Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.884
Зшто л'же дека ми е ник на М, не сам ја Марвати:ROFLMAO:

И стфарно се договарате за запознавања и кафиња преко форум? Па има тема за собиранке. Како може да ти се засфиѓа некој од форум бе, од муабети и дисусие, од поруке у конверзацие, јаоооо...
Moжда некој да ти е драг, фин, али да ти се засфиѓа за да пробаш нешто сс њега е малце немогуќе, могуќе е ама сс пубертетско бубуљичасти манири

А викацот вика да биднемо поладни и поише ке не сакаф женски, глеам ја ескими се убисфа од ебање и жене водење
Маче ај да излеземе пред мојо фрижидер, таму ситуацијата е ладна, романтично бела, моја си скроз на скроз : /
Од кај знаеш може си праќаат слики и си размениле скајп :D

P

parvati

Гостин
Од кај знаеш може си праќаат слики и си размениле скајп :D
Е скајп е друа стфар,може лајф сајбер секс да се удари, може целосно духонво да се отфориф,да се дружиф,па ваљда и засакаф,па тк да се сретнеф,сс унапред поткован однос.
Али ни сајбер ни мајбер не е тој тој док не се деси голема гушка, сентиш сс езичиња,полоф однос или такозвано јебање

Дружете се у живо алоооо, од тропање по тастатуру нема фајде

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Вајда некогаш е потребно нешто повеќе од само ок. Прашањето е дали треба да осетиш нешто моќно и поинакво за да бидеш исполнет и сигурен во некоја личност, или доволно е да се исполнуваат основните стандарди и потреби во некоја врска, па да се продолжи шаблонски и играње на сигурно, врска ради реда и статус.

Абе ова е јасно.
Мене ми фати око тоа што типот започна со - Да се пофалам ....
Што има да се фали овде јас не сфаќам, дека пишал уште некоја во низата ваљда, судејќи по тоа што пишал после тоа.
Да пишел да ви кажам дечки, јас пробав, али не беше тоа-тоа, па ја баталив, ок.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Јас да си се пофалам...таа што ја бркав 2-3 месеца,и што се фативме ,ја одјебав од онака :) се беше убаво,имавме и време и внимание и односи и се што сакав,ама нешто ме тераше да раскинам :) така да и раскинав со лесно срце и она не го прифати тоа од почетокот,ама со тек на време ме сфати :) така да сега ми е поубаво од кога и да било,и не се замарам со девојчиња,освен со една од тука што си го имаме 'муабетот'... И да знаете мужи,не обрнувајте многу внимание на жениве..што поладни сте повеќе ќе ве ценат ;)

Sent from my C2105 using Tapatalk
И сега фраер си?
def.jpg

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Continue Reading ....
И сега фраер си?
Цел живот ја фраер сум ;)

Sent from my C2105 using Tapatalk
Она ја знајш, вистинскиот фраер не се фали дека е фраер, еве на пример јас не сум фраер. Има некогаш вистина и во неа. :)

Инаку зависи на каква си наишол, има жени на кои ќе им изиграваш ладотија, а нив ич нема да им чуе, ако не им си во интерес по било која црта, убавина, моќ, статус...и тн.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Како после 2 и пол години делење и добро и лошо да пробаш барем да почнеш да преболуваш некој што го сакаш највеќе на цел свет?
Некој на кого можеш да му кажеш буквално се... Губам девојка, пријател и сестра, се губи еден дел од мене, а јас... јас не сум свој овие денови. Ја губам првата искрена и вистинска љубов, а се чувствувам немоќен како врапче.
Сакам само за миг да види што чувствувам за неа. Бура од спомени, мемории, места и настани, збрка во мојата глава која не умеам да ја стивнам...

Однадвор може не изгледам така, ама внатре се распаѓам на милион парчиња, боли, боли и само боли!!!

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Како после 2 и пол години делење и добро и лошо да пробаш барем да почнеш да преболуваш некој што го сакаш највеќе на цел свет?
Некој на кого можеш да му кажеш буквално се... Губам девојка, пријател и сестра, се губи еден дел од мене, а јас... јас не сум свој овие денови. Ја губам првата искрена и вистинска љубов, а се чувствувам немоќен како врапче.
Сакам само за миг да види што чувствувам за неа. Бура од спомени, мемории, места и настани, збрка во мојата глава која не умеам да ја стивнам...

