Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Во врска бевме година и 1 месец, вчера раскинавме, односно повеќе иницираше она ама стварно последниов период многу се каравме, за глупости, банални работи ама пак нешто значат и од моја и нејзина страна, ми кажа дека и треба некој период да расчисти мисли па ќе видиме....
Први сме си двајцата, живееме многу блиску, многу често сме заедно, понекогаш по цел ден, доаѓа до гушење едноставно, дека треба некој период треба дефинитивно.
Вчера 5 пати ми кажа дека ме сака највеќе, повеќе од се, у стил да видиме...
Некое женско мислење за нејзиното гледање?

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Во врска бевме година и 1 месец, вчера раскинавме, односно повеќе иницираше она ама стварно последниов период многу се каравме, за глупости, банални работи ама пак нешто значат и од моја и нејзина страна, ми кажа дека и треба некој период да расчисти мисли па ќе видиме....
Први сме си двајцата, живееме многу блиску, многу често сме заедно, понекогаш по цел ден, доаѓа до гушење едноставно, дека треба некој период треба дефинитивно.
Не сум женско, но еве прашање: каков ви е сексот?

Ако тоа „да расчисти мисли“ = „да проба секс со други, па да провери дали навистина си најдобар за неа“, можеш веднаш да ѝ пишеш крст.

Најдобро е тоа директно да ја прашаш, во лице. Ако навистина те сака најмногу од сè, ќе ти одговори (можеби низ лутина што воопшто си помислил на нешто такво, но ќе одговори). Ако не ти одговори, со објаснување „не прашувај глупости“ и слично, кажи ѝ дека си спремен да раскинете, ако таа не е спремна да зборува за нејзините потреби со тебе.

Ми личи дека сака да проба со други. Можеби грешам, па најдобро е да дискутирате за тоа. Ако тоа и се случи, знај дека не е крај на светот - причината за нејзиното постоење во твојот живот (и твоето во нејзиниот) било да научите еден со друг што значи секс. Ако е дојдено времето за крај - дојдено е; тоа само ќе значи дека ќе ти се ослободи животот за некоја подобра во твојот живот.

Повторно - ова се сè теории. Дискутирај со неа за ова и биди спремен и на прекин и на продолжување на врската, па едно од тие две ќе испадне.

Со лесно.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Не сме и во глава, така што, не знам она што мисли.
Јас мислам дека сте си здосадиле, ти ни опиша како ти ја гледаш врската, а нејзе којзнае како и е.
Штом иде до досада, нешто не штима, дали е тоа моментално, или едноставно веќе немате што да правите еден со друг, тоа е друга работа.
Никогаш не се кара некој за глупости, тоа ваљда ти е јасно. Секогаш има некои други причини, кои или сме ги прескокнувале кога требало, или ни сметаат премногу кај другата личност.
Штом уште од сега сте почнале да се карате за глупости и да ви е досадно, кај ви е крајот?

Спреми си се за раскинување скроз на скроз, штом барате паузи, употребуваш изрази ко досадно и гушење, пиши пропало. Или пак можете да си се лажете сами себе.
А и секако и се врти во глава - како би било со некој друг. Не за секс ко Крусер ко што кажа, ами воопшто за врска (вклучувајќи и секс).

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Некој/а за во инбох да прашам нешто..

Ме уценуваат веќе 2 месеци.. незнам што да правам... мора да се најди некаков излез..[DOUBLEPOST=1405130916][/DOUBLEPOST]Некој/а за во инбох да прашам нешто..

Ме уценуваат веќе 2 месеци.. незнам што да правам... мора да се најди некаков излез..

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045

Ме уценуваат веќе 2 месеци.. незнам што да правам... мора да се најди некаков излез..[DOUBLEPOST=1405130916][/DOUBLEPOST]Некој/а за во инбох да прашам нешто..

Ме уценуваат веќе 2 месеци.. незнам што да правам... мора да се најди некаков излез..

Со што те уценуваат бе :D?

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.526
Поени од реакции
4.704
lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno :(
а како уствари ја бараш женскава ти ? :icon_lol::icon_lol: како е ова барање женска де објасни ми како бараш?

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
^ По огласи сигурно хахахахах

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278

то е кривично дело и се казнува по закон, така да полиција да си пријавиш, си имаат тие и начин и методи да откријат фатат и казнат

Kajgana Shop

На врв Bottom