Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno :(

Имам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
Не сум нежен пол ама ќе ти го одговорам прашањето :D
Тоа да знаеш дека сигурно од претходно си одело. Женска не раскинува сериозна врска, ако врската е океј, а во меѓувреме не се еби со некој друг т.е. има бекап или е затрескана во некого.
Не е ова тастерот од сијалицата па on/off ќе му правиме. До вчера тебе те сакала, од утре наеднаш те отсакала и друг засакала. Тоа си има корени со време наназад.[DOUBLEPOST=1403902062][/DOUBLEPOST]
Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
Те лажи бре малата... се дупи со некого и не и’ се прави мерак за со тебе.

Имам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
И доста интензивна и експлозивна:)

По колку време од врската мислите дека е нормално да имате односи ?
Се е нормално во денешно време девојко. Не му ја мисли шо ке речат другите. Еби се, глеј тебе да ти биде убаво!

lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno :(
И како треба ние да ти помогнеме? Шо очекуваш од форумов? Да ти пратиме некоја у инбокс?

Kaжи нешто за безуспешните обиди, па да пробаме да видиме кај е маката :) Барем во денешно време женски има колку сакаш....

Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
Ова сериозно ? Треба јасно да и кажеш кој е газда ако сакш секс така ќе биде , а не фори жешко и било! Ја на твое место зимање полнење кадата и ете и ладен секс :).[DOUBLEPOST=1403910518][/DOUBLEPOST]
Некој ако можи да ми помогни..

Девојчево е све океј, али од дома и бранат да се дружи со машки и да си фати дечко..

16 години има, досега веќе неколку пати излегла со некои машки, и потоа одма дома и викале, под казна била, незнам што..
И сега и е страв да се фати со мене пошто не сака да ја малтретираат дома..

Најголем проблем прави нејзиниот брат (1 години постар од мене) кој што и да се деси одма кажува дома и одма превземаат нешто..
А и во последно време слушнав некои муабети демек као кој и да и се доближел лично ќе имал проблем со него..

Што да правам ? Значи сериозен сум со девојчево све како што треба..
Читајќи го ова одма ми текна на сличен случај и верувај со такви луѓе немаш разбирачка и решението ти е во тајност да се гледате. Апсолутно никој да незнае за тоа. Види кај ќе ве однесе тоа па понатаму мисли му ја што како.

Јебига синко. Да беше женско досеа 5-6 покани за форумска собиранка ќе ти стегнеа хиениве. :icon_lol:

Излегував нецела недела со еден само за мување,ништо повеќе, а пред тоа пишувавме на фб ова она .Последно излеговме овој петок.Мене ми се здосади, несакам да излегувам повеќе а очигледно и него,ми нема пишено два дена на фб.Јас сепак сакам колку толку да останеме во контакт,постоело нешто меѓу нас како и да е, да не се понашаме као странци сеа.
Сеа дали да ја погазам гордоста и да му пишам,или сепак да продолжам понатаму како ништо да не било, а не ми штима нешто така да постапам.
emoticon-0138-thinking.gif
Да пишам нешто во смисла загина,оопшти муабет или да не се избрукам?
Ептен безвеза се осеќам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom