метал Кафичот... Тоа би било Океј?:smir:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Различните вкусови за МУЗИКА воопшто не се пречка за врската...
Дечко ми слуша рап,јас не можам...ми нема смисла рапот,ама не сме дошле до конфликт поради тоа...банално и глупаво е.
Се додека едниот не го форсира другиот да ја слуша музиката која што не ја сака се` е ок,не гледам никаков проблем.

Направете компромис...сепак,љубовта носи со себе и ризици-прифати ги!

PowerBoY14

Член од
13 април 2007
Мислења
256
Поени од реакции
4
Различните вкусови за МУЗИКА воопшто не се пречка за врската...
Дечко ми слуша рап,јас не можам...ми нема смисла рапот,ама не сме дошле до конфликт поради тоа...банално и глупаво е.
Се додека едниот не го форсира другиот да ја слуша музиката која што не ја сака се` е ок,не гледам никаков проблем.

Направете компромис...сепак,љубовта носи со себе и ризици-прифати ги!
Овие деца ги сакам. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom