Мене лично ептен ме нервираат паузи...шо е тоа, не знам што сакам па ако не те глеам може ќе ми текне? Или сакам или неќам да сум со некого, а ако сакам работам на проблемите, не одам на пауза.
За нешто се согласувам со крусер, ама ако јас сФатамдека некојне ме сака мене туку сака да спие со мене, си има свој социјален живот ама нема време за мојот...како што кажа крусер...може не сте еден за друг
И да со сексот на неговиот живот ќе те бара ќе те мисли...ама да те има пак а не да ги задоволува твоите социјални потреби. Не треба да го напнуваш со излагања ама да си му девојка само за по дома.... Со ова не мислам како крусер дека излагањето со него е негово појажување фалење, туку е социјализирање со луѓето, но како пар. Јас преферирам кога целиот свет го делам со својот партнер, а не јас со моето ти со твоето друштво.
Решение..? пробај со селс опцијата, со тоа што кога ќе сте сами ппуштени и доволни сами на себе, напрај убав смирен муабет. Со шала и смеење објасни му дека не секој ден, но и ти имаш потреба од него, како што тој има од тебе за некои други работи.