ShakaZulu
" Тој Сум Бре "
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 3.311
- Поени од реакции
- 3.697
Ако ти е прва врска и ти било убаво те разбирам, не можеш да заборавиш, мислиш дека такви моменти никогаш пак нема да доживееш ама верувај, чим поминало 2-3 месеци доволно е за да најдеш некоја друга и да видиш дека може да ти биде уште поубаво. Башка млад си, не форсирајpa vaka so edna devojka odev 6-7meseca bese se dobro ama ona edno vreme pocna da misle deka samo gu koristam radi muvanjeto porano celo vremi dzvonese prestana i mi raskina. toanema vrska ja stv. gu sakam pominaa 2-3meseca kako raskinamo. sga izto kako da ne se poznavamo ni zboremo ni nisto, na fb me blokna itn. ponekat so drugarite kt sedemo nadvor ili igramo kosarka i ona dojde ama nogu retko zboremo.specificen karakter tesko zbore so muski Ja use gu sakam i sakam da gu vratam pomagajteee
Ако ти е прва врска и ти било убаво те разбирам, не можеш да заборавиш, мислиш дека такви моменти никогаш пак нема да доживееш ама верувај, чим поминало 2-3 месеци доволно е за да најдеш некоја друга и да видиш дека може да ти биде уште поубаво. Башка млад си, не форсирајpa vaka so edna devojka odev 6-7meseca bese se dobro ama ona edno vreme pocna da misle deka samo gu koristam radi muvanjeto porano celo vremi dzvonese prestana i mi raskina. toanema vrska ja stv. gu sakam pominaa 2-3meseca kako raskinamo. sga izto kako da ne se poznavamo ni zboremo ni nisto, na fb me blokna itn. ponekat so drugarite kt sedemo nadvor ili igramo kosarka i ona dojde ama nogu retko zboremo.specificen karakter tesko zbore so muski Ja use gu sakam i sakam da gu vratam pomagajteee
Tие се критични години за љубовни проблеми, неискуство, незрелост, затресканост... после чуди се шо деца од 16, 17 години се фрлаат од балкуни или мостови ради љубовни проблеми. Љубовта е се уште преногу нова, непозната и неискусна за нив. Многу работи сфаќаат пресериозно, погрешно, преемотивноЈас на 15 си играв со тасо жетони, а он има девојка и љубовни проблеми.
Онда кречеш са депрозепамом.pa vaka so edna devojka odev 6-7meseca bese se dobro ama ona edno vreme pocna da misle deka samo gu koristam radi muvanjeto porano celo vremi dzvonese prestana i mi raskina. toanema vrska ja stv. gu sakam pominaa 2-3meseca kako raskinamo. sga izto kako da ne se poznavamo ni zboremo ni nisto, na fb me blokna itn. ponekat so drugarite kt sedemo nadvor ili igramo kosarka i ona dojde ama nogu retko zboremo.specificen karakter tesko zbore so muski Ja use gu sakam i sakam da gu vratam pomagajteee
Е па тогаш терај рампе. Отворен ти е патот. Само да знајш дека истото ќе те снајди и тебе. Мислам големи се шансите. Па сега.....со среќаИначе му се скара на дечкото и сега е со мене јас ништо не напрајв ниту кажав на некој ништо самата му раскина.
druze kako se vika devojkataИначе му се скара на дечкото и сега е со мене јас ништо не напрајв ниту кажав на некој ништо самата му раскина.
Окаст или ѕвезда?Да не му фали на некој кључ 19–ка?