И да знаете мужи,не обрнувајте многу внимание на жениве..што поладни сте повеќе ќе ве ценат
Ахааа,а женско да се однесува така веднаш ке добие назив: SLUT.
А што ако наидеш на спротивен од тоа што ти го очекуваш?
Таа да не ти обрака внимание?
Како ке се однесуваш ти тогаш?
За @STEALTH
Што да ти кажеме за да ти ја ублажи болката.
Да продолжиш да се бориш? Да оставиш на времето да покаже или нешто сосема трето?
Јас би ти сугерирала да се бориш за нејзе, ако навистина ја сакаш а по твоите коментари гледам дека е така.
Зошто не се потрудиш за последен пат да разговарате? да најдете решение? да направите компромис?
Кратко и јасно: Зошто се откажуваш?
Јас би рекла, загубено е ако се откажеш.
Не можам да влијаам на твоите одлуки, тоа ти треба да си одлучиш. Но јас ти кажувам од лично искуство, дека кога се откажуваш на крајот можеш да се каеш и да се прашуваш што би било кога би направил нешто да ја вратиш отколку ништо да не направиш.
Инаку не знам дали ова би ти помогнало.
Неодамна моја другарка прекина 3 ипол годишна врска, јас мислејки дека таа ке биде скршена наидов на сосема спротивно однесување..
Првата недела и беше тешко а потоа со помош на пријатели, излегувања и забава нејзе и помина..Ама знае дека на крајот ги вложи сите напори за да успее да ја крене главата.
Тој ја навредуваше на крајот, и доста од негова страна беше незрело но стисна заби и продолжи напред.