Однадвор може не изгледам така, ама внатре се распаѓам на милион парчиња, боли, боли и само боли!!!
Раскинавте или го гледаш крајот?
Пробајте да ја смирите топката, ако не бива...ќе поплачеш, ќе пиеш некое време и клишето времи лечи све ќе ти стане јаве. Не постои лек и начин за преболување.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.664
Поени од реакции
14.539
Првото. За глупости од караници и навреди кои "се собирале" со тек на време... Не дека сум безгрешен, далеку од тоа, ама дека за таква причина би прекинало се... не знам, не знам.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Првото. За глупости од караници и навреди кои "се собирале" со тек на време... Не дека сум безгрешен, далеку од тоа, ама дека за таква причина би прекинало се... не знам, не знам.
Знаеш и сам дека има други околности кои влијаеле на одлуката, да не ти навлегувам во интима. Кога сите други околности ќе се спојат многу е полесно да донесеш ваква одлука. Ти си во мат позиција. Пробај на почеток да разговараш и да ја смириш ситуацијата, ако не бива „исклучи се“ некое време и повеќе шетај не седи дома ни 5 мин.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Јас ќе ти кажам од моја перспектива во секоја врска тоа се случува, секогаш има она down кога ќе се случи зарем има врска совршена? нема, тоа го има само во бајките и филмовите. Затоа доколку твојата девојка засега не размислува толку добро, биди ти тој кој нема да се кара, избегнувај, гледај да дојдеш до ситуација да си најдете компромис, едноставно сетете се и двајцата се она што сте го имале до сега, знаете и двајцата дека во една врска нема само добри моменти туку и лоши како овие, караниците се знак дека треба да се има компромис и повеќе моабети за вас двајца. Пријател иако проблемот вистинскот не го знам,ниту пак сакам да го знам но запамти ти и твојата девојка на денешно време сите знаеме дека врска со вистински чуства,верност тешко се наоѓа,потрудете се и двајцата и ќе најдете компромис и решение, друга работа ако навистина доаѓате до точка да се карате за се и сешто тогаш направете една мала пауза 1 до две недели најмногу или додека осеќате потреба да се издувате самите. а потоа ќе си видите до кај сте, моабетот ми е што за една караница па и две до три да се не се става крај од искуство ти кажувам.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Сами по себе навредите и карањето се нормална појава.., но ако зачестат може да преминат во нетрпение, одбивност, досада... а и муабетите што порано го решавале проблемот - сеа немаат ефект.
Мала пауза е уствари сосем океј.,.. рефреш на чусвствата и монтонијата. Ако имало хемија помеѓу вас, одма ќе се осети братче... И кај тебе и кај неа. А знам дека ја чуваше ко принцеза...
Шо се деси?

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
И да знаете мужи,не обрнувајте многу внимание на жениве..што поладни сте повеќе ќе ве ценат ;)

Ахааа,а женско да се однесува така веднаш ке добие назив: SLUT.
А што ако наидеш на спротивен од тоа што ти го очекуваш?
Таа да не ти обрака внимание?
Како ке се однесуваш ти тогаш?

За @STEALTH

Што да ти кажеме за да ти ја ублажи болката.
Да продолжиш да се бориш? Да оставиш на времето да покаже или нешто сосема трето?
Јас би ти сугерирала да се бориш за нејзе, ако навистина ја сакаш а по твоите коментари гледам дека е така.
Зошто не се потрудиш за последен пат да разговарате? да најдете решение? да направите компромис?
Кратко и јасно: Зошто се откажуваш?
Јас би рекла, загубено е ако се откажеш.
Не можам да влијаам на твоите одлуки, тоа ти треба да си одлучиш. Но јас ти кажувам од лично искуство, дека кога се откажуваш на крајот можеш да се каеш и да се прашуваш што би било кога би направил нешто да ја вратиш отколку ништо да не направиш.

Инаку не знам дали ова би ти помогнало.
Неодамна моја другарка прекина 3 ипол годишна врска, јас мислејки дека таа ке биде скршена наидов на сосема спротивно однесување..
Првата недела и беше тешко а потоа со помош на пријатели, излегувања и забава нејзе и помина..Ама знае дека на крајот ги вложи сите напори за да успее да ја крене главата.
Тој ја навредуваше на крајот, и доста од негова страна беше незрело но стисна заби и продолжи напред.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Никогаш не се раскинува подолга врска туку-така. Тие причини што се собирале со тек на време, постоеле секако.
Затоа избегнувајте кавги и лутење за глупости, карањето после тоа преминува во навика, ова го потпишувам, и после тоа ти ствара секакви, само не оние чувства што треба да ги осеќаш кон партнерот.

STEALTH, и порано имаш пишувано постови за девојка ти, без сомневање е дека ја сакаш. Пробај да ги разрешите работите некако. Малце пауза е ок, колку да видите на што сте, па после разговарајте пак.

Kajgana Shop

На врв Bottom