Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno![]()
Не сум нежен пол ама ќе ти го одговорам прашањетоИмам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
Те лажи бре малата... се дупи со некого и не и’ се прави мерак за со тебе.Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
И доста интензивна и експлозивнаИмам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
Убаво е така запотени да се лижетеDali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
Се е нормално во денешно време девојко. Не му ја мисли шо ке речат другите. Еби се, глеј тебе да ти биде убаво!По колку време од врската мислите дека е нормално да имате односи ?
И како треба ние да ти помогнеме? Шо очекуваш од форумов? Да ти пратиме некоја у инбокс?lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno![]()
lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno![]()
Kaжи нешто за безуспешните обиди, па да пробаме да видиме кај е макатаlugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno![]()
Ова сериозно ? Треба јасно да и кажеш кој е газда ако сакш секс така ќе биде , а не фори жешко и било! Ја на твое место зимање полнење кадата и ете и ладен сексDali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
Читајќи го ова одма ми текна на сличен случај и верувај со такви луѓе немаш разбирачка и решението ти е во тајност да се гледате. Апсолутно никој да незнае за тоа. Види кај ќе ве однесе тоа па понатаму мисли му ја што како.Некој ако можи да ми помогни..
Девојчево е све океј, али од дома и бранат да се дружи со машки и да си фати дечко..
16 години има, досега веќе неколку пати излегла со некои машки, и потоа одма дома и викале, под казна била, незнам што..
И сега и е страв да се фати со мене пошто не сака да ја малтретираат дома..
Најголем проблем прави нејзиниот брат (1 години постар од мене) кој што и да се деси одма кажува дома и одма превземаат нешто..
А и во последно време слушнав некои муабети демек као кој и да и се доближел лично ќе имал проблем со него..
Што да правам ? Значи сериозен сум со девојчево све како што треба..
Prvata vecer [emoji1]По колку време од врската мислите дека е нормално да имате односи ?
По колку време од врската мислите дека е нормално да имате односи ?