Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Абе да ти дојдат двајцата, да те изебат да не знаеш кј се наоѓаш, па гола да те испратат дома.
Онаке у своја одбрана да ти кажат нешо и успат да те поздрават.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
epa vaka mi se svigjaat dvajca deckovci, znaci i dvajcata se dobri i sekoj na svoj nacin po nesto ubavo vo sebe ima. sovet ?? i ke ve zamolam soveti vo stilot fati si nekoj tret pet ne. voedno gi pozdravuvam i dvajcata posto se od forumov i mozno e da citaat ako se prepoznaat na M bukvata se i dvajcata pa i neka pisat nesto vo svoja odbrana. :) sala.

Па викни ги на кафе, де. Да е жива и здрава Кајгана, поддржува и приватни пораки :)

Од чиста почит кон нив, викни ги еден по еден, т.е. во различни денови. Инаку може да испадне дека ќе се запознаат еден со друг и ќе почнат заедно да излегуваат во град, а тебе да ти се заблагодарат што си ги запознала еден со друг и пак да останеш сама.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
epa vaka mi se svigjaat dvajca deckovci, znaci i dvajcata se dobri i sekoj na svoj nacin po nesto ubavo vo sebe ima. sovet ?? i ke ve zamolam soveti vo stilot fati si nekoj tret pet ne. voedno gi pozdravuvam i dvajcata posto se od forumov i mozno e da citaat ako se prepoznaat na M bukvata se i dvajcata pa i neka pisat nesto vo svoja odbrana. :) sala.
Моме, шо е твојот проблем?
Треба да ти кажеме кого да одбереш или како да одбереш?
Ако и двајцата се на кајгана и те читаат, поверојатно е дека ќе добиеш корпа и од едниот и од другиот.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154

Не е можно, туку сигурно те читаат :icon_lol:
Сега сигурно и двајцата се чувствуваат како златна резерва, ако не ти успее со едниот па со другиот.
Сама треба да се одлучиш ти. Ние овде не можеме да ти помогнеме кога си несигурна во себе.
А во иднина, немој да се чудиш ако и двајцата те игнорираат.
Очекувам двобој :pipi:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.059

Оcigledno toj so poveke lajkovi. :) sala.

W

Werther

Гостин
Muki-20 и MIKI1 ?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.708
Поени од реакции
13.389
devojcence не ги слушај овие, гарант типот има дупли јузер. :D

Сеа објективно-субјективна точка на гледиште:
Не знаеш што сакаш. Пошто да знаеше, ќе се усмереше целосно кон една единствена страна, додека другото се` ќе ти беше ирелевантно. Во овој случај и кај едниот и кај другиот не знаеш ништо доволно за да ти го скрене вниманието. Се заљубуваш во идеалот а не во реалната слика на двата типа. Square one. Ништа ново на овој земљи небеској. Совет никој овде не може да ти даде за да го бркаш едниот од нив, пошо фундаментално и најбитно - никој и не ги знае типците. Се немаш доволно произјаснето што праиш у глобала со нив. Ако е само нет комуникација, батали. никад и нема да се здеси нешто. Можеме само да те тапшаме по рамо као јаооо види паметна си, имаш не еден, двајца во исто време. Then again и да сме ти најдобри другар(к)и, со тапшање всушност ништо добро нема да постигнеш. Биди покатегорична и сконцентрирај се самата кон проблемов и реши го онака како ти одговара. Посекако физичкиот контакт многу повеќе открива од сајбер контактот, ма колку и да мислиме дека технологијата напреднала.
Поздрав и со лесно.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде M&M нека излезат со факти кој е подобар па да им помогнеме на кутрото девојче да се одлучи.
Нека ги тагне двајцата да се презентираат, па да изгласаме подобар.

Мажи страшно ви паднала цената.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Јас да си се пофалам...таа што ја бркав 2-3 месеца,и што се фативме ,ја одјебав од онака :) се беше убаво,имавме и време и внимание и односи и се што сакав,ама нешто ме тераше да раскинам :) така да и раскинав со лесно срце и она не го прифати тоа од почетокот,ама со тек на време ме сфати :) така да сега ми е поубаво од кога и да било,и не се замарам со девојчиња,освен со една од тука што си го имаме 'муабетот'... И да знаете мужи,не обрнувајте многу внимание на жениве..што поладни сте повеќе ќе ве ценат ;)

Sent from my C2105 using Tapatalk

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Јас да си се пофалам...таа што ја бркав 2-3 месеца,и што се фативме ,ја одјебав од онака :) се беше убаво,имавме и време и внимание и односи и се што сакав,ама нешто ме тераше да раскинам :) така да и раскинав со лесно срце и она не го прифати тоа од почетокот,ама со тек на време ме сфати :) така да сега ми е поубаво од кога и да било,и не се замарам со девојчиња,освен со една од тука што си го имаме 'муабетот'... И да знаете мужи,не обрнувајте многу внимание на жениве..што поладни сте повеќе ќе ве ценат ;)

Sent from my C2105 using Tapatalk

Ах, јака фалба.
Се надевам дека некоја тебе ќе те одјебе иако се било ок, само од онака. :)

Член од
17 јануари 2014
Мислења
33
Поени од реакции
32
Е од таквите како тебе бегаат жените фали ме усто да не те раскинам

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.901
Поени од реакции
11.239
Ах, јака фалба.
Се надевам дека некоја тебе ќе те одјебе иако се било ок, само од онака. :)
Вајда некогаш е потребно нешто повеќе од само ок. Прашањето е дали треба да осетиш нешто моќно и поинакво за да бидеш исполнет и сигурен во некоја личност, или доволно е да се исполнуваат основните стандарди и потреби во некоја врска, па да се продолжи шаблонски и играње на сигурно, врска ради реда и статус.

P

parvati

Гостин
Зшто л'же дека ми е ник на М, не сам ја Марвати:ROFLMAO:

И стфарно се договарате за запознавања и кафиња преко форум? Па има тема за собиранке. Како може да ти се засфиѓа некој од форум бе, од муабети и дисусие, од поруке у конверзацие, јаоооо...
Moжда некој да ти е драг, фин, али да ти се засфиѓа за да пробаш нешто сс њега е малце немогуќе, могуќе е ама сс пубертетско бубуљичасти манири

А викацот вика да биднемо поладни и поише ке не сакаф женски, глеам ја ескими се убисфа од ебање и жене водење
Маче ај да излеземе пред мојо фрижидер, таму ситуацијата е ладна, романтично бела, моја си скроз на скроз : /

Kajgana Shop

На врв Bottom