Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во врска бевме година и 1 месец, вчера раскинавме, односно повеќе иницираше она ама стварно последниов период многу се каравме, за глупости, банални работи ама пак нешто значат и од моја и нејзина страна, ми кажа дека и треба некој период да расчисти мисли па ќе видиме....
Први сме си двајцата, живееме многу блиску, многу често сме заедно, понекогаш по цел ден, доаѓа до гушење едноставно, дека треба некој период треба дефинитивно.
Вчера 5 пати ми кажа дека ме сака највеќе, повеќе од се, у стил да видиме...
Некое женско мислење за нејзиното гледање?
Во врска бевме година и 1 месец, вчера раскинавме, односно повеќе иницираше она ама стварно последниов период многу се каравме, за глупости, банални работи ама пак нешто значат и од моја и нејзина страна, ми кажа дека и треба некој период да расчисти мисли па ќе видиме....
Први сме си двајцата, живееме многу блиску, многу често сме заедно, понекогаш по цел ден, доаѓа до гушење едноставно, дека треба некој период треба дефинитивно.
Вчера 5 пати ми кажа дека ме сака највеќе, повеќе од се, у стил да видиме...
Некое женско мислење за нејзиното гледање?
Ајмо и јас да се пофаламепа фино лепо го викнав , искочивме и бидна нешто што е за +18
![]()
Некој/а за во инбох да прашам нешто..
Ме уценуваат веќе 2 месеци.. незнам што да правам... мора да се најди некаков излез..[DOUBLEPOST=1405130916][/DOUBLEPOST]Некој/а за во инбох да прашам нешто..
Ме уценуваат веќе 2 месеци.. незнам што да правам... мора да се најди некаков излез..
lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno![]()
то е кривично дело и се казнува по закон, така да полиција да си пријавиш, си имаат тие и начин и методи да откријат фатат и казнатНекој/а за во инбох да прашам нешто..
Ме уценуваат веќе 2 месеци.. незнам што да правам... мора да се најди некаков излез..[DOUBLEPOST=1405130916][/DOUBLEPOST]Некој/а за во инбох да прашам нешто..
Ме уценуваат веќе 2 месеци.. незнам што да правам... мора да се најди некаков излез..
Ајмо и јас да се пофаламепа фино лепо го викнав , искочивме и бидна нешто што е за +18
![]()
па пиеме пошто е окpa okay e da piete alkohol
so lesno
![]()